Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2022 - 31.5.2022)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

V práci se těšte na zajímavé zážitky. Postarají se o ně noví kolegové. Nastoupili sice nedávno, ale na své kariéře pracují zodpovědně a soustředěně. Dosud jste jim velkou pozornost nevěnovali, ale teď je vám jasné, že musíte změnit postoj. Je potřeba, abyste jim jasně a jednoznačně dali najevo, že jste sice přátelsky naladění, ale s člověkem, který vás v nějakém směru ohrozí, se dokážete bez otálení vypořádat.

Býk

Vaše organizační schopnosti vyloženě kvetou. Všechno dokážete rozplánovat tak, abyste v jedné chvíli bez problémů vyřídili dvakrát tolik záležitostí než vaši pracovní kolegové. I v silném pracovním nasazení navíc dokážete zachovat velice příjemnou a otevřenou atmosféru. Pracovní úspěchy se pak logicky odrazí na vašem soukromém životě. Ten bude během tohoto měsíce vyloženě vzkvétat.

Blíženci

Ani k záležitostem, které vás vyloženě nebaví, se nesmíte stavět laxně. I když to nevypadá, jsou pro váš další život daleko důležitější, než byste řekli. Pro začátek se o nich snažte získat co nejvíce relevantních informací. Když je prostudujete a složíte si z nich kamínek po kamínku mozaiku, budete rázem vědět, co dělat a proč je právě to pro vás dobré.

Rak

Pozornost projevujte zejména dětem. Pokud se jedná o jejich další budoucnost, musíte se chovat vyváženě. Na jedné straně je vám jasné, že nesmíte jejich ničit jejich sny. Na druhé je však nechcete vystavit situaci, kdy byste jim museli utírat slzy a vysvětlovat jim, že se každému občas něco nepodaří. Hledání kompromisu bude v tak náročné situaci obtížné, ale nakonec na něco přijdete.

Lev

To, že téměř všichni kamarádi procházejí partnerskými krizemi a uvažují o rozchodech, ještě neznamená, že musíte jít stejnou cestou i vy. Když se na svého miláčka podíváte a popřemýšlíte o životě, který spolu vedete, zkonstatujete, že to není zdaleka tak zlé. Hlavně v něm máte člověka, s nímž se dokážete smát a navíc i vychutnávat všechny životní radosti.

Panna

Je potřeba, abyste si kromě práce našli dostatek času i na relaxaci. V pracovních dnech to bude dost obtížné, ale o víkendu byste si čas na fyzickou aktivitu najít měli. Ideální by byl stav, kdy byste našli něco, co baví vás i partnera. Bude to užitečné pro vás oba. Když si protáhnete tělo, zjistíte, že jste tím zároveň dali do pořádku i mysl a duši.

Váhy

Lidé, kteří se před vámi začnou chlubit a vysvětlovat vám, jak jsou skvělí, vás z míry nevyvedou. S podobnými typy máte zkušenosti a víte, že se jim dá věřit sotva polovina z toho, co říkají. Zkuste se na ně nejdříve nenápadně pozeptat v okruhu svých známých. Podle získaných informací se pak rozhodnete, zda s nimi budete dál udržovat styky nebo zda je ze svého života vyženete rovnou.

Štír

Jde o měsíc, který je velice příznivý pro realizaci důležitých úkolů s dlouhodobým dopadem. Konečně dostanete šanci, abyste ukázali, co ve vás opravdu je. Právě proto je ale potřeba, abyste si do svých (zejména pracovních) rozhodnutí nenechali mluvit. Nesmíte však zapomenout, že kromě práce máte i soukromí, kterému musíte věnovat neméně soustředěnou pozornost. Zejména partner nesmí mít ani na chvíli pocit, že ho v něčem zanedbáváte.

Střelec

V dlouhodobých záležitostech, které se dosud táhly, přijde vytoužený zlom. Soudy se proberou z letargie a začnou fungovat tak, jak už dávno měly. To, co jste prožili, vám však přinese poučení do dalšího života. Pokud se jedná o něco důležitého, dokážete se chovat tak, aby všichni pochopili, že vás mají brát jako hráče velkého formátu, který navíc ještě zdaleka neukázal všechny karty, které má...

Kozoroh

Jde o velice příjemné a zároveň klidné dny. Kromě práce si konečně dokážete najít čas i na soukromí. S partnerem se domluvíte na společných akcích a dokonce i na společné dovolené. Kdybyste chtěli udělat něco užitečného, můžete se pustit do papírů a dokumentů, které se vám v poslední době doma nahromadily. Chvíli práce to dá, ale pak si zase vychutnáte jistotu, že je v tomto směru všechno v pořádku.

Vodnář

Je potřeba, abyste se překonali a dokázali se rozloučit se vším, co už ve vašem životě nemá co dělat. Bude to sice rozhodnutí naprosto nezvyklé a pro vás velmi obtížné, ale nakonec k němu seberete odvahu. Následně zjistíte, že se najednou cítíte daleko volněji a svobodněji, než jste se cítili dosud. Když nakonec všechno promyslíte ještě jednou, budete skoro litovat, že jste se tak nerozhodli daleko dřív.

Ryby

Zejména v práci se situace mění daleko rychleji, než by se vám líbilo. Všechno, co se děje, vás kontinuálně připravuje o veškerou pohodu. Vy sami byste se pak neměli ohlížet do minulosti a přemýšlet o tom, co bylo. Zkuste se smířit s tím, že o klid na chvíli přijdete, a veškeré své aktivity zaměřit na budoucnost. Pozitivní efekt vašeho snažení přijde rychleji, než byste řekli.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA