Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 30. týden (20.7.2020 - 26.7.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V době, kdy Slunce prochází Lvem a tedy vaším sektorem lásky a romantiky, s erotikou problémy nemáte. Vám i partnerovi je jasné, že musíte k milování využít každou chvíli, která se nabízí. Zvlášť krásné to může v tomto směru být ve středu a čtvrtek. Při Luně ve Střelci bude sice všechno probíhat rychleji, než jste zvyklí, ale zase nebudete ani vy ani miláček vědět, co je to únava...

Býk

O své erotické minulosti a o tom, kdy, jak a s kým jste se sexuálním radovánkám oddávali, se svým nynějším partnerem raději moc nemluvte. Když se přímo zeptá, ujistěte ho, že jste za vším udělali tlustou čáru a že jste teď na světě jenom pro něj. To, zda vám bude či nebude věřit, pak nechejte na něm. Vy můžete mít svědomí čisté, protože jste pro klid ve vztahu udělali všechno, co se dalo.

Blíženci

Když vám miláček slíbí, že vás bude po erotické stránce pořádně rozmazlovat, můžete si být jistí, že to tak bude. Rozhodl se, že bude plnit veškerá vaše přání a taky pro to dělá všechno, co se dá. Je jen potřeba, abyste mu jasně řekli, co od něj v tomto směru chcete. Naštěstí vám to nedělá potíže. Svá přání dokážete vyjádřit tak, aby je splnil ihned a ještě s radostí!

Rak

Na štěstí v lásce a erotický život, který se vám bude líbit a v němž nemusíte nic předstírat, se můžete těšit v pondělí a v úterý. Postará se o to Luna. Je ve vášnivém Štíru, takže vám pracovní úspěchy nepřinese. Můžete se však těšit na miláčka, který konečně pochopí, že zdařilý a po všech stránkách povedený erotický život je podstatně důležitější, než práce.

Lev

Jde o týden, kdy bez přehánění získáte každého, na koho svou pozornost zaměříte. Můžete se však dostat do situace, kdy nebudete vědět, koho si vybrat. Zajímavých lidí se ve vašem okolí vyskytuje víc, než dost. Nakonec pragmaticky usoudíte, že dáte šanci člověku, který vám kromě splnění všech erotických přání zajistí i příjemný život na úrovni, kterou si podle svého názoru zasloužíte.

Panna

Když se vám sex nedaří tak, jak byste si představovali, nehledejte vinu ani v sobě, ani v partnerovi. Problém může být třeba v tom, že od sebe i od něj vyžadujete zbytečně mnoho. Navíc by bylo dobré, kdybyste k sexu přistupovali alespoň trochu odpočatí a v dobré náladě. Pokud to bude jen jedna z řady povinností, které musíte plnit, žádné pozitivní pocity čekat nemůžete.

Váhy

Je potřeba, abyste pro svůj vyrovnaný a pohodový erotický život taky něco udělali. Platí to zejména pro pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem ve svém partnerském sektoru. Pokud máte pocit, že si váš miláček zaslouží nějakou výtku, neříkejte raději nic. Představa, že se nejdříve pohádáte a pak se budete v posteli smiřovat, by se ukázala jako hodně naivní...

Štír

Když miláček přijde s tím, že zakoupil speciální čokoládu, určenou k malování na tělo, a hned ji chce vyzkoušet, neříkejte, že je to nesmysl. Na postel dejte povlečení, kterému další skvrny neublíží, a začněte na svém partnerovi umělecky pracovat. S překvapením zjistíte, že to byl z jeho strany skvělý nápad. Konečně jste prožili neopakovatelný večer plný překvapení a lásky.

Střelec

V pondělí, kdy na vás působí kvadratura mezi Venuší a Neptunem, si dejte v partnerských vztazích pozor. Člověk, který se projevuje jako ztělesnění všech vašich erotických snů, nemusí být při bližším prozkoumání zdaleka tak skvělý, jak jste čekali. Navíc bude chtít, abyste ho za jeho výkony chválili - a vůbec ho nenapadne, že celkem nemáte za co!

Kozoroh

Jde o týden, kdy byste měli ve vztahu méně mluvit a ještě méně prosazovat svůj názor jako jediný správný. Když místo toho budete dávat partnerovi všemi způsoby najevo, že ho milujete a že vás eroticky přitahuje, bude to podstatně lepší. Je ale potřeba, abyste partnerovi dávali najevo, že je pro vás tím nejlepším, co mu život dal. Vám sice připadá, že je to jasné a že to slyšet nepotřebuje, ale on to vnímá jinak.

Vodnář

Dny, kdy se Slunce nachází ve vašem partnerském sektoru, jsou pro vás vztah vyloženě blahodárné. Na svého partnera se s jeho pomocí dokonale napojíte a zjistíte, v jaké je náladě. Když pochopíte, že se u něj po erotické stránce moc nechytáte, stáhnete se a nic mu nenabízíte. Když ale usoudíte, že je v té pravé náladě, uděláte jemu i sobě ze života ráj!

Ryby

Pokud chcete mít pestřejší erotický i partnerský život, musíte se o to sami přičinit. Začít můžete třeba tím, že pominete veškerá pravidla, která váš erotický život dosud ovlivňovala a stanovíte si nová. Reakcí svého miláčka se bát nemusíte. Nahlas to neřekne, ale ve skutečnosti po tom, že převezmete iniciativu do svých rukou, už hodně dlouho (a zatím marně) toužil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA