Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2022 - 30.6.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Nutně potřebujete aktivitu, která vám kromě dobrých výsledků dá i pocit naprostého uspokojení a jistoty, že jdete po správné cestě. Právě proto by bylo dobré, abyste se na společných aktivitách domluvili i s partnerem. Ve spolupráci zvládnete i to, co byste vám samotným dotáhnout nikdy nepodařilo. Navíc vám ještě zbude spousta času na zábavu a na vymýšlení nových užitečných aktivit.

Býk

To, že pomáháte ostatním, patří k vaší povaze. Děláte to rádi, s chutí a hlavně naprosto bez nucení. Dejte si však pozor, abyste v tomto směru miláčka moc neinformovali. Na jedné straně by to ocenil, ale na druhé by měl pocit, že se mu věnujete zbytečně intenzivně a hlavně na jeho úkor. Od tohoto zjištění by pak byl jen krok k velice nepříjemným projevů žárlivosti.

Blíženci

O svých dalších životních plánech máte vlastní představu a vlastní názor. Právě proto byste s ním měli opatrně seznamovat jak partnera soukromého, tak partnery pracovní. Partner doma nebude nadšený a vaši spolupracovníci budou naštvaní rovněž. Všichni svorně usoudí, že se chcete věnovat něčemu, co není zdaleka jisté, na úkor toho, co vám jde a co vám nese i peníze.

Rak

I když jste pracovití a opravdu se snažíte, abyste zvládli všechno, co je potřeba, zjišťujete, že jsou věci, které se vám stihnout nepodaří. V takovém případě je potřeba, abyste odložili veškeré představy, které o sobě a svých pracovních výkonech máte a požádali o pomoc. Ostuda to nebude. Nakonec se dozvíte, že všichni čekali, že si o ně řeknete daleko dříve.

Lev

V práci jste výkonní, což je dobře. Přesto byste neměli zapomínat na povinnosti, které máte ke svému zdraví. O tom, že byste se nadopovali vitamíny a své choroby přecházeli, ani neuvažujte. Mohli byste si vážně ublížit. Dále je nutné, abyste pochopili, že kromě práce je nutná i relaxace. Pokud chcete úroveň svých výkonů udržet na nynější úrovni, je odpočinek vysloveně žádoucí.

Panna

To, že něco nevyjde tak, jak jste si představovali, není důvod, abyste propadali panice a celý svět viděli v hodně tmavých barvách. Naopak! Díky své nápaditosti a vynalézavosti přijdete velice rychle na způsob, jak to, co bylo, zpracovat, a jak zdánlivou nevýhodu změnit v zisk. Zatím se však tím, na co jste přišli, nechlubte. Pochválit se nechejte až za jasný a jednoznačný pozitivní výsledek.

Váhy

Vaše trpělivost je sice proslulá, ale přesto mohou občas přijít i chvíle, kdy máte všeho až nad hlavu. Pozor si dávejte zejména na děti svých příbuzných a známých. To, že jste si jistí, že jsou to rozmazlení haranti, kteří by potřebovali větší dávku přísnosti, může být pravda, ale nahlas byste to říkat neměli. Jejich rodiče to sice dobře vědí, ale přesto by se neskutečně zlobili.

Štír

Zjistíte, že opravdu patříte k velice moudrým lidem. Kvůli nepříjemnostem, s nimiž se setkáte, se nehroutíte, ale snažíte se z nich získat pro sebe i pro své blízké poučení. Pokud máte děti ve věku, ve kterém porozumí tomu, co se děje, měli byste se s nimi promluvit. Toho, že by vám nerozuměly, se nebojte. Otázky, které vám položí, budou velice moudré. Odpovídejte na ně pravdivě. Je to důležitější, než to vypadá.

Střelec

Je potřeba, abyste zaplatili daně přesně tak, jak vám to váš daňový poradce vypočítá. Nesnažte se daňový základ snižovat nad rozumnou míru. Zbytečně byste na sebe upozornili a riskovali tak kontrolu. Patrně by nic zásadního neobjevila, ale byly by to zbytečné nervy. Ve druhé polovině měsíce si udělejte čas na nějakou výstavu, spojenou s vaší prací. Najdete tam spoustu inspirace.

Kozoroh

Když se za vámi kamarádi přijdou poradit ohledně svých dalších životních plánů, velice dobře vědí, proč to dělají. Vy se pak musíte chovat rozumně. V klidu a bez přerušování je vyslechněte a pak položte pár doplňujících otázek. Když jim pak řeknete co, co si myslíte, a k čemu jste dospěli, nadšení čekat nemůžete. Na rozdíl od těch, kteří jim mazali med kolem pusy, jim řeknete čistou pravdu.

Vodnář

I když je věrnost všemu, do čeho jste se pustili, vaším zásadním povahovým rysem, tentokrát si říkáte, že je čas, abyste přestali uvažovat o ostatních a začali myslet sami na sebe. Pro některé lidi bude tato vaše změna šokující, ale většina z nich těch, co jsou rozumní, přizná, že jste se zachovali moudře. Navíc je čas, aby si lidé z vašeho okolí zvykli na samostatný život a začali se rozhodovat sami!

Ryby

Úvahy o tom, že byste zanechali své nynější práce a šli někam, kde vás zaplatí lépe a kde uplatníte své znalosti a vědomosti, jsou stále intenzivnější. V nynější situaci jste na tom tak, že se smíříte i s prací v cizině. Velice vás překvapí reakce vašeho partnera. Zatímco dříve by vám něco podobného rozmlouval, teď usoudí, že je to dobrý nápad a vysloví souhlas.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA