Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2021 - 31.3.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Když se vás zaměstnavatel zeptá, co pro vás může udělat, abyste byli spokojenější, dobře si rozmyslete, co mu řeknete. Je potřeba, abyste požadavky vybalancovali tak, aby byly přiměřené, ale abyste přesto nešli pod cenu. Naštěstí se dokážete v kritické chvíli srovnat tak, že vymyslíte řešení, které vám bude příznivé a přitom ho zaměstnavatel dokáže akceptovat.

Býk

Jde o dny, kdy musíte přemýšlet o svém životě, o tom, co od sebe chcete, a především o tom, čeho chcete v budoucnu dosáhnout. Své životní plány promyslete sami, ale jejich definitivní podobu proberte s partnerem. Chtít se vám nemusí, ale je to nutné. Uvědomte si, že je před vámi rok, kdy budete jeho spolupráci a spolehlivou pomoc potřebovat víc, než cokoli jiného.

Blíženci

I když obvykle všechno dobýváte bez velkých příprav, rychle a většinou cestou boje, tentokrát musíte své jednání změnit. Je potřeba, abyste si začali dělat inventuru toho, v čem jste dobří, a přemýšleli, jak to udělat, abyste byli ještě lepší. A kdyby si náhodou vaše zdokonalování vyžádalo finanční investice, neváhejte a pár korun klidně obětujte. Litovat rozhodně nebudete.

Rak

Vaším zásadním problémem je životní logistika. Práce máte hodně, takže je potřeba, abyste si ji podrobně rozplánovali a věnovali pozornost každému kroku. Vy to zvládnete na výbornou, ale potíže mohou být s partnerem. Má pocit, že byste se v tak důležitých záležitostech neměli rozhodovat sami, ale že byste se měli nejdříve poradit s ním. Vám se to sice nelíbí, ale uvědomujete si, že má pravdu.

Lev

Partnerovy úvahy o společné letní dovolené vám mohou sice připadat předčasné, ale to ještě neznamená, že se k nim nemůžete vyjádřit. O tom, že se na nějakou dovolenou vůbec vypravíte, můžete sice pochybovat, ale nahlas to neříkejte. Místo toho spolu s partnerem hledejte místo, kam byste se spolu rádi podívali. Třeba vám to opravdu vyjde a vy se tam v létě dostanete.

Panna

Vaše obvykle diplomatické jednání, které vám umožňuje hladké fungování bez zbytečných konfliktů, musíte korigovat. Momentálně bude lepší, když všechno, co se kolem vás a s vámi děje, označíte jasně a jednoznačně. Vaše okolí bude překvapené, protože vás v takové podobě nezná. Vy však budete rádi, že jste k otevřenému jednání a jasnému vyjadřování konečně odhodlali.

Váhy

I když se vám předpisy, které považujete za nerozumné a nedomyšlené, dodržovat nechce, nic jiného vám nezbývá. V práci se připravte na dlouhou řeč s nadřízeným. Má pocit, že v poslední době nepracujete se zdaleka takovým nadšením, jako dříve. Kdybyste mu připomněli sliby, které vám ohledně vylepšení vašich pracovních podmínek dal, a které dosud nesplnil, mohl by změnu vašeho postoje pochopit.

Štír

Lidi, kteří vám rozmlouvají vaši tvrdohlavost a vysvětlují vám, že si takovým jednáním jenom komplikujete život, vážně neberte a jejich slovy se neřiďte. Naopak! To, že se sebevědomě prosazujete a všem dáváte najevo, že své názory měnit nehodláte, vám vyloženě pomáhá. Dokonce i partner uznává, že si vás po takovém projevu váží daleko víc, než před ním.

Střelec

Mile vás překvapí dospívající i dospělé děti. Konečně pochopily, že nemohou stále stupňovat požadavky, které k vám mají. Je potřeba, abyste si sedli a domluvili se, jak budete pokračovat dál. Na dalším jednání se domluvíte rychle a bez problémů. Přesto by bylo dobré, abyste konečnou dohodu dali na papír a všichni ji podepsali. Jde o spolehlivý způsob, který vám dá do dalších dnů jistotu a stabilitu.

Kozoroh

Na to, že byste se neměli nikam cpát, ale že byste měli počkat, až vás někdo vytáhne a postaví na světlo, zapomeňte. Zaprvé to není vaše taktika - a zadruhé by se klidně mohlo stát, že byste se svého vysvoboditele nedočkali. V každém případě bude lepší, když si nejdříve své kvality uvědomíte sami a pak je bez problémů a s podloženým sebevědomím představíte světu.

Vodnář

S časem, který máte k dispozici, musíte hospodařit zcela jinak, než jste hospodařili dosud. Nezapomínejte, že kromě práce a rodiny si musíte najít i čas, který můžete věnovat sami sobě. I když jste dosud o meditacích nebo jiných duchovních technikách neuvažovali, měli byste názor změnit. Čím dřív si uvědomíte, že vaše psychika potřebuje stejnou péči jako tělo a jako všichni ostatní, tím to bude lepší.

Ryby

Pohoda, kterou kolem sebe dokážete vytvářet, je téměř hmatatelná. Není tedy divu, že se k vám přicházejí lidé, kteří sami sobě moc nevěří a hlavně nevědí, co by měli dělat. Tím, že do jejich života vnesete stabilitu, pro ně uděláte daleko víc, než si umíte představit. Velké díky však od nich čekat nemůžete. Není to tím, že by vás neocenili, ale tím, že si dopad toho, co pro ně děláte, vůbec neuvědomují.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA