Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 45. týden (4.11.2019 - 10.11.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že jste sami a že je vám chvílemi i smutno, ještě neznamená, že si musíte do postele vzít člověka, který vám nevyhovuje. Nic pozitivního by vám to nepřišlo. Dokonce ani sex by nebyl tak příjemný, jak jste si představovali. A kdybyste pak své polovičce naznačili, že by autoerotika byla možná i lepší než on, byla by hádka mezi vámi neodvratná a navíc i zničující.

Býk

To, že máte peníze rádi, dávno víte a připomínat si to nemusíte. Když však dostanete nabídku na fungování na erotickém webu nebo nějakou podobnou aktivitu, dokážete ji odmítnout. To, že byste do něčeho takového šli, si představit nebudete. Navíc máte všech pět pohromadě a dovedete si představit, jaké nepříjemnosti a další nemilé komplikace by z toho mohly vzniknout.

Blíženci

Na okouzlující lidi, kteří nezastírají, že by vás ze všeho nejraději zatáhli do postele, máte enormní štěstí. Problém je v tom, že jim vyhovět nechcete. To, že máte svého miláčka, jim pak vysvětlujete marně. Sami v podobném vztahu nežijí, a tedy netuší, proč je odmítáte. Mají pocit, že se tím připravujete o neskutečné rozkoše, a vůbec nechápou, že vy to vidíte jinak.

Rak

O tom, že jste planetární přízně využili mimo jiné k tomu, abyste se dali dohromady s přitažlivým kolegou, nikomu neříkejte. Dobře víte, že by kolem toho byla jen spousta velice jedovatých a dvojsmyslných řečí. Zároveň však počítejte s tím, že vás miláček moc nepochopí. On sám by se vámi nejraději chlubil na každém kroku, a nechápe, že to vy vnímáte jinak.

Lev

K seznámení máte spoustu šancí, které budete taky aktivně využívat. Nic převratného však od toho nečekejte. S chutí budete vyrážet na schůzky, ale s ještě daleko větším nadšením se budete vracet do svého klidu domů. Noví lidé, kteří do vašeho života během tohoto týdne vstoupí, vám sice své erotické služby nabídnou, ale vy to vážně neberete. Oni si myslí, že něco takového na rande patří a vy jim to nechcete rozmlouvat.

Panna

Mezi svými kamarády jste velice populární. Bohužel se to projevuje tím, že se všichni zajímají o vaše soukromí a o to, co ve svém dalším životě zamýšlíte. To, že vás pak zvou na všechny akce, kde vás seznamují s jinými nezadanými, je naprosto logické. Vy tím však nadšení nejste. Svoboda vám ani trochu nevadí a do chomoutu se vám nechce už vůbec.

Váhy

Když vás někdo láká na adventní víkend v cizině, může vás sice ujišťovat, že mu jde jen o vaši společnost, ale vy mu přesto nevěříte. Znáte ho a víte, že rozhodně nepatří k lidem, kteří vás zvou jenom pro to, abyste se pak mohli držet za ruce. Pokud se s ním nechcete hádat a zbytečně na to plýtvat energií, bude lepší, když jeho nabídku odmítnete energicky rovnou.

Štír

Zejména v úterý, kdy na vás působí úplněk ve vašem partnerském sektoru, je váš milostný život vyloženě vzrušující. Pozvání na rande není jen jedno! Právě proto byste si měli dávat pozor, aby vám na vaše spády nepřišel miláček. Nahlas dovede o své toleranci a o tom, jak vám eroticky podbarvené úspěchy přeje, mluvit jako kniha. Realita je však trochu jiná.

Střelec

Vlastní erotické problémy neřešíte, protože je nemáte. O to intenzivněji však vnímáte to, co v tomto směru prožívá a řeší váš kamarád či kamarádka. Je vám jasné, že je zamilovaný, takže nevidí a neslyší. Zároveň však nevíte, jak ho upozornit, že jeho láska století má kromě něj rozpracovaných několik dalších lidí. A už vůbec nemá tušení, koho si nakonec vyberete.

Kozoroh

Pokud chcete někoho získat a zajistit si tak na dlouhé podzimní večery adekvátní zábavu, musíte se podle toho taky chovat. Především zapomeňte, že máte podle svého názoru nárok na pravdu. Kdybyste alespoň občas dokázali přiznat, že pravdu může mít i váš vyvolený, byla by atmosféra rázem lepší a on k vaší představě společně trávených večerů daleko vstřícnější.

Vodnář

Pozitivně a eroticky lákavě působíte i na lidi, u kterých dosud neměl nikdo šanci. Nepřemýšlejte, jak se to přihodilo, ale buďte rádi, že něco takového prožíváte. Hovorům o dalším společném životě byste se však měli vyhýbat jako moru. Kdybyste za pár vášnivých nocí platili dlouhodobou ztrátou své svobody, byla by to až příliš drahá cena.

Ryby

Jiní by možná nadávali, že se v jejich erotickém životě nic zajímavého neděje, ale vy jste za klid, pohodu a hlavně naprostou předvídatelnost vlastně velice vděční. Vy si danou situaci naopak vychutnáváte. Užíváte si pohodu a klid. S miláčkem se bavíte jen o tom, co vás oba zajímá. Klidné večery navíc střídají noci tak horoucí, že jste si to dosud nedovedli představit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA