Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 33. týden (10.8.2020 - 16.8.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když obvykle máte všechno nové rádi a všechno nezvyklé vás láká, v erotice to tak zcela neplatí. Místo hledání a nalézání nového erotického partnera dáváte přednost prohlubování a zkvalitňování vztahu s tím, jehož máte doma. Zejména v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází Lvem, který má ve vašem případě erotiku na starosti, si tím zajistíte zážitky skoro nadpozemské!

Býk

Lidí, kteří mají pocit, že vám mají mluvit do života, je spousta. A těch, kteří mají pocit, že mohou komentovat váš erotický život, je ještě víc. Kromě toho máte problémy i s miláčkem. Zatímco vy se snažíte, aby se o tom, jak to máte v posteli, nemluvilo, váš miláček je v tomto směru daleko otevřenější, než by se vám líbilo. A ještě nechápe, proč jste na něj naštvaní!

Blíženci

V sexu se snažte chovat svobodně a otevřeně. Je to jediná cesta, jak zajistit rozkoš svému miláčkovi i sobě. Když budete dostatečně dlouho předstírat, že se vám líbí něco, co ve skutečnosti nesnášíte, očekávejte hodně negativní dopady. Když byste pak miláčkovi sdělili, že se vám to nelíbí, naprosto by nechápal. Jen by přemýšlel, co si to zase vymýšlíte.

Rak

Na erotické chvíle, které budou skutečně hodny tohoto označení, si musíte počkat až do nedělního večera. Luna se přesune do Štíra a tím i do vašeho sektoru lásky - a obdaří vás značnou dávkou erotické fantazie. Kdyby se vám podařilo splnit a zrealizovat jen třetinu toho, co vám proběhne hlavou, může se těšit na chvíle, které budete vnímat jako noc snů.

Lev

To, že máte dobré kamarády, má svá nepochybná plus, ale stejně velká mínus. Když se doma začnete milovat, můžete si být jistí, že někdo z nich zazvoní s tím, že s vámi něco nutně potřebuje probrat. Stejně to dopadne i při pozvání na společný víkend. Tam vás zase nechají spát ve společném pokoji s nejméně pěti dalšími lidmi, takže si o sexu opět můžete nechat jen zdát.

Panna

Opravdu nevíte, zda věnovat pozornost spíše svému partnerovi, nebo různým jiným aktivitám. Možná by bylo lepší, abyste všechno, co se týká kamarádů (zvláště opačného pohlaví) omezili. Váš miláček má už teď pocit, že se jim věnujete na jeho úkor. Když přijde s tím, že tím vyčerpáváte energii, která vám pak chybí v ložnici, pochopíte, že jde to tuhého a že musíte své jednání změnit.

Váhy

Jakmile zjistíte, že vám miláček šmejdí v telefonu, probírá vám poštu a ještě vám klade opravdu hloupé otázky, opravdu se naštvete. Během pracovní části týdne na to nemáte čas myslet, a proto se zbytečně nerozčilujete. Emoce se vzbouří až o víkendu, kdy bude Luna ve vašem znamení. Pak začnete uvažovat, zda byste mu neměli zahnout už jen proto, aby neměl pocit, že jeho námaha byla zbytečná.

Štír

To, že váš miláček empatií neoplývá, berete jako fakt. V žádném případě to však neznamená, že se s tímto stavem věcí smíříte. Vlastně ani nemusíte! Když se na něj v neděli odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, nenápadně zaměříte, bude efekt naprosto dokonalý. Dokonce sám přizná, že jste ho dovedli někam, kde chtěl už dlouho být, ale netušil, jak se tam dostat.

Střelec

Když se s miláčkem v něčem neshodnete, je to sice nepříjemné, ale není to tragédie. Pokud nechcete tyto problémy prožívat intenzivněji, než je zdrávo, měli byste se domluvit, že veškeré denní a praktické starosti necháte přede dveřmi do ložnice. Když to neuděláte, riskujete, že vám opravdu banální neshody zkazí veškerý erotický život, což by byla škoda...

Kozoroh

Když si miláček začne stýskat na váš erotický život a nenápadně naznačovat, že to ještě nedávno bylo lepší, spolehlivě vás tím naštve. Rozhodí vás dokonce tak, že mu hned začnete dokazovat, že se zmýlil a že to v žádném případě není pravda. Až později, kdy už budete mít podstatně chladnější hlavu, vám dojde, že to možná říkal právě proto, aby vás vyprovokoval a přiměl k akci.

Vodnář

Miláček, který má neustále řeči o tom, že byste se měli v erotice více angažovat a projevovat nápaditost, vám leze na nervy. Když mu něco navrhnete, máte pocit, že jste se mu tím do nálady ani trochu netrefili. A když si vezmete do postele čokoládu, kterou mu chcete nejdříve pomalovat tělo a pak ji olízat, dozvíte se, že jste se už úplně zbláznili. Opravdu nevíte, co máte dělat.

Ryby

Od středečního do pátečního dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se zaměřte na svého miláčka. Kdybyste náhodou usoudili, že se kolem něj motá někdo třetí, nepropadejte panice, ale běžte do protiútoku! Je potřeba, abyste mu dokázali, že je zbytečné, aby sháněl erotiku někde jinde, když ji má doma podstatně lepší a po všech stránkách kvalitnější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA