Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 14. týden (30.3.2020 - 5.4.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Hovory o tom, co by měl miláček přesně dělat, abyste byli v posteli spokojenější, jsou naprosto k ničemu. Momentálně je naopak potřeba, abyste přešli do akce! Nemluvte, ale ukazujte a vlastním tělem mu služte příkladem. Slovní hodnocení může přijít až o víkendu. Pomůže vám Merkur, který se v sobotu dostává do vašeho znamení a který vám pomůže najít ta správná slova.

Býk

V pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky, romantiky a erotiky, se věnujte především partnerovi. Klidně a bez výčitek svědomí si řekněte, že práce počká, ale vašemu vztahu hrozí akutní nebezpečí z prodlení! Musíte se překonat a dát najevo, že vám ze všeho nejvíc záleží na tom, aby byl miláček po všech stránkách spokojený. A to, že začnete sexem, je už jen logické.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna váš erotický život příznivě ovlivňuje, si sexu užívejte naplno a bez výčitek svědomí. Miláčkovi, který vám bude tvrdit, že jsou i jiné věci a zábavy, můžete klidně vysvětlit, že všechno ostatní počká. Když budete dostatečně něžní i dostatečně přesvědčiví, určitě dokážete partnerovi vysvětlit, že na ničem jiném vlastně vůbec nezáleží.

Rak

Debaty ohledně toho, co svému miláčkovi dovolíte a který jeho nápad budete ještě podporovat, jsou hodně náročné. Partner naprosto nechápe, že potřebujete mít v lásce a v sexu především jistotu. Pokud má pocit, že není důvod, aby se se svou bývalou láskou volně nestýkal, musíte mu vysvětlit, že se vám to jednoduše nelíbí. A na to, aby vám povídal, kdy, kde a jak to spolu dělali, nemáte náladu už vůbec!

Lev

Lásku si užijete především o víkendu. Zaprvé na ni budete mít dostatek času, zadruhé vám v tomto směru zásadně přejí planety. Díky velkému ohnivému trigonu, který spolu se Sluncem ve vašem znamení vytvoří, dokážete dát své city miláčkovi najevo tak, aby pochopil, že jste opravdu jeho osud. Navíc máte příležitost, abyste si užili sex v každé denní době a ve všech podobách.

Panna

Hrozí, že požadavky, které vůči svému partnerovi máte (a je celkem jedno, zda jsou jen erotické, nebo se týkají i ostatních oblastí vašeho života), budete vznášet způsobem, který vyhodnotí jako až příliš energický. Kdybyste místo toho využili energii Luny, která je ve čtvrtek a v pátek ve vašem partnerském sektoru, a s partnerem jednali v sexu i mimo něj citlivěji, bude to lepší.

Váhy

Zjistíte, že děláte všechno pro to, abyste se mohli vyhnout svému miláčkovi a jeho erotickým požadavkům. Bude to pro vás dost šok. Když však začnete přemýšlet, proč se tak vlastně chováte, záhy přijdete na to, že to má velice logické a neprůstřelné vysvětlení. Pak pochopíte, že je potřeba, abyste buď vyměnili partnera, nebo od základu změnili přístup, který k němu máte.

Štír

Merkur, který až do pátku prochází vaším sektorem lásky, se vám postará o velice zajímavé zážitky. Váš miláček zásadně změní postoj, který k vám a k vašim erotickým radovánkám dosud měl. Konečně pochopí, že nemusí pořád jen pracovat, ale že se občas musíte i bavit. A kdybyste vymysleli zábavu, která bude vyhovovat vám oběma, bude to naprosto dokonalé...

Střelec

Velikonoční víkend, kdy je Luna ve vašem znamení, bude plný překvapení. Postará se o ně zejména váš partner. Usoudí, že není důvod, abyste tratili čas na rodinných návštěvách, když můžete být spolu a užívat si všech možných životních radostí. Neobyčejně vás tím potěší. Proti rodinným setkáním sice nic nemáte, ale tentokrát se bez nich moc rádi obejdete.

Kozoroh

Ve středu, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Merkurem ve vašem sektoru komunikace a Jupiterem ve vašem znamení, pracujte se svým smyslem pro humor. Když miláčkovi ukážete, že se můžete i při sexu smát, bude to pro něj neskutečný zážitek. Když navíc přizná, že se při milování ještě nikdy tak dobře nebavil, bude to pro vás zasloužená pochvala.

Vodnář

Využijte energie úplňku, který ve středu probíhá ve vašem sektoru komunikace! S jeho pomocí dokážete s miláčkem mluvit o lásce tak, aby pochopil, že si z něj neděláte legraci, ale že naopak jeho i jeho požadavky berete vážně. Stejně tak byste mu měli říct, že od něj kromě erotických služeb chcete dostávat i citové zázemí. Bude to pro něj překvapení, protože takovou upřímnost nečekal.

Ryby

To, co jste brali jako románek, který vám má zpestřit pár nocí, ale nic jiného vám to do života nevnese, bude najednou mít daleko závažnější dopad a daleko větší význam. Zjistíte, že člověka, kterého jste si prvotně vybrali zejména kvůli jeho erotickému potenciálu, opravdu milujete. Když pak zjistíte, že na stejné vlně jede i on, budete alespoň na chvíli opravdu šťastní.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA