Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2021 - 31.12.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Vaše pracovitost vás dostane do stavu, kdy víte, že musíte podávat výkony, ale zároveň na to nemáte dostatečnou energii. Naštěstí rychle pochopíte, že musíte nejen pracovat, ale především relaxovat a doplňovat síly. Kdybyste se ještě před přelomem roku dostali na relaxační víkend, bude to skvělé. A když víkend nebude, bude vám stačit i masáž, sauna nebo něco podobného.

Býk

V žádném případě nepodceňujte inteligenci, nápaditost a vynalézavost vlastních rodičů a starší generace vůbec. Jakmile usoudí, že jim v něčem neříkáte tak úplně pravdu, podrobí vás křížovému výslechu, kterým z vás potřebné informace dostanou i v případě, kdybyste jim je dát nechtěli. Když jim všechno podáte tak, jak to je, už dopředu, bude to rozhodně bezpečnější.

Blíženci

Pozor si dávejte zejména na lidi, kteří mají tendenci jít do konfliktu ne proto, že by to bylo nutné, ale proto, že je vytváření napjaté atmosféry vyloženě baví. Zejména ve druhé polovině měsíce, kdy atmosféra houstne, vás mohou začít obviňovat z toho, za co sice vůbec nemůžete, ale co jim poskytne argumenty, které proti vám použijí. Nenechejte se jimi vyvést z míry víc, než je bezpodmínečně nutné!

Rak

Je potřeba, abyste trpělivě pracovali na tom, co považujete pro svou budoucnosti za důležité a na čem vám opravdu záleží. Pokud ale chcete mít úspěch jistý, měli byste se nejdříve domluvit s partnerem na novém rozdělení prací a domácích povinností. Půjde to podstatně lépe, než jste čekali. Vy partnerovi vysvětlíte, co chcete a potřebujete - a on to pro vás rád a s chutí udělá.

Lev

Všechno nové, co do svého života zavedete, přinese úspěch spíše větší než menší. Pracujte na tom, co umíte. Člověka, který vám řekne, že byste se měli stáhnout do pozadí a hlavně na sebe moc neupozorňovat, v žádném případě neposlouchejte. Když budete nad celou věcí přemýšlet, dojde vám, že má strach, že ho předčíte, a proto se vás snaží zbavit co nejrychleji sebevědomí.

Panna

Využijte každé šance k tomu, abyste se mohli naučit něco nového a z krátkodobé i dlouhodobé perspektivy užitečného. Kdybyste navíc ještě dokázali strhnout partnera a přesvědčit ho, že se vám má postavit po bok, bude váš úspěch dvojnásobný. Navíc se už na konci měsíce dostanete do situace, kdy dokážete to, co jste se naučili, prakticky využít a dokonce na tom i nějakou korunu vydělat.

Váhy

Hrozí, že v posuzování toho, co umíte, a hodnocení toho, čeho jste docílili, budete sami k sobě zbytečně kritičtí. Kdybyste k sobě v tomto směru dokázali přistupovat laskavěji, bude to lepší. Pak byste možná jasně a jednoznačně zhodnotili to, co umíte, jako něco, čím převyšujete většinu lidí ze svého okolí. Navíc je šance, že by to pochopil, i váš partner a konečně by na vás začal být pyšný.

Štír

Lidi, kteří za vámi přijdou a budou chtít, abyste vyrovnali finanční závazky, které k nim mají vaši rodiče nebo sourozenci, byste měli velice soustředěně vyslechnout. Když vám nebude něco jasné, dejte přesnou otázku a očekávejte stejně přesnou odpověď. Jakmile zjistíte, že se dotyčný do svých odpovědí zaplétá, o nějakém placení přestaňte uvažovat. Není totiž vůbec jisté, zda náhodou nejde o nějaký pečlivě promyšlený podvod.

Střelec

Představu, že si s někým pohráváte a slibujete mu lásku a zázemí, a pak ho necháte stát tam, kde jste ho našli a půjdete dál svou cestou, mít samozřejmě můžete. Ke splnění svých snů jste si však vybrali člověka, který vám něco takového ani omylem nedovolí. Jakmile se o něco takového pokusíte, postará se, abyste svého rozhodnutí hodně dlouho a upřímně litovali.

Kozoroh

Smiřte se s tím, že se kolem vás dějí záhady, které se vám alespoň prozatím přes veškerou snahu rozluštit nepodaří. Zároveň by bylo dobré, kdybyste v tomto směru zbytečně netlačili na pilu. Když vydržíte, začne se ve druhé polovině měsíce situace sama od sebe vyjasňovat. Pak můžete čekat, že na konci roku zjistíte, jak všechno doopravdy je, a dostanete odpověď na veškeré své otázky...

Vodnář

I když máte práce až nad hlavu a potíže s tím, abyste stihli všechno, co je potřeba, vyloženě značné, jsou věci, které byste riskovat nikdy neměli. Jakmile pocítíte, že se necítíte zrovna tak, jak byste chtěli, zvažte, zda by nebylo rozumné, kdybyste zašli k lékaři. Pokud se rozhodne, že vás nechá doma, nediskutujte ani mu to nerozmlouvejte. Vaše zdraví je důležitější než sebedůležitější pracovní úkol!

Ryby

Ještě do konce roku musíte do konce dotáhnout investice, které jste na podzim rozjeli. Naštěstí přesně víte, co a jak udělat pro to, aby celá akce proběhla co nejrychleji a dopadla pro vás co nejlépe. Předem si však musíte domluvit spolupráci s partnerem. Když půjdete tímto měsícem ruku v ruce, můžete se těšit na konec roku, který budete slavit v samých pozitivních pocitech.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA