Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 11. měsíc (1.11.2021 - 30.11.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Neustále přemýšlíte, jak se domluvit s lidmi, s nimiž se normálně komunikovat skoro nedá. Dosud jste si slibovali, že se k nim budete chovat tak, aby vám nikdo nemohl nic vytknout, ale sami cítíte, že vám vaše odhodlání dlouho nevydrží. Hlavně ve druhé polovině týdne si své reakce hlídejte. Je zbytečné, abyste ohledně svých názorů prozrazovali víc, než je bezpodmínečně nutné.

Býk

Je potřeba, abyste své pracovní i soukromé vztahy postavili na nové základy. Pokud chcete začít něco nového, máte vynikající šanci. Je jenom potřeba, abyste se rozhodli, že o nové začátky opravdu stojíte. I když se to nezdá, potřebujete k tomu mimo jiné i nemalou porci odvahy. Musíte se totiž smířit s tím, že váš klidný, spokojený a předvídatelný život prozatím skončil.

Blíženci

O tom, že se máte sklon pouštět do bojů, které jsou předem ztracené, víte už dávno své. Tentokrát se vám však podobný přístup k životu vyplatí. Svým nasazením překvapíte protivníky natolik, že se všichni stáhnou a nechají vám volné pole působnosti. I ve chvíli triumfu však nesmíte zapomínat na nasazení zdravého rozumu. Nezapomeňte, že kromě práce potřebujete i relaxaci.

Rak

Jsou věci, které přes koleno nezlomíte. Pokud s vám něco nedaří, zvažte, zda by nebylo lepší, kdybyste se přestali za každou cenu snažit a své boje raději vzdali. Při vaší snaživosti to nebude snadné, ale bude vám to velice prospěšné. Přestanete se ničit něčím, v čem budete v nejlepším případě průměrní. Když se místo toho zaměříte na to, co vás doopravdy baví a co vám jde, bude to pro vás daleko lepší.

Lev

V rodině se připravte na změny, které sice nikdo nečekal, ale s nimiž se musíte co nejrychleji vyrovnat. Naštěstí se dokážete chovat tak, že nikoho ani nenapadne, že jste vlastně vyvedení z míry. Nových rodinných poměrů pak můžete využít k tomu, abyste vyvolali diskusi o novém majetkovém uspořádání. Dejte najevo, že nic, co vám nenáleží, nechcete, ale taky se o nic připravit nenecháte.

Panna

Když budete jenom trochu chtít, přijde váš talent rozeného diplomata ke cti. Dokážete jednat tak, aby se spolu domluvili i lidé, kteří by jinak společnou řeč najít nedokázali. Pokud se v práci jedná o nalezení shody mezi managementem a pracovníky, počítejte s tím, že si vás kolegové vyberou za svého mluvčího. Dobře vědí, že vy v tomto ohledu dokážete i to, co by nikdo jiný nezvládl.

Váhy

Vaše vytrvalost, na kterou jste tolik pyšní, je sice chvályhodná, ale tentokrát se může postavit proti vám. Lidé, kterým se do něčeho nechce, nebo mají pocit, že je to nad jejich síly, se vás pokusí dostat do situací, kdy by své nepříjemné úkoly mohli přehrát na vás. Výsledkem by byl stav, kdy byste vy z přemíry práce padali na pusu, zatímco oni by vás chválili a říkali, že jste pro ně nepostradatelní.

Štír

Když zjistíte, že působíte nesmírně inspirativně na lidi, do kterých byste to nikdy neřekli, bude to pro vás zásadní překvapení. Ještě víc vás překvapí kamarádi, kteří si za vámi začnou chodit pro rady. Vy sice máte pocit, že by na to, aby celou záležitost rozpletli sami, stačila trocha zdravého rozumu, ale nahlas to neříkáte. Víte, že jim pomáhá už jen to, že s vámi své záležitosti proberou.

Střelec

To, že jste dosud měli všechny své vztahy pod kontrolou, a vždycky jste diktovali, jak budou vypadat, ještě neznamená, že to tak bude pokračovat navždycky. Navenek sice všechno vypadá jako obvykle, ale vy v hloubi duše cítíte, že se změnilo naprosto všechno. Cítíte, že jste se zamilovali hodně intenzivně, a sami nevíte, jak se bude tento vztah vyvíjet dál.

Kozoroh

Je potřeba, abyste měli širší pole působnosti a větší manévrovací prostor, než máte teď. Pokud jste si dosud nepořídili své vlastní auto, kterým se můžete pohybovat rychle a volně, je nejvyšší čas, abyste o něm začali uvažovat. K nákupu si však vezměte někoho, kdo tomu opravdu rozumí. U vás samotných hrozí, že se necháte strhnout vzhledem vozu a užitkové vlastnosti velkoryse pominete.

Vodnář

Vaše věrnost je sice chvályhodná, ale nic se nemá přehánět. To, že jste věrní svému partnerovi, je vám vyloženě ke cti. O věrnosti, kterou cítíte ke svému zaměstnavateli, byste však momentálně měli uvažovat a důkladně ji zvažovat. Kdyby se vám nabízelo místo, které bude ve většině ukazatelů lepší než to nynější, měli byste o něm důkladně přemýšlet. Na změnu není nikdy pozdě!

Ryby

To, že začínáte řešit Vánoce, je ve vašem případě projev chvályhodné prozíravosti. Velice dobře víte, že čas letí a na pořádné soustředěné přípravy podle vašeho gusta nebude brzy dost času. Právě proto se soustředíte na to, co se dá udělat hned teď. Když k tomu využijete prodloužený víkend, zvládnete kus práce a přitom si užijete krásné volné dny s partnerem.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA