Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2020 - 31.12.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Přelom roku ve vás vzbuzuje touhu po zásadních životních změnách. Sami však nevíte, zda zahájíte tím, že změníte práci, nebo tím, že budete uvažovat o změně partnera. V každém případě by však bylo lepší, kdybyste si všechno nejdříve rozmysleli a až potom to udělali. Momentů, kdy jste nejdříve něco rozjeli a pak toho litovali, jste přece prožili už dost.

Býk

Šance na zdárné dokončení práce, do které jste se pustili na začátku druhého pololetí roku, je vysoká. Je však potřeba, abyste si čas rozdělili tak, abyste plnili řádně veškeré své povinnosti a přitom netrpěl ani váš osobní a soukromý život. Partner nepotřebuje, abyste mu neustále dokola opakovali, že ho milujete, ale potřebuje cítit, že to tak opravdu a skutečně je.

Blíženci

Projevujte se tak, aby všem bylo jasné, že uděláte všechno pro to, abyste to, co chcete, taky dostali. Pozor si však dávejte na lidi, kteří jsou na vás naštvaní a kteří vám vaše nynější i budoucí úspěchy nepokrytě závidí. Mají pocit, že se vám daří naprosto nezaslouženě. Nechápou, že váš úspěch je jen důsledkem vaší tvrdé práce a neskutečné vynalézavosti.

Rak

Úvahy o zimní dovolené nejsou zdaleka tak mimo, jak jste si dosud mysleli. Okolnosti se změní k lepšímu a vy budete mít navíc více peněz, než jste předpokládali. Kdyby vám však partner sdělil, že s podobnými výdaji nesouhlasil, protože je potřeba šetřit na horší časy, raději se s ním nehádejte. Když budete jeho přání respektovat, bude to po všech stránkách lepší.

Lev

Především je potřeba, abyste se srovnali a zvládli svou nervozitu. Vy sami sice sebevědomím překypovat nemusíte, ale musíte se chovat tak, aby to na vás nebylo vidět. Platí to zejména při styku s nadřízenými všeho druhu. Vy o tom sice nemusíte vědět, ale oni s vámi už počítají na místo s vyšším platem, ale taky s vyšší odpovědností. Vy jim pak musíte dokázat, že na ně máte!

Panna

Zejména v rodině fungujete způsobem, který se vám sice nezamlouvá, ale z kterého se nevyvlečete - mimo jiné proto, že jde o aktivitu, kterou nezvládne nikdo jiný, než vy. Když se stane něco nepříjemného, zbytek rodiny usoudí, že to můžete řešit jenom vy. Vy byste se toho sice moc rádi vzdali, ale je vám jasné, že to je právě to, co udělat nemůžete a vlastně ani nesmíte.

Váhy

Prožíváte období, kdy hrozí, že se vaše pracovitost obrátí proti vám. Všichni líní kolegové mají pocit, že byste za ně měli zaskočit a ještě z toho mít radost. V takové chvíli je potřeba, abyste našli odvahu a vůči podobným nápadům se dostatečně energicky vymezili. V práci jedete na sto procent, ale nikdo nesmí počítat s tím, že své nepříjemné povinnosti hodí na vás.

Štír

Především je potřeba, abyste dokázali odlišit to, co je podstatné, od toho, čím se nemá cenu zabývat. Když v tom budete mít jasno, čeká vás další krok: pak je zase potřeba, abyste v tom, co se kolem vás povídá, dokázali odlišit pravdu od nejrůznějších výmyslů a fám. Pokud se vám to podaří, čeká vás velice úspěšný měsíc. Navíc proběhne bez zbytečných stresů a bojů.

Střelec

Než se rozhodnete, že svému okolí ukážete, jak jste dobří a co všechno jste v kritické chvíli schopní zvládnout, dobře si to rozmyslete. O tom, že byste byli ve své misi opravdu úspěšní, není pochyb. Problém je v tom, že byste uspěli tak dokonale, až by se nadřízení rozhodli, že z vás udělají krizové manažery. Bylo by to sice lichotivé uznání vašich kvalit, ale vy byste měli po klidu.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste svému životnímu druhovi dokázali vysvětlit, že vaše práce je stejně důležitá jako to, čemu se věnujte on. Může s tím být trochu problém, protože jste jemu a jeho záležitostem v tomto ohledu mlčky dávali přednost. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který je rozumný a který se do předem prohraných soubojů nevrhá. Uzná, že máte pravdu a nastolí tak klid.

Vodnář

Jsou záležitosti, kterým byste se vyhýbat neměli. Střety sice rádi nemáte, ale tentokrát vám nic jiného nezbývá. Pokud chcete, aby vás v práci konečně začali brát vážně, musíte přejít do protiútoku. Stejně tak to funguje i doma. To, že jsou vaši sourozenci zvyklí, že je pořád a hlavně za své peníze vytahujete z problémů, neznamená, že v tom máte pokračovat. Je potřeba, aby pochopili, že to odteď bude jinak.

Ryby

Hovory s lidmi, kteří na všem, co se kolem děje, hledají jen to špatné, si raději odpusťte. Opravdu nepotřebujete nikoho, kdo vám bude vysvětlovat, co děláte špatně, a kdo vám bude radit, jak to máte dělat lépe. Momentálně bude lepší, když si ze svých známých vědomě vyberete lidi s pozitivním přístupek k životu. Těch se pak držte. Prospěje to jak vám, tak jim.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA