Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 15. týden (6.4.2020 - 12.4.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Koleda letos probíhá zcela jinak, než jste zvyklí a než jste čekali. Místo obvyklého dvojsmyslného žertování s kamarády, kteří přijdou na koledu, jste doma sami s partnerem. Naštěstí vás to z míry nevyvede. Každé volné chvilky využijete k posílení erotického napětí. Bohužel zjišťujete, že volných chvil tohoto typu je daleko méně, než by se vám zamlouvalo.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází Kozorohem, se cítíte ve vztahu skvěle a v tom, co se týká uspokojení vašich erotických potřeb, ještě lépe. Váš miláček dělá všechno pro to, aby jiskření, které mezi vámi probíhá, proměnil ve skutek. Vy si zase zejména v pondělí vychutnáte chvíle, kdy můžete všechno hodit za hlavu a věnovat se jen tělu a jeho potřebám.

Blíženci

V sobotu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Venuší, konečně dokážete s miláčkem o lásce, o sexu a o tom, co byste jeden od druhého chtěli, mluvit vážně a otevřeně. Někdo by sice mohl říct, že k tomuto citlivému tématu přistupujete až moc technicky, ale to není pravda. Jste rádi, že jste se konečně přestali za své erotické potřeby stydět a začali jste o nich mluvit nahlas...

Rak

Na lidi, kteří si vám přijdou stěžovat na své erotické neúspěchy a na to, že v lásce ani v sexu štěstí nemají, si dávejte pozor. Záhy zjistíte, že jim jde o to, aby ve vás vzbudili soucit a přiměli vás, abyste se o ně po této stránce postarali. Vy sice nemáte nic takového v úmyslu, ale to jim raději nevysvětlujte. Dozvěděli byste se, že nemáte pochopení pro jejich potřeby a sobecky jim odmítáte pomoci.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, byste se měli na miláčka soustředit daleko víc, než obvykle. Nejde o to, abyste s ním o lásce mluvili, ale abyste jí dávali každým slovem i gestem najevo. Přesto musíte počítat s tím, že vám moc věřit nebude. V nedávné době se spálil a bude chvíli trvat, než pochopí, že s vámi je to něco jiného.

Panna

Konečně pochopíte, že i vy můžete být v erotice překvapení a v lásce vyvedení z míry. To, že od svého nového erotického partnera nic zajímavého ani převratného nečekáte, ještě neznamená, že to neprožijete. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna v Kozorohu, můžete zažít něco, o čem jste dosud jen četli. Když dokážete na jeho podněty adekvátně reagovat, budou to krásné dva dny.

Váhy

Nechejte partnera, aby ukázal, co v něm je. Zejména ve středu a ve čtvrtek máte šanci na zajímavý zážitek. Váš partner zapomene, že by se měl za všech okolností chovat decentně a pořádně to rozjede. Jeho jednáním budete velice překvapení. Dosud jste ho mohli považovat za člověka, který své city ani erotické potřeby moc neprojevuje, ale teď je vám jasné, že musíte názor zásadně změnit.

Štír

V sobotu a v neděli, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a tedy v romantických Rybách, budete mít na sex spoustu času a zároveň i chuti. Navíc budete mít k dispozici miláčka, který chápe, že je to pro vás důležité. Začne se ze všech sil snažit, aby vaše erotická přání splnil - a vy musíte přiznat, že se mu to opravdu daří. Zejména neděle vám přinese zážitky skoro až zázračné...

Střelec

Jsou věci, na které byste se měli co nejdříve vykašlat. Pokud budete i nadále řešit, jak u sexu vypadáte, přicházíte o spoustu pozitivních zážitků. Tím, že přemýšlíte, jak vypadat co nejlépe, ztrácíte energii, která je nutná pro to, abyste si sex pořádně užili. Sebe i miláčka tak zbytečně připravujete o zážitky, které by pro vás oba mohly být v tom nejlepším slova smyslu přelomové.

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, byste se měli soustředit především na sebe a na to, co dělá radost vám. Kdybyste ještě dokázali přimět miláčka, aby vaše potřeby respektoval, bylo by to skvělé. Za odměnu mu můžete slíbit opravdu netuctovou a vynalézavou erotiku. Když vám pak řekne, že od vás něco takového nečekal, vůbec nepřehání!

Vodnář

Celý týden bude probíhat sice vášnivě, ale v podstatě normálně. Na pozitivní zlom se můžete těšit až v sobotu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Venuší. S jeho pomocí dokážete miláčkovi erotické hrátky navrhnout způsobem, jemuž neudělá, i kdyby opravdu moc chtěl. Každé vaše sexuálně podbarvené přání rychle splní a ani nebude zastírat, že mu to dělá radost.

Ryby

Pokud chcete někoho svést a získat (pokud možno navždy), musíte si počkat do víkendu. Jde o dva dny, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy vás přinutí, abyste své erotické sklony dávali najevo způsobem, kterému se nedá odolat. Zvlášť krásný bude nedělní večer. Slunce se dostává do Býka, kde vytváří atmosféru, v níž můžete své erotické potřeby projevit naplno.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA