Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 44. týden (28.10.2019 - 3.11.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než se rozhodnete, že začnete sbírat nové erotické zkušenosti, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Svého miláčka tím neomráčíte, protože se mu mu s tím pochlubit nemůžete. Dotyčnému to, že ho máte jen jako učební materiál, říct taky nemůžete. A vy sami byste rychle pochopili, že jde o člověka, od kterého se co naučit nemáte. Nebude lepší, když necháte všechno při starém?

Býk

Nejlepším dnem, kdy se můžete věnovat sexu a erotice, je páteční večer. Obvykle sice budete unavení, ale to v tomto týdnu nehrozí. Díky sextilu mezi Sluncem ve svém partnerském sektoru a Saturnem máte dostatečnou výdrž, kterou překvapíte jak miláčka, tak sami sebe. Trigon mezi Sluncem a Neptunem vám navíc umožní, abyste se na miláčka naladili a plnili všechna jeho přání.

Blíženci

Pokud kolega soudí, že z jeho strany stačí jen náznak, abyste mu padli do náruče, má bohužel smůlu. Rozčiluje vás už jen to, že má pocit, že k tomu, aby vás získal, nic jiného než vlídný pokyn nepotřebuje. Navíc dobře víte, že je tichým snem spousty jiných lidí. Velkoryse jim ho dopřejete. Sami pak vyrazíte hledat někoho, kdo je soustředěný na vás a o koho se nebudete muset dělit.

Rak

To, zda budete svůj erotický život hodnotit jako zdařilý, nebo naopak usoudíte, že je to naprostý propadák, záleží na spoustě zdánlivě naprosto nepodstatných maličkostí. Přesto byste si k úvahám o tom, jak to vlastně v posteli máte, měli vybrat vhodný čas. Například o víkendu, kdy je Luna v Beranu, máte tendenci partnera a jeho výkony hodnotit daleko tvrději, než si zaslouží.

Lev

Nápady, které vás miláček v sexu má, hodnotíte neobyčejně pozitivně. Dobře víte, že nuda je pro vztah zhoubná, a chcete se jí za každou cenu vyvarovat. Právě proto vás překvapí jednání vašeho partnera. Když přijde s nějakým osvěžujícím nápadem on, bere to jako něco naprosto skvělého. Když však něco zpestřujícího napadne vás, zatváří se nevlídně a ještě se vás zeptá, jak jste na to přišli a kde jste se to naučili.

Panna

Jsou věci, na kterých byste šetřit v žádném případě neměli. Platí to mimo jiné i pro erotické hračky. Když už něco takového kupujete, vypravte se do opravdu renomovaného kamenného obchodu s vyškolenou obsluhou. Ke svému údivu zjistíte, že i návštěva obchodu a vysoce odborná konverzace s prodávajícím může vnést do vašeho života celkem slušné vzrušení.

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky, si nemáte na co stěžovat. Miláček se vám věnuje s veškerou intenzitou a vám se to velice líbí. Jediné problémy vám mohou dělat děti. Ty mají pocit, že byste se měli večer trávit pouze s nimi. Pak hrozí, že budete s miláčkem sice eroticky pořádně vyhládlí, ale večer usnete skoro dřív, než vaše ratolestí.

Štír

O tom, že byste na partnera žárlili a dávali to najevo, nesmíte ani uvažovat. Bylo by to k ničemu. V miláčkovi byste svými výstupy jen aktivovali pomstychtivé sklony. Usoudil by, že mu nevěříte, a začal by přemýšlet, zda opravdu nemá udělat něco, co by vaše podezření opravňovalo. Nedrážděte chřestýše bosou nohou a veškerá podezření si odpusťte!

Střelec

Úvahy o tom, že byste své vztahy vylepšovali v posteli, jsou sice pochopitelné, ale v případě vás a vašeho miláčka bohužel naprosto nepoužitelné. Vy byste mu něco takového sice mohli nabídnout, ale jeho reakce by vás ani v nejmenším nepotěšila. O sobě, o své povaze a zejména o svém sobeckém přístupu k sexu byste se dozvěděli tolik, že by vám šla hlava kolem...

Kozoroh

Jde o týden, kdy budete vynikat spíše v logickém myšlení, než v tom, že byste dovedli s miláčkem navázat emočně vyvážený vztah. Kdybyste ale měli partnera z Berana nebo ze Střelce, mohli byste se těšit na opravdu zajímavý víkend. A kdybyste náhodou patřili k singlům, hledejte Berana nebo Střelce vyloženě cíleně. Litovat rozhodně nebudete!

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, využijte všech šancí, které vám planety poskytují. Konečně máte šanci prožívat jak partnerský, tak erotický život podle svých představ. Pak je ale potřeba, abyste své požadavky partnerovi přednesli mírně. Přece nechcete, aby se vás lekl. Bát se však nemusíte. Máte přece možnost začít zjemna a časem trochu přitvrdit.

Ryby

To, že jste do svého miláčka zamilovaní, ještě neznamená, že vám nepoleze na nervy. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, budete na jeho nápady reagovat skoro až přecitlivěle. Možná bude nejlepší, když ho rovnou stáhnete do postele, kde mu dáte jasně najevo, že od něj nečekáte slova, ale hodláte hodnotit jeho aktivitu a činy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA