Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 34. týden (17.8.2020 - 23.8.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I kdybyste neměli čas na nic jiného, na svého partnera si ho udělat musíte. Potřebuje vás ještě daleko intenzivněji, než jeho společnost potřebujete vy. Navíc si jeden druhého umíte krásně užít a jeho doteky a vůbec všechno, co ke vztahu patří, si vychutnat. Zvlášť krásný bude v tomto směru úterní večer. Luna bude ve Střelci a vy oba k neutahání!

Býk

I když se dostanete do situace, kdy byste kamarádovi mohli říct pravdu, měli byste zvážit, zda je to opravdu potřeba a přemýšlet, zda a k čemu to bude dobré. Když mu povíte, že člověk, s nímž hodlá svázat svůj další život, vám dával zcela jednoznačné erotické návrhy, sdělíte mu pravdu. Vy sami byste však měli uvažovat, zda a k čemu vůbec to je a hlavně bude dobré.

Blíženci

Od úterního odpoledne do čtvrtečního večera, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, si sex užijete naprosto skvěle. Velice příznivě se projeví i Luna z Panny. S její pomocí se dokážete brzdit tak, abyste rozvážně stupňovali erotické napětí, které mezi vámi a partnerem jiskří. Musíte sice trochu potlačit svůj obvyklý styl, ale litovat rozhodně nebudete.

Rak

Když sex, tak v pondělí, kdy je Luna zároveň ve vašem sektoru lásky a romantiky, a zároveň ve vášnivém Štíru. S jeho realizací však bude problém. To, že se nemůžete naplno věnovat jeden druhému a že musíte jít do práce, vnímáte přímo úkorně. Kdybyste se dohodli, že zavoláte do práce a vezmete si dovolenou, litovat rozhodně nebudete. Zkusíte to?

Lev

V rámci nejrůznějších překvapení přijdou i chvíle, kdy opravdu nebudete vědět, co dělat. To zásadní vás čeká ve středu. Je docela možné, že se najde člověk, který pod vlivem opozice mezi Venuší a Jupiterem usoudí, že si vás nejsnáze získá nějakým dárkem hmotné povahy a značné ceny. Nelze však ani popsat, jak moc se dotyčný mýlí. To, co si o jeho plánovaném obchodován í s city a sexem myslíte, mu sdělíte nahlas a bez okolků!

Panna

Je potřeba, abyste i v tom, co se týká sexu, přemýšleli a stanovili si priority podle aktuální situace. Týká se to zejména čtvrtka, kdy na vás působí trigon mezi Venuší a Neptunem. Pokud si myslíte, že si dokážete na odpoledne naplánovat rande s jedním člověkem a na večer s druhým, udělat to samozřejmě můžete. Měli byste však vědět, že si tím ve svém dalším erotickém životě zaděláváte na zásadní problém.

Váhy

Je potřeba, abyste se chovali rozumně a obezřetně. Pokud si chcete užít opravdu hezký a oboustranně vášnivý sex, nesmíte se vůči miláčkovi chovat jako autorita, ale taky nesmíte dovolit, aby se povzneseně choval on k vám. Platí to zejména pro pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Saturnem. Tam byste si měli pořád dokola opakovat, že autoritu můžete ctít, ale rozhodně se s ní nedokážete vášnivě milovat.

Štír

To, že byl váš předchozí partner v sexu opravdu dobrý, víte a naprosto to nezpochybňujete. Teď jste však s někým jiným a musíte se připravit na jiné podmínky. Můžete si vybrat, zda se budete na svůj nový objev dívat s despektem, nebo zda uděláte všechno pro to, aby se vašemu bývalému miláčkovi nejenže vyrovnal, ale aby ho i předčil. Volba je opravdu jenom na vás.

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, máte šanci na navázání nového a velice zajímavého erotického vztahu. Je ale potřeba, abyste se dokázali zbavit představ, jak má sex správně vypadat. Naopak by bylo vhodné, kdybyste partnerovi dovolili, aby své představy naopak realizoval on. Bude to velice zajímavé. Navíc vyzkoušíte něco, co jste dosud neznali a nezažili.

Kozoroh

I v erotice se musí přemýšlet! Přesvědčíte se o tom v úterý, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Uranem. Právě tam je pak potřeba, abyste si hodně dobře rozmysleli, co chcete miláčkovi říct. Když se vám něco nebude zdát, měli byste o tom pomlčet. Patří k tomu především porovnávání vašeho nynějšího partnera s jeho předchůdci. Jde o jednání, které byste riskovat neměli!

Vodnář

V neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, byste měli přeskládat priority. Především si uvědomte, že nejdříve musíte pracovat na souladném životě se svým miláčkem a až potom na všem ostatním. Když miláček usoudí, že by se rád miloval, odvolejte všechno ostatní a jděte s ním do postele. I když to tak nevypadá, jde o chvíli, které rozhoduje o dalším osudu vašeho vztahu!

Ryby

Sex ve vašem případě funguje nejen jako prostředek partnerské komunikace, ale i jako ten nejlepší lék na veškeré životní problémy. Platí to zejména pro čtvrtek. Pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem prožijete opravdu krásné milování. A kdyby vás před ním náhodou bolela hlava (nebo cokoli jiného), můžete si být jistí, že vás všechny potíže rychle a důrazně přejdou!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA