Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 13. týden (23.3.2020 - 29.3.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na to, aby to s erotikou bylo přesně takové, jak si představujete, si musíte pár dní počkat. Je nutné, abyste vydrželi do sobotního večera, kdy se Venuše dostane do Blíženců. Najednou pochopíte, že se svým miláčkem musíte o tom, co k němu cítíte, i mluvit. Intuice vašeho životního druha je sice na úrovni opravdu vysoké, ale eroticky jasnovidný pořád ještě není!

Býk

I vám se může stát, že na vás někdo učiní takový dojem, že se budete cítit jako na jiném světě. Ve vašem případě se můžete na něco podobného připravit ve čtvrtek večer, kdy se Luna dostane do sextilu s Venuší ve vašem znamení. Pak budete muset přiznat, že jsou na světě lidé, kvůli kterým byste zapomněli na všechno a hned v prvním momentě s nimi šli do postele.

Blíženci

V pracovní části týdne se v erotice ani v citových záležitostech o nic nesnažte a do ničeho se nepouštějte. Nedopadlo by to dobře. Svůj vybraný objekt byste sice mohli k erotickým hrátkám přemlouvat až nutit, ale žádný efekt by to přesto nemělo. Ke změně dojde až v pátek večer. Venuše se dostává do vašeho znamení a ten, kdo dosud odolával, vám rád padne k nohám.

Rak

Pokud chcete erotiku takříkajíc přežít, věnujte se jí kdykoli během týdne. Kdybyste náhodou chtěli a potřebovali dramaticky snížit své erotické chutě, naplánujte si sex na středu nebo na čtvrtek. Při Luně ve svém znamení se můžete lehce dostat do stavu, kdy budete sex brát jen jako další povinnost. Když však počkáte na neděli, kdy ve vašem partnerském sektoru nastává konjunkce Jupitera s Plutem, stane se ze sexu hodně vášnivá a příjemná zábava.

Lev

Mars, který se v pondělí večer dostává do vašeho partnerského sektoru, kde vzápětí vytváří konjunkci se Saturnem, má na váš erotický život nebývale pozitivní vliv. S partnerem si budete bez problémů a jakéhokoli domlouvání ladit tak, jak jste o tom dosud jen snili. Vy miláčka příjemně překvapíte svou erotickou energií, zatímco on vás dostane svou výdrží a vytrvalostí.

Panna

To, že miláčkovi objednáte nějakou erotickou hračku, vám ještě úspěšný milostný život nezaručí. Naopak! Od svého partnera se můžete dozvědět, že jste to stejně koupili jen proto, abyste nic nemuseli dělat sami. Navíc pochopíte, že se vašemu miláčkovi technika nikdy nelíbila. Kdybyste si uvědomili, co nákupem erotických hraček riskujete, možná by bylo lepší, kdybyste své plány vzdali...

Váhy

V pondělí, kdy se do vašeho sektoru lásky a romanticky dostává Mars, se máte na co těšit! Miláček usoudí, že váš erotický život pomalu umírá na úbytě, a usoudí, že je potřeba, abyste s tím začali hned a bez prodlení něco dělat. Vám se do toho sice vůbec nechce, ale to nevadí. Miláček pro váš vylepšený erotický život vytvoří takové kulisy, že se ze sexu stane jedna velká radost...

Štír

Pocit, že vás sex vlastně moc nebaví, je sice pochopitelný, ale jen váš. Pro jistotu se s tím doma nechlubte a s miláčkem ho nerozebírejte. Mohli byste se dozvědět spoustu zajímavých věcí. Kromě jiného i to, že když neměl tu pravou náladu partner, měli jste spoustu jedovatých řečí, zatímco teď, kdy jste v této situaci vy, vyžadujete všestrannou pomoc a duševní podporu.

Střelec

Máte skvělého miláčka! Chyby, které děláte, nechá bez komentáře a velice rychle vám je odpustí. Dokonce nahlas řekne, že ani nechce, abyste byli dokonalí, protože mu stačí, když jste spolu spokojení v posteli. Hlavně si nenechte namluvit, že vás tímto hodnocením redukoval na pouhý erotický objekt. Berte to naopak jako důkaz toho, že jasně víc, co je v životě důležité, a zbytek neřeší.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že se někomu začnete svěřovat, že vám to s partnerem v sexu neklape zdaleka tak, jako obvykle, dobře si to rozmyslete. To, co byste vy brali jako stížnost na nepřízeň osudu, by si druhá strana vyložila jako velmi skrytou, nicméně naprosto jasnou erotickou nabídku. A vy byste jí pak nedokázali vysvětlit, že jste to mysleli jinak.

Vodnář

Váš smysl pro humor vám pomůže bez větších problémů zvládnout situaci, která by ve spoustě jiných partnerství skončila v lepším případě hádkou a v horším příslibem rozchodu. Miláčkovi dovedete vysvětlit, že to, že se vám sex jednorázově nepodařil, vůbec nic neznamená a na vašem vztahu to nic nemění. Vaše jednání ho skoro až dojme. Konečně pochopí, že ho máte rádi i ve chvílích, kdy nefunguje tak, jak byste si oba představovali.

Ryby

O tom, že láska prochází skrze žaludek, nepochybujte. Nic se však nesmí přehánět. Zejména v neděli, kdy Luna prochází vašim partnerským sektorem, hrozí, že v tomto směru uděláte zásadní chybu, které budete litovat. Když uděláte k obědu menu, zakončené zákuskem, a k večeři připravíte mísu obložených chlebíčků, s erotickým večerem počítat prostě nemůžete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA