Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (31.8.2020 - 6.9.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Představa, že svůj nový objev bez problémů zatáhnete do postele, kde to bude jednoduché a krásné, je sice neobyčejně příjemná, ale taky neobyčejně naivní. Za současných aspektů nebude krásné a jednoduché vůbec nic. Naopak! Zejména o víkendu, kdy je Slunce v Raku, budete mít pocit, že se s partnerem ve svých erotických požadavcích míjíte a najít se nedokážete.

Býk

Než se rozhodnete, že si najdete milence, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, by to mohlo fungovat jako spolehlivá žádost o problém. Merkur z partnerského znamení by se postaral, aby se o vašem dobrodružství začalo brzy mluvit. A váš erotický objev vy navíc nebyl zdaleka tak dobrý, jak jste čekali.

Blíženci

Ve svém erotickém partnerovi se přes veškerou snahu nevyznáte. Zatímco na začátku týdne má pocit, že se milujete až moc často, takže nemáte čas na práci a jiné odpovědné a důležité aktivity, už ve čtvrtek názor změní. To má zase pocit, že se mu vůbec nevěnujete a jeho erotické potřeby neberete vážně. Jindy byste se kvůli tomu rozčilovali, ale tentokrát mávnete rukou s tím, že si náladu kazit nenecháte.

Rak

Pokud má nadřízený v práci nebo jiný výše postavený jedinec pocit, že stačí, aby se na vás vlídně podíval, a vy hned roztajete, musíte mu dát najevo, že to tak snadné nemá a mít nebude. Týká se to zejména čtvrtka, kdy jste pod vlivem Marse ve svém sektoru profese. Na dotyčného se s jeho pomocí dokážete podívat tak, aby hned pochopil, že si erotickou zábavu musí hledat jinde.

Lev

V pondělí a v úterý se dostanete do situace, kdy si musíte vybírat mezi prací a zdařilým erotickým životem. Oboje chce vaši celou a ničím nerušenou pozornost. Vy však víte, že nechcete pominout ani jednu z obou důležitých oblastí. Možná by bylo dobře, kdybyste se v pondělí věnovali naplno miláčkovi a v úterý stejně naplno práci. Budete sice utahaní, ale taky velice spokojení.

Panna

Pokud čekáte, že za své výkony získáte od partnera alespoň kousek erotického vděku, můžete si být jistí, že to dopadne jinak. Když miláčka požádáte, aby vám namasíroval záda a eventuelně i jiné oblasti, dozvíte se, že to opravdu nejde. Až později pochopíte, že vám chce vyhovět naprosto ve všem, ale že taky chce, abyste ho o to hodně intenzivně prosili...

Váhy

Ve svém miláčkovi se nevyznáte, jeho erotické potřeby vám jasné nejsou. Až po dlouhém zkoumání pochopíte, že by byl moc rád, kdybyste veškerou aktivitu vzali do svých rukou. Kdyby to vyšlo, s chutí vám vysvětlí, že zdařilý erotický život máte jen jeho zásluhou. A když to nevyjde, dozvíte se, že je to vaše vina, protože jemu se přece něco takového stát nemůže.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, můžete s přehledem zapomenout na veškeré pracovní povinnosti. Místo toho byste se měli naplno věnovat partnerovi. Svými požadavky vás překvapí! Zjistíte, že nepotřebuje ani tak sex, jako pocit vaší fyzické blízkosti. Když si bude moci lehnout a dát vám hlavu do klína, nic dalšího vyžadovat nebude.

Střelec

Představa, že si dopřejte rekreační sex s někým, koho neznáte a nikdy ho už neuvidíte, je sice pochopitelná, ale naivní a nesplnitelná. Zatímco vy byste pravidla hry dodržovali a po akci zmizeli, druhá strana to má jinak. Hrozí, že v ní zanecháte hlubší dojem, než jste chtěli. Pak je už jen logické, že netouží po samotě, ale naopak udělá všechno, aby vás ve svém životě udržela.

Kozoroh

Neustále přemýšlíte, jak získat člověka, který o vás evidentně nestojí. Nebylo by lepší, kdybyste zaměřili svou pozornost na někoho, kdo by si dal říct a koho byste nemuseli tak dlouho a náročně přemlouvat? Kdybyste to zkusili hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, už v úterý byste mohli být šťastně zadaní a velice spokojení.

Vodnář

Vaším dnem bude čtvrtek! Můžete v něm s chutí a s úspěchem využívat kombinaci energií Luny z vašeho sektoru lásky a romantiky a stacionárního Marse ze svého sektoru komunikace. V každém případě to bude den, kdy dokážete své erotické potřeby dát miláčkovi najevo způsobem, který ho přinutí, aby vás bral vážně, i kdyby původně vůbec nechtěl.

Ryby

Na rande, na které se v tomto týdnu vypravujete, se připravte tak, abyste během něj mohli správně zareagovat na všechno, co vám váš miláček nabídne. Pokud bude víkendové, čekejte, že můžete spát někde naprosto jinde, než jste čekali. Jindy byste takové chování považovali za neodpustitelné riziko, ale tentokrát ho vnímáte jako pokušení, kterém podlehnete rádi a s chutí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA