Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (3.8.2020 - 9.8.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Především si musíte uvědomit, že se za své erotické sklony a potřeby nemáte proč stydět. Mohou být sice nezvyklé, ale jsou vaše. Naštěstí máte miláčka, který to pochopí a který vám vyjde vstříc. Možná se před vámi otevře natolik, že si s vámi popovídá i o svých snech a představách. Pro vás to bude vynikající škola nejen erotiky, ale hlavně partnerské upřímnosti.

Býk

Doma to už znáte a ve své vlastní ložnici se nudíte. Co kdybyste se rozhodli, že si na víkend, kdy bude Luna ve vašem sektoru komunikace, vyrazili do hotelu? Kromě toho, že tím povzbudíte svou erotickou fantazii, vás potěší i cena, kterou za tento zážitek zaplatíte. Ušetříte tolik, že vám zbude na šampaňské. To si pak můžete nechat servírovat přímo do postele!

Blíženci

Situace, kdy máte ve svém životě dva lidi, s nimiž váš pojí erotické vztahy, je sice zajímavá, ale taky na zvládnutí náročná. Zejména ve čtvrtek a v pátek čekejte chvíle, kdy budete svého rozhodnutí a stavu, ve kterém jste se ocitli, velice upřímně litovat. Dojde vám, že život, kdy utíkáte od jednoho člověka k druhému, je sice vzrušující, ale jinak nestojí za nic.

Rak

Pokud se chodíte s miláčkem koupat, měli byste se chovat opatrně. Sami se moc nepředvádějte, aby neměl pocit, že se snažíte ulovit někoho jiného. Zároveň by bylo dobré, abyste příliš lačně nepozorovali přitažlivé jedince opačného pohlaví. Možná by bylo lepší, kdybyste usoudili, že zůstanete doma ve svém vlastním bazénu, kde o ničem takovém uvažovat nemusíte.

Lev

Máte nápady, které sami považujete za silně riskantní, ale přesto se s nimi rozloučit nedokážete. Platí to zejména pro sobotu, kdy se ve vašem sektoru tajemství se setká Luna s Venuší. Najednou usoudíte, že jste si v erotickém slova smyslu celkem nic neužili a začnete to co nejrychleji dohánět. To, že je to riskantní a že by z toho mohl být značný průšvih, vás nezabrzdí.

Panna

Období, kdy Venuše prochází vaším sektorem přátel, je opravdu náročné. Na jedné straně si uvědomujete, že kamarádství je něco, co opravdu potřebujete. Na druhé straně přemýšlíte, jací jsou vaši kamarádi v posteli, a uvažujete, kdy a kde byste to mohli vyzkoušet. V každém případě hrozí, že se ocitnete v posteli s někým, kdo vám do života sice nejdříve přinese rozkoš, ale pak se vám postará o zásadní problémy.

Váhy

Erotické zkušenosti, které jste během své milenecké kariéry nasbírali, jsou četné a velice kvalitní. Přesto byste si měli dávat pozor, abyste je svému novému objevu dávkovali pozvolně a nepříliš koncentrovaně. Neriskujte stav, kdy usoudí, že bude lepší, když od vás uteče jen proto, že někomu tak dokonalému a eroticky nadanému přece nemůže stačit.

Štír

Když se miláček rozhodne, že si pro povzbuzení vaší erotické aktivity pořídí nové prádlo (eventuelně vzrušující parfém), měli byste si toho všimnout a jeho snahu kladně ohodnotit. To, že něco takového nepotřebujete, si nechejte pro sebe. Znáte se a dobře víte, že pro povzbuzení své erotické touhy potřebujete především dostatek spánku a kvalitní odpočinek.

Střelec

S erotikou to není tak úplně snadné. Jde o životní oblast, kterou si potřebujete dirigovat sami. Na každého, kdo vám ji vnucuje, reagujete neskutečně nerudně. I v takovém případě je však potřeba, abyste dotyčného odmítli způsobem, který mu situaci jasně vysvětlí, ale který ho neurazí. Je opravdu zbytečné, abyste si dělali nepřátele mezi lidmi s dlouhou a dobrou pamětí.

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, v sobě objevíte sklony, s nimiž se budete jen obtížně vyrovnávat. Zatímco dosud jste v lásce dávali přednost realistickému přístupu, ve kterém není na emoce zbytečně mnoho místa, teď postoj měníte. O lásce a o tom, co k miláčkovi cítíte, budete mluvit s něhou, která vás samotné překvapí.

Vodnář

O starosti, které jste nečekali a které jsou opravdu nepříjemné, se vám postará vaše bývalá láska. Má za to, že byste jí mohli alespoň občas pomoci. S tím celkem souhlasíte. Když vám ale dá najevo, že by se vám za vaši aktivitu a pomoc odvděčila sexem, couvnete skoro zděšeně. Jasně jí dáte najevo, že jde o životní kapitolu, kterou máte uzavřenou a kterou znovu otevírat nehodláte.

Ryby

Týden bude tak náročný, že budete mít spoustu nejrůznějších myšlenek a nápadů, ale na sex ani jednu. Naštěstí máte trpělivého miláčka, který kolem toho zbytečné drama nedělá. Navíc se můžete těšit na víkend, kdy se situace zásadně změní. Luna se bude nacházet ve vašem sektoru lásky a romantiky a vy si budete s miláčkem užívat tak, jak se vám to už hodně dlouho nepodařilo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA