Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2022 - 30.4.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Je potřeba, abyste jaro vpustili nejen do svého domova a na zahradu, ale i do svého osobního života. Pokud jste sami, měli byste se zaměřit na hledání partnera. Můžete mít sice dojem, že by si vás měl najít sám, ale vy mu musíte vyjít alespoň trochu vstříc. Když dáte do hlasu, že pořádáte výběrové řízení na člověka, z něhož se časem může stát váš životní druh, je to krok tím správným směrem.

Býk

Vaše vytrvalost je vám v tomto období spíše na překážku. Hrozí, že se zapřete a dáte veškeré své síly do něčeho, co sice vypadá impozantně, ale co vám kromě dobrého pocitu nic nepřinese. Právě proto by bylo dobré, abyste se nejdříve snažili o to, co vám přinese zcela hmatatelný prospěch, a až potom o to, co se vám postará o proslulost a světskou slávu.

Blíženci

Všechno je daleko jednodušší, než to vypadá. Pro to, abyste byli opravdu úspěšní, se však potřebujete odstřihnout od minulosti. Zapomeňte na to, co bylo. Sami si slibte, že se nebudete zbytečně zabývat tím, co se změnit nedá. Když to navíc v rámci práce na své další budoucnosti naučíte partnera, bude to vynikající. Oba toho pak spojenými silami zvládnete víc, než si umíte představit.

Rak

Je potřeba, abyste kromě práce, vydělávání peněz a jiných záležitostí všedního dne věnovali pozornost i svému zdraví. Pokud máte šance na lázně, nebo alespoň na wellness víkend, měli byste si je dopřát. Pár dní, kdy nebudete myslet vy na ostatní, ale kdy ostatním dovolíte, aby za vás přemýšleli a taky se o vás starali, potřebujete snad ještě víc, než pověstnou sůl.

Lev

Úvahy o investicích, kterými byste udrželi rodinné jmění, jsou vyloženě na místě. Vy si musíte jen vybrat, do čeho chcete investovat a kolik peněz hodláte vložit. Jde o záležitost, kterou je sice potřeba provést rychle, ale zase ne tak rychle, abyste ji předem neprobrali s partnerem. Jeho názory byste měli respektovat. To, že se na svět dívá jinak, než vy, ještě neznamená, že ho vidí špatně.

Panna

Není potřeba, abyste se hádali tam, kde se všechno dá vyřešit elegantně a po dobrém. Kdybyste se svými dosavadními protivníky dokázali navázat rozumný kontakt s tím, že se s nimi chcete domluvit i za cenu nejrůznějších ústupků, bude to ještě lepší. Je vám jasné, že kolem sebe momentálně potřebujete lidi, kteří na staré spory zapomenou a budou sdílet vaše názory.

Váhy

I když svou práci máte opravdu rádi a úkoly, které dostáváte, jsou pro vás výzvou, zkuste trochu ubrat na intenzitě, se kterou se do jejich řešení pouštíte. Tlakem, který sami na sebe vyvíjíte, se totiž jen zbytečně vyčerpáváte. Kdybyste zejména ve druhé polovině měsíce nasadili pomalejší tempo, občas proložené nějakou zábavou, fungovali byste daleko lépe.

Štír

Především je potřeba, abyste lidi kolem sebe neposuzovali podle toho, co si o nich myslíte a jak se vám jeví, ale podle toho, co skutečně dělají. Kromě toho jim za žádných okolností nesmíte vyčítat velkorysý přístup, kterým reagují na všechno, co dělá jejich rodina. Pořád si v duchu opakujte, že vás to sice může rozčilovat, ale protože to není vaše věc, vyjadřovat se k tomu nebudete.

Střelec

Pozvání, které dostanete od člověka, co dosud všem vaším pokusům o sblížení odolával, vás potěší. Přesto byste mu neměli přikládat přehnaný význam. Jakmile se s ním dáte po přivítání do řeči, zjistíte, že mu jde spíše o vaše kvality pracovní, než osobní. Váš to však z míry vyvést nesmí! Dobře víte, že se při troše chtění dá i pracovní vztah záhy posunout do roviny ryze osobní.

Kozoroh

I když se najdou lidé, kteří mají pocit, že to se svými projevy sebevědomí skoro

Vodnář

Je potřeba, abyste si poněkud přepracovali své životní plány. Lidé, s nimiž jste už napevno počítali, se jich totiž nemohou z nejrůznějších důvodů účastnit. Vy to chápete a ani vás nenapadne, že byste jim to mohli vyčítat. Když se pak nad celou záležitostí zamyslíte, zjistíte, že je to v podstatě dobře. Když všechno zvládnete sami, půjde úspěch jenom a pouze za vámi...

Ryby

Jaro se projevuje trochu netypicky. Kromě obvyklých aktivit vás nutí k přemýšlení o malém kousku země, který by byl jenom váš. Kdyby se vám náhodou naskytla šance k nákupu pozemku nebo pronájmu záhonu v komunitní zahradě, měli byste po ní bez váhání skočit. Práce s půdou vám kromě hmatatelného užitku poskytne i klid a duševní pohodu, kterou nutně potřebujete.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA