Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2022 - 28.2.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

K obvyklé práci, kterou máte a která vás pohlcuje, se přidává spousta papírů a dokumentů. Ty musíte nejdříve roztřídit a následně zpracovat. Drobné potíže můžete mít s partnerem. Má dojem, že byste měli svou pozornost věnovat spíše jemu. Nechápe, že je to něco, co nepočká. Kdybyste ho však na chvíli vytáhli třeba na hory nebo mu věnovali jeho jinou oblíbenou zábavu, mohl by svůj přístup změnit.

Býk

Kromě svého vlastního zaměstnání se musíte věnovat i aktivitě, ke které jste přišli tak trochu náhodou. Když zjistíte, že vás nejenom baví, ale navíc vám přinese i nějaké peníze, můžete o ní začít uvažovat jako další výdělečné možnosti. To, že z vaší strany nejde o dobrodružství, ale o promyšlený tah, však musíte nejdříve vysvětlit partnerovi. Po počátečním odporu bude nadšený!

Blíženci

Je vidět, že svá předsevzetí - zejména ta, která se týkají vašeho zdraví - zvládáte bez problémů. Těšit se můžete zejména na zásadní vylepšení svého fyzického stavu. Schody, které jste dosud zvládali s problémy, vybíháte po dvou a ani se při tom nezadýcháte. Dobře vám dělá i návštěva bazénu, sauny nebo páry. Jde o aktivitu, která se pozitivně podepíše jak na vašem těle, tak na stavu vaší duše.

Rak

Povinností je spousta a času na odpočinek a relaxaci stále méně. Naštěstí se dokážete s partnerem dokážete rozumně domluvit. Část vašich domácích povinností převezme sice bez velkého nadšení, ale taky bez zbytečných řečí. Dobře ví, že jste se do toho, co děláte, a čeho máte momentálně až nad hlavu, pustili jen proto, aby se lépe a hlavně lehčeji dýchalo jemu i vám.

Lev

I když pozvání do společnosti jen prší a vy víte, že jsou všestranně upřímná, využít je nedokážete. Doma je vám podstatně lépe, než by vám bylo mezi lidmi. Po napětí, které musíte bez hnutí brvy zvládat v práci, si klid užíváte a vychutnáváte. Všechno, co je potřeba, navíc s miláčkem proberete beze stresu a hádek. Společně tak prožíváte krásné dny a ještě krásnější noci.

Panna

Dalo by se říct, že se vám daří naprosto všechno, do čeho se pustíte. Kdyby si i něco tak zcela nepovedlo, vás to z míry nevyvede. Svým neúspěchům se dokážete zasmát a za své úspěchy se pochválit. Sebevědomí vám zvednou i ctitelé, kteří se vám v hojné míře ženou do života. Jindy byste se rozhodovali, koho si vybrat, ale teď usoudíte, že vás mohou obdivovat všichni!

Váhy

Nezdá se vám, že byste záležitosti, které jindy berete vážně a kvůli nimž se ještě navíc i zbytečně stresujete, mohli přestat tak intenzivně řešit? Ve vašem případě bude lepší, když pozornost zaměříte na zábavu a na vylepšování vašich partnerských i přátelských vztahů. Čím více pozornost projevíte lidem kolem vás, tím lépe se budete cítit i vy sami.

Štír

Vzhledem k tomu, že své problémy buď nemáte, nebo jste je dostali do stavu, kdy se jejich pro vás pozitivní řešení mílovými kroky blíží, se můžete klidně a bez výčitek svědomí vrhnout na to, co ničí vaše přátele nebo příbuzné. Na rozdíl od nich máte zdravé myšlení a chladnou hlavu, což znamená, že se vám bude dařit. Možná se dozvíte, že jednáte moc kategoricky, ale to vám může být jedno.

Střelec

Je potřeba, abyste přeladili do stylu, kdy se vědomě rozhodnete, že se budete vyhýbat lži a mluvit za všech okolností jen pravdu. I když se tomu budou lidé, kteří vás znají a vědí, jak krásné umíte průběh všech událostí přibarvovat, musíte trvat na svém. Zároveň dejte najevo, že o lidech, o kterých nemůžete říct něco opravdu pěkného, raději nebudete mluvit vůbec.

Kozoroh

Najednou si uvědomíte, že jiné lidi ke svému životu a k tomu, abyste byly spokojení, v podstatě nepotřebujete. V poslední době se vám v samotě podstatně lépe dýchá a o hodně lépe přemýšlí. Pokud byste si opravdu chtěli promyslet důležité záležitosti, které vás čekají, a plány, na které se připravujete, vyrazte si na hory. Čerstvý vzduch vašemu myšlení zásadně prospěje!

Vodnář

V práci musíte sebrat veškerou odvahu a dokázat, že jste nejméně tak dobří, jako vaši kolegové. V takovém případě si však musíte dávat pozor na lidi, kteří se chtějí na vašich nápadech přiživit. O tom, co vymýšlíte, s nimi mluvte tak, aby sice věděli, o co se jedná, ale na žádné podrobnosti nepřišli. Kdyby vás opět okradli o výsledky vaší námahy, bylo by to k naštvání...

Ryby

To, že máte kamarády, kteří jsou opravdu jenom kamarádi a jinou roli ve vašem životě nehrají a hrát nebudou, berete jako něco naprosto normálního. Obtížně to však budete vysvětlovat jejich partnerům. Ti mají pocit, že je pouhá vaše existence ohrožuje a připravuje je o štěstí. Vy sice víte, že je to totální nesmysl, ale přesto byste je neměli zbytečně provokovat...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA