Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 22. týden (31.5.2021 - 6.6.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Především si uvědomte, že jsou otázky, na které odpovídat nemusíte. Když vám člověk, kterého sotva znáte a u něhož zdaleka nevíte, jakou roli bude ve vašem dalším životě hrát, začne dávat otázky, které se týkají vašich erotických zkušeností, dost vás tím vyvede z míry. Naštěstí se brzy vzpamatujete a relativně slušnou formou mu vysvětlíte, že se ptá na něco, po čem mu nic není.

Býk

O zásadní proměnu vašich erotických vztahů se postará Venuše, která se ve středu odpoledne dostává do vašeho sektoru komunikace. Díky tomu konečně dokážete o tom, co cítíte, mluvit nahlas a bez zbytečného ostychu. Dokonce miláčkovi dokážete to, co v sexu chcete a potřebujete, popsat tak přesně, že to pro vás bez námitek a dokonce i moc rád udělá.

Blíženci

Od pondělního jitra do středečního odpoledne máte v lásce spoustu šancí-můžete ještě využít energii Venuše, která se pohybuje vaším znamením. Díky jejímu vlivu dokážete o svých kvalitách a své lásce přesvědčit dokonce i člověka, který s vámi dosud nepočítal. Teď se styl jeho komunikace mění,dokonce se vás na něco zeptá a nebude zastírat, že ho vaše odpověď opravdu zajímá.

Rak

Dnem, kdy se můžete těšit jak na štěstí v lásce, tak na spoustu zajímavých erotických zážitků, je pátek. Venuše do vašeho znamení se dostává do trigonu s Jupiterem a dává vám spoustu šancí. S jeho pomocí se vám bez problémů podaří sbalit i člověka, kterého jste dosud vnímali jako svůj nesplnitelný erotický sen-potíž je v tom, že ho nejdříve sbalíte a až potom začnete přemýšlet, jako roli mu ve svém životě vlastně určíte.

Lev

Nuda v partnerství vám ani omylem nehrozí,zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem partnerství, to bude stát za to. Miláček vám bude rafinovaně volat do práce a vysvětlovat vám, co s vámi bude dělat, až vás uvidí doma. Vy budete mít co dělat, abyste nedali najevo, jak moc jsou vám jeho představy blízké a jak intenzivně vás vzrušují.

Panna

To, že se o vašem objevu mluví jako o člověku, který získá každého, na koho upře pozornost, vás nesmí odradit. U ostatních to možná platí, ale ve vašem případě bude fungovat jinak. Velice dobře si uvědomuje, že vaši lásku automaticky nezíská, ale že se bude muset opravdu hodně snažit-a pokud se sexu týče, nemůže s nějakým rychlým postupem počítat už vůbec.

Váhy

Veškeré střety, do nichž se s partnerem dostanete, a kterých bude nemálo, fungují ve vašem případě paradoxně. Zatímco jindy se v takovém případě rozčilíte tak, že po zbytek dne nevyměníte ani slovo, tentokrát to proběhne jinak. Napětí, které mezí vámi a partnerem vznikne, se bez problémů transformuje do erotického napětí-to pak bude mezi vámi bezchybně fungovat celý týden.

Štír

Váš dosud trochu nudný a hlavně naprosto předvídatelný erotický život obrátí k lepšímu středa-Luna bude ve vašem sektoru lásky a romantiky, zatímco Venuše se přesune do Raka. Půjde o energii, která vás změní způsobem, s nímž jste nepočítali. Vy se začnete projevovat citově, zatímco váš partner bude své erotické potřeby dávat najevo tak intenzivně, že se vám z toho až zatočí hlava.

Střelec

Především se smiřte s tím, že začátek týdne musíte věnovat především práci a povinnostem,na lásku, city, erotiku a jiné podobné životní radosti přijde řada až nejdříve ve čtvrtek večer. Luna se přesune do vašeho sektoru lásky a vy si začnete užívat. Když vám miláček řekne, že se postará, abyste v noci ze čtvrtka na pátek nezamhouřili oči, budete s tím souhlasit,víte, že práce se dohnat dá, ale takovéto noci se hned tak neopakují.

Kozoroh

Nezdá se vám, že dobýváním někoho, kdo o vás evidentně nestojí a kdo s vámi nechce ani moc mluvit, jen ztrácíte čas? Kdybyste odložili svou tvrdohlavost a pořádně se podívali kolem sebe, život se vám rázem změní k lepšímu. Na první (v krajním případě na druhý) pohled objevíte někoho, kdo se vám bude líbit a kdo vás bude přitahovat. Navíc budete přitahovat i vy jeho!

Vodnář

Zásadně pozitivní vliv na váš citový a tím i erotický život zaregistrujete v úterý dopoledne. Luna ve vašem znamení vytváří trigon s Venuší a vám dává šance na vylepšení vašeho partnerského vztahu. Když s miláčkem začnete mluvit o lásce, budete tak přesvědčiví, že ho ani nenapadne, že byste si mohli dělat legraci-kolem krku vám pak padne tak vášnivě, že se skoro zajíknete.

Ryby

Na lásku, která vám přinese radost z citů a zároveň i intenzivní tělesné uspokojení, se můžete těšit v pátek. Trigon mezi Venuší a Jupiterem vám do cesty postaví člověka, který vám vyhovuje tak, že jste si dosud nikoho takového nedokázali v reálu představit. Navíc jde o člověka, který se vůbec netají tím, že ho stejně intenzivně přitahujete vy a že s vámi chce být víc, než cokoli na světě...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA