Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2022 - 31.3.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Na to, abyste řešili nálady svého partnera a neustále přemýšleli nad tím, co se mu líbí a co ho naopak odpuzuje, nemáte tu pravou náladu. Je vám jasné, že se v první řadě musíte zabývat tím, co potřebujete vy. Pozornost však musíte věnovat i záležitostem svých rodičů. Když na ně nedáte pozor, hrozí, že se vrhnou do finančních operací, které sice vypadají slibně, ale k dobrému výsledku by nevedly.

Býk

Kromě vlastní hlavy byste měli poslouchat i přátele. Když vám říkají, že byste si měli dát pozor na lidi, kterým jste dosud bezvýhradně věřili, nerozčilujte se, ale přemýšlejte. Jakmile si vzpomenete na pár událostí, kdy jejich řeči neodpovídaly jejich jednání, dojde vám, že kamarádi mají pravdu a že přišel čas, kdy musíte své jednání jejich doporučení přizpůsobit.

Blíženci

Starejte se nejen o to, abyste měli dobré pracovní výsledky, ale i o to, abyste taky dobře vypadali. Pokud si máte šanci vyzkoušet nějakou novou kosmetiku, nebo zajít do salonu oděvního výtvarníka, neváhejte a běžte. S údivem zjistíte, že vám kromě stylu, kterým se oblékáte a upravujete, sluší i to, co byste jindy označili za příliš odvážné a tedy pro sebe nevhodné.

Rak

S člověkem, který sám neví, zda vás miluje nebo nemiluje, neztrácejte čas. Bude lepší, když se vědomě rozhodnete pro toho, kdo má v životě jasno a kdo ví, kam chce jít a čeho tam chce dosáhnout. I když je možné, že ten první rychle pochopí, co se děje, a začne vás přesvědčovat, že vás miluje, vy mu další šanci dát nesmíte. Zanedlouho byste si to začali upřímně vyčítat.

Lev

Jakmile dojde ke sporům, musíte stát na svém. Dříve nebo později se ukáže, že pravda je přece jen na vaší straně. V práci se těšte na spoustu nových šancí. Kdyby došlo k vyjednávání o mzdě nebo ke sporům se zaměstnavatelem, kolegové vás vyšlou, abyste jednali se zaměstnavatelem. Velice dobře vědí, že se nebudete bít za sebe, ale právě za všechny spolupracovníky.

Panna

Velice dobře na vás působí veškeré drobné aktivity, kterými chcete dosáhnout vylepšení vaší domácnosti. Spoustu věcí si díky svému skvělému vkusu a nepochybné zručnosti dokážete udělat sami. Když výsledky uvidí kamarádi a známí, budou hned chtít, abyste domácnost vylepšili i jim. Dokonce vám řeknou, že to zvládnete podstatně lépe než odborný bytový designér.

Váhy

Nová práce s sebou nese i nové výzvy. Vy si však musíte dávat pozor, abyste si jí nenabrali víc, než je zdrávo. Když zjistíte, že si práci nosíte domů nejen na večer, ale i na víkend, je něco špatně. Vaše výkonnost by pak klesala a vy byste zjistili, že vás vaše vytoužená práce vlastně ani nebaví a nic pozitivního vám nepřináší. Nebyla by to škoda?

Štír

Úvahy o letní dovolené nejsou ve vašem případě ani trochu předčasné. Než se s miláčkem domluvíte a vymyslíte místo, kam byste se chtěli podívat oba, bude to dost dlouho trvat. Po dovolené začnete plánovat rodinný život. Může se dokonce stát, že partner přijde s tím, že byste měli rozmnožit rodinu. Dosud jste o tom uvažovali jen akademicky, ale teď to začíná být vážné.

Střelec

Jsou záležitosti, ve kterých byste měli projevit daleko větší iniciativu, než projevujete dosud. Zejména v tom, co se týká bydlení, nemovitostí a rozumného uložení kapitálu, se musíte opravdu snažit. Když na tom zapracujete, dojde vám, že musíte být daleko aktivnější, než jste teď. Štěstí vám sice po všech stránkách přeje, ale vy mu musíte vycházet důsledněji vstříc.

Kozoroh

Kromě práce, ve které vyniknout chcete, potřebujete a taky vypadáte, se musíte věnovat i svých soukromým vztahům. Týká se to zejména rodičů a sourozenců. Je potřeba, abyste srovnali rodinné finanční záležitosti. Když rodiče nebo prarodiče přijdou s tím, že by vám rádi hned teď dali nějaký majetek, neodmítejte, ale přemýšlejte, jak to udělat přesně tak, jak si přejí.

Vodnář

Nebojte se nahlas říct, co chcete a co byste rádi získali. Osud je v tomto směru na vaší straně. Navíc se můžete těšit na kamarády, kteří vás podpoří. Vy jim to však velice rychle oplatíte. Když zjistíte, že mají problémy, přiskočíte jim na pomoc energicky a bez vyzvání. Díky vám pak zjistí, že to, co dosud považovali za nemožné, zvládnou s vaší pomocí rychle a bez potíží.

Ryby

Najednou zjišťujete, že vám váš klidný a vyrovnaný život začíná vadit. Toužíte, aby se něco dělo, ale přitom nevíte, co konkrétně chcete změnit. Zároveň se mění váš systém hodnot a názory na svět. Začínáte dokonce přemýšlet, zda tady neskončíte a nepůjdete pracovat do ciziny. Peníze, které byste tam dostali, by vyřešily spoustu problémů, co vás tady a teď trápí.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA