Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 37. týden (7.9.2020 - 13.9.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než se rozhodnete pro nové erotické dobrodružství, přemýšlejte, co od něj čekáte. Zároveň nebude od věci, když zvážíte veškerá rizika. Především si uvědomte, že v době, kdy je Slunce v Panně, berou všichni všechno ukrutně vážně. To, že vám někdo vysvětluje, že má náladu na nezávazný románek, kdy si oba bez výčitek svědomí užijí a půjdou dál svou cestou, ještě neznamená, že to tak skutečně je.

Býk

Problém není v případě vás a vašeho partnera v nedostatku energie na sex, ale v tom, že se nedokážete shodnout v načasování. Zatímco vy patříte k těm, kteří jsou při chuti po ránu a kvůli zdařilému milování byste si klidně i přivstali, miláček naopak hýří energií večer, kdy už skoro usínáte. Možná byste měli vyzkoušet víkend, kdy se v patřičné náladě sejdete někdy kolem poledne.

Blíženci

Jsou věci, které byste si měli přiznat dřív, než s nimi začnete něco dělat. Kdybyste k sobě byli upřímní, nahlas řeknete, že vám koníčky vašeho partnera nevadí ani tak proto, že do nich dost investuje, jako proto, že se při jejich provozování setkává s přitažlivými lidmi opačného pohlaví. To, že máte strach, že vaše partnerství ohrozí, je přirozené. Když mu to řeknete přímo, je značná šance, že se nad tím i zamyslí.

Rak

Než se rozhodnete, že se svému miláčkovi upřímně svěříte se vším, co prožíváte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Když se dozví, že se vám líbí někdo jiný, nemůžete čekat, že půjde do sebe a začne přemýšlet, co by měl ve vašem vztahu zlepšit. Naopak může zareagovat tím, že vám sdělí, že to mezi vámi už nemá cenu a že je potřeba začít přemýšlet o rozchodu.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si musíte zachovat chladnou hlavu i ve chvílích, kdy máte pocit, že to vůbec nejde. Zejména v úterý, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Uranem, hrozí, že se do erotického života vrhnete tak naplno, že se tím sami ohrozíte. To, že jste se vrhli do náruče člověka, kterého byste jindy sami hodnotili jako silně rizikového partnera, vám dojde až už bude po všem.

Panna

Ve čtvrtek, kdy je ve vašem znamení novoluní, si musíte vybrat mezi zdařilým pracovním a ještě zdařilejším erotickým životem. Velice rychle pochopíte, že oboje najednou provozovat nelze. Kdybyste však chtěli uposlechnout toho, co vám radí hvězdy, měli byste se zaměřit spíše na erotiku, než na práci. Práce neuteče, zatímco váš neuspokojený partner by utéci mohl.

Váhy

V době, kdy Slunce prochází Pannou, máte obvykle tolik ryze praktických starostí, že vám na zkoumání erotických zákoutí vašeho vztahu čas ani energie nezbývá. Letos, kdy se ve vašem partnerském sektoru uhnízdil dlouhodobě Mars, je to však zcela jinak. Zejména v pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, si budete erotiku užívat od večera do rána a pěkně naplno!

Štír

O tom, že jste žárliví a že vám to do života vnáší zcela zbytečné problémy, víte už dávno. Tentokrát však můžete svou žárlivostí nadělat víc chyb, než si umíte představit. Hrozí, že se netrefíte a budete žárlit na někoho, kdo s vaším miláčkem nemá a hlavně nechce mít nic společného. To, že váš vztah ve skutečnosti aktivně ohrožuje někdo druhý, vás ani nenapadne.

Střelec

Když po partnerovi něco chcete, je potřeba, abyste mu to řekli nahlas a tak, aby vám rozuměl. Když byste od něj moc rádi dostali dárek, který vám dosud nedal, nepředstírejte nezájem. Jakmile mu budete stále dokola opakovat, že vám větší radost než zlato a perly udělá třeba sekačka na trávu, můžete si být jistí, že ho to, že by vám mohl nějaké zlato koupit, ani nenapadne.

Kozoroh

Trigon mezi Sluncem a Saturnem, který ovlivňuje váš (nejen) erotický život ve čtvrtek odpoledne a večer, se vám postará o zážitky opravdu nezapomenutelné. Najednou zjistíte, že toužíte po lásce, která nejenže hory přenáší, ale která vám navíc poskytne i vrchovaté erotické uspokojení. To, že vám něco takového nabízí starší partner, neřešte. Právě se starším člověkem budete fungovat skvěle.

Vodnář

S miláčkem je to opravdu náročné. Neustále má pocit, že mu někam utíkáte. Když se rozhodnete, že vylepšíte váš erotický život, dozvíte se, že to stejně děláte jen proto, abyste potlačili své špatné svědomí a zapomněli na zálety. Občas si dokonce říkáte, že byste si nějaký ten zálet snad měli i dopřát, aby bylo jeho podezření oprávněné a on vás neobviňoval naplano.

Ryby

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává novoluní, byste si měli na svého miláčka udělat čas i v případě, kdy máte den rozpočítaný téměř na vteřiny. Váš partner si chce být jistý, že je pro vás tím nejdůležitějším na celém světě. Když mu to slovně potvrdíte, můžete se těšit na romantický večer a vášnivou noc. A uznejte, že to za pár něžných slov stojí...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA