Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 10. měsíc (1.10.2021 - 31.10.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

K lidem, kteří se k vám chovají způsobem, co se vám ani trochu nelíbí, se chovejte naprosto stejně. Budou překvapení. Dosud měli pocit, že tak jednat nedokážete a že jim pokaždé, kdy se bude schylovat ke konfliktu, rádi a dobrovolně ustoupíte. Vy jim musíte dokázat, že se ve svém odhadu situace i vaší povahy dost zásadně spletli. A když se vám to povede, budete z toho mít dost zlomyslnou radost!

Býk

Vaše tvrdohlavost vám život komplikuje, ale vaše důslednost se zase postará, aby se všechno co nejrychleji dostalo do těch správných kolejí. Vy jste pak spokojení, protože jdete od úspěchu k úspěchu. Jediný, kdo s tím má problém, je váš miláček. Má pocit, že byste se s ním měli nejdříve poradit a až potom se rozhodovat pro akce, které ovlivní život vás obou.

Blíženci

Kromě práce, které máte až nad hlavu, byste si měli najít čas i na odpočinek a relaxaci. Když usoudíte, že byste si ke státnímu svátku mohli přibrat pár dnů dovolené a někam si zajet, je to docela dobrý nápad. Bude vás to sice stát pár korun navíc, ale to vám vůbec nevadí. To, že si trochu volna dopřejete, se velice pozitivně odrazí jak na vašem psychickém stavu, tak na vašem fyzickém zdraví.

Rak

Když se člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda, najednou stáhne a přestane s vámi komunikovat, zachovejte klid. Především si uvědomte, že to v žádném případě není vaše vina. Až se vám zhruba v polovině měsíce všechno utřídí a srovná v hlavě (a navíc se k vám dostane pár zajímavých informací), pochopíte, že všechno pochází z toho, že jste ho vy považovali za kamaráda, zatímco on byl do vás zamilovaný.

Lev

Vaše sebevědomí roste. V práci vás všichni buď chválí, nebo vám přímo vysvětlují, že jste dokonalí a že jsou rádi, že vás mají. Vy si pak můžete vybrat, zda si jejich uznání jenom vychutnáte, nebo zda se ho pokusíte využít pro posílení své pracovní pozice. Kdybyste při této příležitosti požádali o zvýšení platu, je to z vaší strany dokonalá taktika. Navíc je velká šance že to, co chcete, taky získáte.

Panna

To, že patříte k lidem, kteří jsou rádi před událostmi v předstihu tak, aby byli na všechno dopředu připravení, víte už dávno. Právě proto budete v tomto období několikrát zaskočení. Připravovat se sice můžete, ale nakonec to dopadne naprosto jinak, než jste předpokládali. Naštěstí dokážete improvizovat tak, abyste situaci vyřešili a přitom získali to nejlepší, co se získat dá.

Váhy

Úvahy o vaší další budoucnosti a o tom, kam směřovat svůj další život jsou stále naléhavější. Jde o důležité úvahy, na které byste si měli udělat klid, a kterým byste měli věnovat i dostatek času. K zásadním závěrům dospějete velice rychle, ale to ještě nic neznamená. Pak o nich musíte přesvědčit svého partnera, což bude trochu náročnější. Naštěstí to zvládnete tak, abyste byli oba spokojení.

Štír

Především si uvědomte, že kromě svého vlastního života za žádné jiné lidi nezodpovídáte. Je sice možné, že se najde někdo, kdo bude chtít, abyste mu radili a životem ho doslova vedli, ale vy mu musíte dokázat vysvětlit, že to tak opravdu nejde. Neriskujte stav, kdy to, co se mu povede, označí za svou zásluhu, zatímco z toho, že se mu tak moc nedařilo, obviní vás.

Střelec

Úvahy o tom, že byste změnili zaměstnání, jsou stále naléhavější. Velice intenzivně si uvědomujete, že na místě, které zastáváte, nevyužíváte svou odbornost a navíc ještě pracujete za méně, než byste dostali jinde. Než se však rozhodnete, že půjdete jinam, musíte se přesvědčit, že podmínky, které vám slíbili, opravdu platí. Pokud zjistíte jen stín pochybností, nedělejte raději nic a zůstaňte tam, kde jste.

Kozoroh

Na to, co jste dokázali a co se vám v životě podařilo získat, můžete být sice velice a právem pyšní, ale přesto byste se tím neměli chlubit. Zejména člověk, který se o vás uchází, nepotřebuje zase tak přesně vědět, jak na tom po majetkové stránce přesně jste. Kdybyste zjistili, že je s vámi kvůli pohodlnému životu, který mu zajistíte, moc by se vám to nelíbilo.

Vodnář

Kdybyste dokázali k tomu, co vás potká, přistupovat s nadhledem, bylo by to lepší. Především si uvědomte, že i vám se může něco nepodařit tak, jak jste zvyklí. V takovém případě zkuste nepropadnout panice, ale spíše se celé situaci upřímně zasmát. Takovým jednáním si získáte uznání nejen svých kamarádů a dobrých kolegů, ale i těch, kteří vás moc nemusí. Mlčky nebo i nahlas uznají, že oni by něco takového nedokázali.

Ryby

Zkuste si vychutnávat život po všech stránkách a tak intenzivně, jak jen umíte. Přemýšlejte o tom, jak svou existenci co nejvíce vylepšit. Kdybyste se rozhodli, že dáte více času svým koníčkům a nebudete se tak intenzivně zajímat o práci, bude to krok tím správným směrem. A kdybyste ještě našli hobby, kterému se můžete věnovat spolu s partnerem, bude to ještě lepší.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA