Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 31. týden (27.7.2020 - 2.8.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Erotické podněty budete řešit především tam, kde jste je vůbec nečekali. Týká se to zejména víkendu, kdy budete pod vlivem Luny ve svém znamení a tedy eroticky řádně při chuti. K vašemu překvapení ve vás vzrušení vyvolá člověk, na kterého jste se dosud dívali jen jako na kamaráda. Tentokrát ve vás pohled na něj vzbuzuje zcela jiné pocity - a vy marně přemýšlíte, co s tím máte dělat.

Býk

To, že se do vás zamiluje člověk, kterého jste dosud vnímali jako dítě, vás vyloženě překvapí. Marně přemýšlíte, jak máte na jeho nabídku reagovat. Přímo odmítnout ho nedokážete, ale taky je vám jasné, že s jakým rizikem by se přijetí jeho nabídky pojilo. Zatím se vám daří hrát na čas a definitivní rozhodnutí odsouvat, ale je vám jasné, že vám tato taktika dlouho nevydrží.

Blíženci

Když vás miláček naštve, musí počítat s tím, že se tak lehko nesmíříte. O tom, že by si vás smiřoval sexem, může leda tak snít. Pocitu, že mu v erotickém slova smyslu podléháte natolik, že mu všechno odpustíte, by se měl ve vlastním zájmu co nejrychleji vzdát. Vy si sice sex s ním velice užíváte, ale o tom, že byste kvůli němu měnili své názory, nechcete ani slyšet.

Rak

Situace se zásadně a pro vás k lepšímu změní v pátek odpoledne, kdy se Venuše dostává do vašeho znamení. Pod jejím vlivem se uvolníte a začnete se konečně chovat přirozeně. Své erotické touhy dáte najevo tak jednoznačně, že miláčkovi nezbude, než je do posledního drobku splnit. Naštěstí mu to vůbec není zatěžko. Váš spokojený erotický život mu přináší stejnou porci radosti jako vám.

Lev

Slunce sice prochází vaším znamení, ale na váš erotický život v podstatě žádný valný vliv nemá. Občas máte dokonce pocit, že vám přináší k řešení spoustu záležitostí, které vás od zdařilého a příjemného erotického života jen zdržují. Možná by pomohlo, kdybyste využili víkendovou Lunu v ohnivého Beranu, a s miláčkem si vyrazili někam, kde budete sami a kde se budete moci věnovat jeden druhému.

Panna

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, si erotiku pořádně užijete. Konečně zažijete stav, kdy bude noc až příliš krátká na to, co všechno během ní chcete a potřebujete stihnout. Když přijde miláček s tím, že byste si na čtvrtek mohli vzít dovolenou a všechno dohnat, měli byste to brát jako velice dobrý a navíc rozumný nápad.

Váhy

S údivem zjistíte, že erotická přitažlivost nemusí být vůbec v souladu s tím, co si o daném jedinci myslíte. Je docela možné, že zjistíte, že vás silně vzrušuje někdo, o kom nemáte ohledně jeho charakterové stránky ani ty nejmenší iluze, zatímco člověk, který je skvělý a s nímž byste po všech stránkách skvěle ladili, je vám v lepším případě lhostejný.

Štír

Pocit, že se ve svém miláčkovi ani trochu nevyznáte, je stále silnější. Sex vám sice funguje stejně skvěle, jako kdykoli jindy, ale přesto máte pocit, že je tělem sice s vámi v posteli, ale duchem někde naprosto mimo. Až později pochopíte, že se za tím neskrývá nikdo třetí, ale že má starosti, o které se s vámi nechce dělit. Má strach, abyste se zbytečně netrápili.

Střelec

Velice příjemná bude středa a čtvrtek, kdy si současně užíváte přízně Merkura ve Lvu a Venuše, která se dosud nachází ve vašem partnerském sektoru. Pokud chcete někoho okouzlit, povede se vám to okamžitě. Musíte si však dávat pozor, abyste naděje nevzbudili ve více lidech najednou. Pak byste jim dlouho a marně vysvětlovali, že je sice máte rádi, ale na lásku ani na sex to nevypadá.

Kozoroh

Pracovní část týdne bude tak náročná, že si na sex a jiné podobné aktivity ani nevzpomenete. O to zajímavější bude sobota a neděle. Pozitivní vliv na vás má zejména Venuše, která se v pátek v podvečer dostává do vašeho partnerského sektoru. Zase si jednou máte šanci užít dny, kdy budete s miláčkem erotikou tak nadšení, že se vám ani nebude chtít vylézt z postele. Naštěstí je to víkend, kdy to po vás nikdo nechce.

Vodnář

V pondělí, kdy ve vašem znamení nastává úplněk, se váš vztah k opačnému pohlaví, k sexu a k tomu, co v tomto směru prožíváte, zásadně změní. Usoudíte, že jste se práci naplno věnovali už dost dlouho a že je nejvyšší čas, abyste si začali užívat. Když pracovní tempo zmírníte a to erotické zvýšíte, bude to skvělé. V práci si ničeho nevšimnou a váš miláček bude spokojený.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy můžete využít poslední dny, kdy se ve vašem sektoru lásky nachází Merkur, byste měli s miláčkem probírat praktické záležitosti. Je potřeba, abyste v nich měli co nejdříve jasno! Díky tomu se budete v sobotu a v neděli, kdy se do sektoru lásky dostává Venuše, věnovat partnerovi. Ten vaši pozornost už nutně potřebuje. Dokonce přizná, že se mu po ní už stýskalo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA