Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 21. týden (24.5.2021 - 30.5.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je vidět, že to s vámi vaše erotické sudičky myslí opravdu dobře-aktivitu projeví už ve středu a ve čtvrtek a navíc vám k ní dodají pořádnou dávku štěstí. Pokud se přihodí a vy zjistíte, že jste se ocitli v posteli s někým, koho ve svém životě nechcete, můžete být klidní. Když dotyčný řekne, že se ze všeho nejvíc bojí toho, že se o vás dvou začne mluvit, říká pravdu a můžete si být jistí, že z jeho strany nebezpečí prozrazení nehrozí.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, se máte opravdu na co těšit. Se stabilním partnerem si užíváte skvělý sex, kdybyste však měli vedle sebe člověka, s nímž se teprve poznáváte, bude to naprosto dokonalé. Moc toho sice nenaspíte a přes den budete vypadat spíše jako zombie, ale to je to poslední, co vám dělá starosti.

Blíženci

Zatímco přes týden probíhá váš erotický život v přesně těch mantinelech, na jaké jste zvyklí, v sobotu se situace zásadně změní. Merkur ve vašem znamení se setká s Venuší a zásadně změní váš přístup k partnerovi (a samozřejmě i naopak). Vy se nebudete stydět mluvit nahlas o tom, že vás partner vzrušuje, on se zase vašim slovům nebude smát, ale dá najevo, že mu dělají radost.

Rak

Je potřeba, abyste vyhověli požadavkům, které na vás má jak normální a pracovní, tak i váš erotický život. Zatímco pro to, abyste správně fungovali v praktickém životě, potřebujete být odpočatí a pokud možno v pohodě, v erotice chcete a potřebujete jít až na hranici svých sil. Naštěstí máte partnera, který se k vám chová tak, že byste s ním klidně šli až na konec světa!

Lev

Zatmění, které se ve středu odehrává ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám do života tolik očekávanou vášeň nepochybně vnese. Dejte si však pozor, abyste pod jeho vlivem nepodlehli prchavým dojmům. Výkony, které váš nový objev dnes podá, jsou sice impozantní, ale netrvalé-s tím, že to tak bude pokračovat každý den a zejména každou noc, počítat nemůžete.

Panna

Na to, abyste se v sexu pořádně odvázali, potřebujete především pocit bezpečí a klidu a právě proto vás miláček s požadavky, které v tomto směru vznese, velice překvapí. Jeho představa milování na místě, kde na vás může kdykoli kdokoli narazit, se vám ani trochu nelíbí. Naštěstí mu to umíte vysvětlit tak, aby pochopil, že by po vás opravdu chtěl příliš.

Váhy

Merkur, který se v neděli zastaví v Blížencích, vnuká vašemu miláčkovi ohledně sexu nápady, jež považujete za hraniční. Když začne naznačovat, že byste si mohli k sexu přizvat některého kamaráda, budete mít pocit, že špatně slyšíte. Pokud ho chcete spolehlivě zarazit, navrhněte, že toho třetího vyberete vy-jakmile zjistí, co by to pro něj znamenalo, jeho zápal velice rychle ochladne.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, si v sexu a v erotice nemáte na co stěžovat,zejména v úterý se miláček snaží, aby vám v tomto směru splnil každé vaše přání. Kdyby bylo na něm, vezmete si na úterý dovolenou a strávíte ho tou nejkrásnější zábavou, kterou si dokážete vymyslet. Když s tím přijde, neodmítejte ho, ale přemýšlejte, zda by se to nedalo udělat.

Střelec

Všechno dopadne trochu jinak, než jste čekali a když se s někým seznámíte, čekáte, že z něj bude váš partner nebo alespoň kamarád, s nímž si budete vzájemně poskytovat erotické zážitky. Když se však nad vším zamyslíte, zjistíte, že se vám tato představa ani trochu nelíbí. Moudře se rozhodnete, že si nově poznaného člověka zatím necháte jako kamaráda, a až pak se rozhodnete, co dál.

Kozoroh

To, že vás někdo ani na vaše přímé (i když dobře maskované) vybídnutí nechce, o vaší erotické přitažlivosti vůbec nic nevypovídá. Když se nad jeho rozhodnutím zamyslíte, zjistíte, že je naprosto logické. Dotyčný se nenachází v situaci, kdy by si v životě mohl dovolit nějaké zásadní změny-nahlas vám to sice neřekne, ale v reálu by to pro něj byla starost, kterou by už neunesl.

Vodnář

Jsou věci, které na sebe prozradit opravdu nemusíte. Pokud jste v pondělí narazili na někoho, kdo se vám líbí podstatně víc, než váš nynější partner, bude lepší, když si toto zjištění necháte alespoň prozatím pro sebe. Kdybyste se však se svým partnerem chtěli milovat se zavřenýma očima a v duchu si představovat, že jste s tím druhým, nikomu tím neublížíte, Vy i partner si takový sex užijete daleko víc!

Ryby

Zatímco první polovina týdne bude naprosto problematická, čtvrtek vám všechno vynahradí. V jednání svého partnera se vůbec nevyznáte,dokonce přemýšlíte, zda vás svým chováním nechce přimět k hádce, po níž by vám navrhl rozchod. Kdybyste mu však naordinovali sex, který ho skoro až zázračně zklidní, zjistíte, že to, co ho tak rozhodilo, nemá s vámi naštěstí vůbec nic společného.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA