Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 43. týden (21.10.2019 - 27.10.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

S projevy lásky to nepřehánějte a v erotice buďte trpěliví. Je to potřeba. Sex, který si užijete v pracovní části týdne, vás sice uspokojí, ale nenadchne. Kdybyste ale vydrželi a počkali do pátečního večera, kdy se Venuše dostává do ohnivého Střelce, byla by situace rázem pozitivnější. Oba byste rázem zapomněli na únavu a vychutnávali si radost až do rána.

Býk

V pondělí, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Uranem ve svém znamení, máte sklon dělat věci, které jsou vám naprosto cizí. S enormní chutí se vrháte do veškerých erotických dobrodružství, která se vám naskytnou. Kdyby se o vašich spádech nedozvěděl, váš partner, mohli byste na ně později s úsměvem povídat. Potíž je však v tom, že se o nich pravděpodobně dozví.

Blíženci

Venuše, která se v pátek večer dostává do vašeho sektoru partnerství, vám silně zkomplikuje života. Dosud jste o nějaké zásadní změně ve svém erotickém životě neuvažovali, ale teď máte pocit, že byste měli nabízené šance využít. Udělat to můžete, ale mějte na paměti veškerá rizika. Je celkem jisté, že všechno, co uděláte potají, se vykecá spíše dříve, než později...

Rak

Ve středu, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky setkává Merkur s Venuší, se budete seznamovat s lidmi, které jste dosud brali jako idoly a k nimž jste vzhlíželi. Teď je však potřeba, abyste si uvědomili, že se k němu musíte chovat stejně jako ke komukoli jinému. S idolem, ke kterému byste jen zbožně vzhlíželi, byste si to v posteli moc neužili.

Lev

To, že jste na partnera naštvaní, ještě neznamená, že byste mu měli navrhnout, že své spory budete řešit sexem. Zejména ve středu se tato možnost jeví sice jako lákavá, ale ve skutečnosti je vyloženě kontraproduktivní. Když si ale počkáte do pátečního večera. Kdy se Venuše dostává do vašeho sektoru romantiky, všechno si vynahradíte. A navíc nebudete muset ani sebe ani svého partnera k ničemu nutit!

Panna

Konjunkce Merkura s Venuší je pro vás velice přínosná. Je potřeba, abyste počkali do středečního večera, kdy se uskuteční, a pak si s miláčkem o vašem erotickém životě naplno a bez zábran promluvili. Bude to velice zajímavé. Konečně se dozvíte, co miláček v sexu chce. A vy sami se mu odvděčíte tím, že mu řeknete, co chcete vy a co se vám dosud neodvážil navrhnout.

Váhy

To, že jste počítali s partnerovou erotickou aktivitou, ještě neznamená, že se jí dočkáte. Kdybyste se na sebe podívali zvnějšku, pochopili byste, jak je situace absurdní. Miláček má sice poznámky ohledně toho, že se dostatečně eroticky neprojevujete, ale když sami projevíte iniciativu, stáhne se s tím, že nemá rád, když na něj někdo naléhá. To, že ho nepošlete do háje, berte jako své velké vítězství!

Štír

Všechno, do čeho se s partnerem pustíte, dopadne dobře nebo ještě lépe. Trochu problémů může být jen s oslavou vašich narozenin. Váš miláček se vám bude tak líbit a bude vás tak vzrušovat, že to na vás bude skoro vidět. Dejte si jen pozor, abyste hostům nedali hodně neomaleně najevo, že se už najedli a teď by mohli vypadnout, protože vy máte jiný program.

Střelec

Když se v pátek večer dostane Venuše do vašeho znamení, nic zásadního se neděje. Dokonce i v sobotu máte pocit, že se neděje nic, co by tomuto příznivému planetárnímu stavu odpovídalo. Zlom ale nastane v neděli odpoledne, kdy se Venuše dostane do sextilu s Lunou a kdy si s miláčkem padnete do náruče. Bude to krásná a vášnivá noc, která se protáhne až do svítání.

Kozoroh

City, které máte, se naučte projevovat tak, aby miláček pochopil, že je ani v nejmenším nepředstíráte. Pro erotické sklony to platí dvojnásob! Zejména v pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, byste se měli k partnerovi chovat co nejcitlivěji. Nahlas to sice neřekne, ale něhu a láskyplná slova potřebuje pro svůj duševní klid podstatně víc, než si umíte představit.

Vodnář

Na hledání cesty, která vede k srdci vašeho miláčka, si musíte najít vhodný čas. Navíc musíte mít dostatek trpělivostí. První dva dny týdne, kdy je Luna ve Štíru, k tomu vhodné v žádném případě nejsou. Chovali byste se tak, že by miláček usoudil, že sice mluvíte jako kniha, ale děláte si z něj jen legraci. A vy byste mu nedokázali vysvětlit, že se mýlí.

Ryby

Opravdu nepatříte k lidem, kterým se musí všechno opakovat třikrát. Když váš miláček přijde s tím, že si na večer přinesl spoustu důležité práce a že tedy sex nebude, vezmete to mlčky na vědomí. Až později vám dojde, že vám to ještě několikrát opakoval hlavně proto, abyste ho začali přemlouvat a svádět. On by se svést tuze rád nechal, ale mohl by tvrdit, že to vlastně ani nechtěl.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA