Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 35. týden (24.8.2020 - 30.8.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na nějaké zásadní vylepšování erotického života to nevypadá. Není to tím, že byste nechtěli, ale tím, že na to ani vy ani miláček nemáte ani čas, ani náladu. Navíc máte oba v zaměstnání práce a povinností až nad hlavu. Situace se naštěstí o víkendu vylepší. Luna vstoupí do vašeho znamení a vy usoudíte, že život bez milování by byl vlastně velice nelákavý a smutný.

Býk

Období, kdy Slunce prochází Pannou a tím i vaším sektorem lásky a romantiky, vám do lásky i do erotiky přináší spoustu zajímavých podnětů. Konečně jste pochopili, že je to činnost, ve které se musíte zdokonalovat stejně intenzivně, jako ve všem jiném. Zvlášť krásné to bude v úterý a ve středu večer. Luna je ve vašem partnerském sektoru a vy si s miláčkem vycházíte všestranně vstříc.

Blíženci

Když se partner rozhodne, že se o vás bude starat, dostane vás tím do hodně zvláštní situace. Opravdu nevíte, jak se chovat. Na jedné straně by se vám život, ve kterém byste se nemuseli o nic starat, velice líbil. Na druhé si uvědomujete, že tím vás i sebe dostane do situace, kdy bude po krásném, vášnivém a oboustranně uspokojivém sexu veta. Hrozí, že zapomenete na to, co byste chtěli vy, a budete se soustředit jen na to, co bude chtít on.

Rak

Opozice mezi Venuší a Saturnem, která na vás působí ve středu, je na zvládnutí vyloženě náročná. Váš erotický život ovlivňuje víc, než si umíte představit. Připravte se na velmi rozporuplnou situaci. Na jedné straně toužíte po stabilním vztahu, ale na druhém byste si rádi užili vášeň, na kterou se nezapomíná. Nalezení člověka, který by vám poskytl obojí, je však téměř nemožné...

Lev

Jsou věci, na které se vyplatí čekat. Zatímco v pracovní části týdne se ve vašem erotickém životě nic zajímavého neděje, víkend vám všechno vynahradí. První změny přinese sobotní večer. Do vašeho sektoru komunikace se dostane Merkur, díky němuž si dokážete s miláčkem promluvit nejen o tom, co je, ale i o tom, co bude. Když pak v neděli ráno do vašeho znamení přejde Venuše, můžete se těšit na zásadní vylepšení svého erotického života. Bude to rychlé a bude to stát za to!

Panna

Jsou věci, ve kterých vám miláček bude sice bránit, ale přesto se mu to nepodaří. Když se vám bude snažit vyrvat z rukou knížku s tím, že se máte věnovat jemu, opravdu vás tím naštve. Dost rozhořčeně mu vysvětlíte, že si s vámi tímto způsobem neporadí a vytoužené erotické zážitky nezíská. Kdyby vás nechal, abyste si nejdříve dodělali svoje a teprve pak se věnovali jemu, bude to pro oba lepší.

Váhy

To, co prožíváte, se dá bez přehánění označit jako vnitřní boj. Opravdu nevíte, zda zachovat věrnost partnerovi, který o vás evidentně nestojí, nebo zda se vrhnout kolem krku někomu jinému. Jde o problém, kterému se musíte věnovat hned v pondělí. Nejpozději ve středu se pak dostanete do situace, kdy musíte dát jasnou odpověď jak sobě, tak i člověkovi, který na vaše rozhodnutí už netrpělivě čeká.

Štír

Scénáře, které jste prožívali se svými bývalými erotickými partnery, a které si byly velice podobné, vám nebudou k ničemu. Člověk, na kterého narazíte teď, se od všech předchozích erotických kontaktů zásadně liší. Zejména v úterý a ve středu pochopíte, že s tím, co jste dosud v erotice provozovali, nevystačíte. Musíte se naučit spoustu nového. Naštěstí to děláte rádi a s chutí.

Střelec

Čím dříve si uvědomíte, že je i v erotice potřeba zachovat míru, tím to je lepší. V době, kdy Mars prochází Beranem, to jednoduché není a nebude. Máte sklon partnerovi své představy nejdříve vnucovat a pak se divit, že v ložnici ani mimo ni neprojevuje iniciativu. Kdybyste ho přiměli, aby promluvil, a ještě mu dali najevo, že ho budete poslouchat, bylo by to rázem jednodušší.

Kozoroh

Momentálně by bylo dobré, kdybyste svou pozornost zaměřili spíše na praktické záležitosti. Venuše se sice nachází ve vašem partnerském sektoru, ale je pod tak náročnými aspekty, že nepřeje ničemu a erotice už vůbec ne. Zejména v pátek, kdy tvoří kvadraturu s Marsem, máte miláčkovi tendenci nejdříve vynadat a pak se divit, že v posteli nefunguje tak, jak byste si představovali.

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, máte opravdu šťastný den. Luna nenabírá žádné aspekty, což znamená, že se můžete s chutí a bez problémů věnovat tomu, co vás baví a co vám přináší potěšení. Když budete jen trochu pozorní, dokážete se na svého miláčka naladit tak, abyste si navzájem z postele učinili tajuplný ostrov a ze života ráj.

Ryby

Pokud chcete dát někomu najevo své city a zároveň převést váš začínající vztah co nejrychleji do erotické roviny, moc času nemáte. Venuše sice prochází vaším sektorem lásky a romantiky, ale už v neděli ráno zde své angažmá končí. Pokud chcete prožít něco, co je schopné změnit váš erotický život k lepšímu, na nic nečekejte. Ve vašem případě rčení o tom, že se má pospíchat pomalu, opravdu neplatí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA