Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 1. měsíc (1.1.2022 - 31.1.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

To, že máte pocit, že vám všechno přerůstá přes hlavu, je sice nemilé, ale ještě to neznamená, že se tím musíte nechat zničit. Když hned na začátku měsíce zabrzdíte a najdete si čas, abyste spoustu věcí promysleli a ještě více jich poupravili, bude to skvělé. V další etapě byste se měli osvobodit od lidí, kteří vám chtějí za všech okolností pomáhat. Myslí to sice dobře, ale taky vám tím svazují ruce a připravují vás o aktivitu.

Býk

Je potřeba, abyste se zaměřili především na pracovní záležitosti. Samy od sebe se sice nevyřeší, ale stačí, abyste ze své strany projevili jen malý zájem a pojednou jako po másle. V polovině měsíce byste měli soustředit pozornost na děti. Potřebují vědět, že jsou pod dohledem a že si opravdu nemohou dovolit všechno, co by chtěly. Výchovu potřebují a vy jim ji musíte dát!

Blíženci

Do života vám budou mluvit zejména lidé, jejichž zkušenosti těm vašim nedosahují ani po kotníky. Když začnou mluvit, vy se ale nesmíte naštvat. Klidně je vyslechněte a položte jim pár doplňujících otázek, jimiž je spolehlivě vyvedete z míry. Nakonec sami pochopí, že se chovají tak, že byste je měli plné právo poslat do háje. Vy je však do háje nepošlete, což je důkaz vašeho dobrého vychování a společenského brusu...

Rak

Především si slibte, že se nebudete nikoho a ničeho bát! Na lidi, kteří se vytahují a kteří vám dávají najevo převahu, se dívejte jako na jedince, kteří mají problémy. Ty nedovedou vyřešit sami a proto si je vybíjejí na těch ostatních. V práci si držte od těla momentálního šéfova favorita. Tváří se sice jako kamarád, ale kdyby přišlo ke krizi, pošle vás rázem ke dnu.

Lev

Většina těžkostí, jimiž jste se v poslední době trápili, je za vámi. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste se energicky odsekli od minulosti a plně se soustředili na současnost. Využijte každé šance, kdy můžete ve svém životě změnit něco, co se vám zatím nedařilo. Když budete mít dostatek sebedůvěry, zjistíte, že to, co prožíváte, je vlastně testem vašich schopností a talentů...

Panna

Všechno probíhá buď rychle, nebo ještě rychleji. Jindy byste se kvůli tomu stresovali, ale tentokrát vám rychlé tempo neobyčejně vyhovuje. Rozhodnutí, která musíte učinit, se nebojíte. Dobře víte, že jsou chvíle, kdy musíte zariskovat jen proto, abyste si naplno mohli vychutnat jak jistotu, že jste se rozhodli dobře, tak oprávněný a zasloužený pocit vítězství.

Váhy

I když vy sami lhát neumíte a nechcete, protože to považujete za nedůstojné, lidí, kteří mají problémy s pravdou, se na vaší životní cestě ocitá stále víc. Právě proto musíte být opatrní a prozíraví. Než někomu uvěříte, měli byste si ho důkladně vyzpovídat. Jakmile v jeho slovech zjistíte i jen minimální rozpory, věřit mu přestaňte. Neriskujte prohru s hodně dlouhými následky!

Štír

Řešení problémů, které ostatním připadají nezvladatelné, se stává vaší specialitou. Dokážete přijít na to, v čem se skrývá zásadní potíž a pak se rozhodnout, co s tím uděláte. V práci vaše nasazení ocení, ale doma to bude horší. Je docela možné, že příbuzní usoudí, že se chcete jen vytahovat a předvádět, jak jste dobří. Vy jim pak budete marně vysvětlovat, že vám nezáleží na tom, jak se jim jevíte, ale na tom, aby byl doma konečně klid.

Střelec

Je potřeba, abyste na člověka, o němž jste dosud měli spoustu iluzí, podívali jinak. Pak pochopíte, že vás v životě chce hlavně proto, abyste za něj pracovali, řešili jeho problémy a v neposlední řadě ho seznámili se svými přáteli, kteří má pomohou v kariéře. Pokud to však uděláte, budete litovat. Po vašich zádech se dostane nejvýše, kam to půjde. Pak vám sdělí, že si s vámi už nerozumí a bez poděkování zmizí v nenávratnu.

Kozoroh

Úvahy o tom, zda si koupit nebo nekoupit nějaký nový domácí přístroj, jsou stále intenzivnější. Pokud se rozhodnete, že ano, nikomu se s tím nesvěřujte. Jděte a vyberte si ho sami. Kdybyste se svěřili, buď se dozvíte, že ho naprosto nepotřebujete a že jen zbytečně vyhazujete peníze, nebo vám partner vysvětlí, že ho vy sami vybrat nedokáže. Pak by šel s vámi, čímž by vás zbavil veškeré radosti z nákupu.

Vodnář

Nové životní etapy se otevírají v oblastech, kde jste je nečekali a kde jste s nimi nepočítali. Překvapení střídá překvapení a vy máte co dělat, abyste si zachovali chladnou hlavu. I když se máte chuť hádat, dělat byste to neměli. Naštěstí se na vaši stranu i v této kritické situaci postaví dobří kamarádi. Vzpomenou si na to, co jste pro ně udělali vy, a rozhodnou se, že vám to vrátí.

Ryby

Lidi, kteří vám nabízejí pomoc a třeba i protekci, neodmítejte. Kdyby si nebyli jistí, že jste opravdu dobří a že se ctí zvládnete všechno, co se po vás chce, nikdy by vám takovou pomoc nenabídli. To, že o vás pochvalně zmíní před někým, kdo může mít na váš další život pozitivní vliv, je jenom dobře. Otevřou vám dveře tak, aby vám nezbylo, než do nich triumfálně vstoupit.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA