Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2021 - 31.7.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Vaše pracovitost a touha vyniknout narazí na lidi, kteří nedisponují ani jedním ani druhým. Právě ti vám ale závidí veškeré vaše úspěchy. Vy si můžete vybrat, zda jim budete vysvětlovat, že jste nic nedostali zadarmo, nebo zda mávnete rukou a necháte je, ať si myslí, co chtějí. Objektivně by bylo lepší, kdybyste jim nic nevysvětlovali. Poslouchat vás stejně nebudou.

Býk

Když si uvědomíte, co všechno jste v poslední době zvládli, dojde vám, že odpočinek není ve vašem případě luxusem, ale nutností, bez které se neobejdete. Ve vašem případě je však potřeba, abyste si pro něj vytvořili řádné podmínky. Na to, že byste byli doma a odpočívali na zahradě, zapomeňte. Je potřeba, abyste vyjeli někam, kde se o vás postarají a kde nebudete muset nic dělat.

Blíženci

To, že jako single přemýšlíte, kdy a kam vyrazit na lovy, je naprosto přirozené. Možná by ale bylo lepší, kdybyste se svými nápady seznámili kamarády a zeptali se, zda mezi svými známými nemají někoho, kdo by se k vám podle jejich názoru hodil. Nezapomeňte, že je dokázáno, že vztahy, kdy se seznamujete s pomocí kamarádů, jsou nakonec ty nejtrvalejší!

Rak

Na to, že v práci během dovolených nejdříve zastupujete své kolegy vy, a pak se prohodíte, jste zvyklí a není to pro vás žádné překvapení. Tentokrát se však dozvíte, že se s vámi počítá pro zástup na nadřízeného. Z práce strach nemáte, protože víte, že ji zvládnete bez problémů. O trochu horší je to s kolegy. Ti se s vaším náhlým vzestupem smiřují opravdu těžko.

Lev

Než se rozhodnete, že zasáhnete do počítače, dobře si to rozmyslete. Jste sice skvělí, ale k naprosté dokonalosti máte daleko. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se domluvili s někým, kdo této problematice opravdu rozumí. Naštěstí se pár takových lidí ve vaší blízkosti pohybuje. Budete jim sice muset zaplatit, ale bude to částka, která váš rozpočet neohrozí.

Panna

Potíže jsou s partnerem. Ten má pocit, že se věnujete svým osobním záležitostem daleko víc, než jemu. Vy máte zase pocit, že to je vlastně jeho chyba, protože o vaši společnost nijak zvlášť nestojí. Možná by bylo dobré, abyste si v této jinak dost nepříjemné záležitosti udělali co nejdříve jasno. Čím dál to budete odkládat, tím hlubší a hůře řešitelné vaše nedorozumění bude.

Váhy

Šance, že uvidíte kus světa, který jste vždycky vidět chtěli, je najednou na dosah ruky. V takovém případě je však potřeba, abyste si zajistili pomoc a podporu svého partnera. Když usoudí, že si takový výlet zasloužíte, můžete si být jistí, že se tam nakonec dostanete. Pak mu ale nezapomeňte projevit náležitou vděčnost. Za svou velkorysost si to opravdu zaslouží.

Štír

Úvahy o tom, že byste s partnerem přešli na nový a daleko zdravější životní styl, jsou vyloženě na místě. Oba si navíc velice dobře uvědomujete, že zdraví je to nejcennější, co máte, a že je potřeba, abyste o ně pečovali daleko soustředěněji, než dosud. Zkuste si vymyslet nový jídelníček a do svého denního rozvrhu zapracovat více pohybu. Když zjistíte, že to zabírá, můžete později vymýšlet i jiné aktivity.

Střelec

Na lidi, kteří se rozhodnou, že vám mají právo mluvit do života, reagujete vyloženě alergicky. Naštěstí jste už ve věku, kdy dokážete bránit svou důstojnost. S dotyčným si promluvíte důrazně a tak, aby pochopil, že mu pro příště podobné pokusy tolerovat nebudete. Když se začne vymlouvat, že to tak nemyslel, a že jste ho špatně pochopili, měli byste se tvářit, jako byste mu to věřili.

Kozoroh

Především si dejte pozor, abyste se z přemíry dobré vůle nevrhli do aktivity, kterou byste si jen zkomplikovali život. Kdyby se stalo a někdo vás vyzval, abyste kvůli němu křivě svědčili u soudu, odmítněte ho zdvořile, ale tak, aby pochopil, že svá slova myslíte vážně. Bude to pro něj překvapení, ale nakonec pochopí, že se zbytečnému průšvihu opravdu nechcete vystavovat.

Vodnář

To, že máte práce až nad hlavu, ještě neznamená, že rezignujete ze všech aktivit, které vás baví. I když je váš denní rozvrh sebenapjatější, musíte si najít něco, co vás uvolní a dovolí vám, abyste se těšili ze života. Na stejném relaxačním programu byste měli trvat v případě, kdy se jedná o vašeho partnera. Ten bude sice tvrdit, že nic takového nepotřebuje, ale vy musíte trvat na tom, že ano!

Ryby

Peníze navíc, které v práci v rámci dobře splněných úkolů dostanete, vás potěší. Zároveň je vám jasné, že musíte řešit, co s nimi uděláte. Na to, abyste je utratili za dovolenou nebo vylepšení životního standardu, je jich moc. Na investici do pozemku nebo něčeho podobně hodnotného je jich zase málo. V takovém případě přemýšlejte o založení spořicího účtu, na který budete nadbytečné finance převádět.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA