Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 23. týden (7.6.2021 - 13.6.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Člověka, který vám vysvětluje, že byste se nad sebou měli zamyslet a uvažovat, čím mu v erotice uděláte větší radost, opravdu nepotřebujete. Jakmile s vámi začne vést podobné motivační řeči, dejte najevo, že se nechytá. Pokud se budete chtít chovat hodně zlomyslně, můžete převzít iniciativu a začít mu vysvětlovat, jak má změnit své jednání on, aby dělal radost vám...

Býk

Když přijde řeč na erotiku, vsaďte na upřímnost a klidně přiznejte, že jsou aktivity, s kterými nemáte zkušenosti a které vás ani trochu nelákají. Za to, že jste v tomto ohledu spíše příznivci vyladěné a do posledního detailu zvládnuté klasiky, se opravdu nemáte proč stydět. V pondělí a v úterý je navíc šance, že narazíte na člověka, který to má nastavené naprosto stejně!

Blíženci

Váš erotický šarm vám nikdo neupře,Vy byste si však měli dávat pozor na způsob, kterým ho projevujete. Zejména ve středu a ve čtvrtek to můžete přehnat způsobem, který vám značně zkomplikuje život-hrozí, že vzbudíte žárlivost člověka, který má pocit, že až příliš intenzivně flirtujete s jeho partnerem. Vy sice nic takového v úmyslu nemáte, ale to mu budete jen těžko vysvětlovat.

Rak

Pokud si chcete erotiku opravdu intenzivně užít, otálet nesmíte, musíte využít energii Marse, který se až do pátečního odpoledne nachází ve vašem znamení. S jeho pomocí získáte dostatečnou odvahu, abyste projevili erotický zájem o člověka, který vám dosud uniká. O tom, že půjde výhradně o erotický vztah, s ním však raději nemluvte,znáte se a víte, že vztahu, ve kterém nejsou přítomné city, schopní nejste.

Lev

Zatmění, které ve čtvrtek probíhá ve vašem sektoru přátelství, vám může do života vnést opravdu nečekané zmatky. Hrozí stav, kdy vás svou erotickou přízní oblaží člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda. Kdybyste na něj byli kvůli tomu naštvaní, nebyl by problém,Vám se to však bude líbit tak, že dáte najevo, že byste proti opakování nic neměli-to pak zase vyvede z míry jeho...

Panna

Pokud si chcete užít to, čemu se říká skutečný erotický odvaz, počkejte s tím na neděli. Využijete tím ranního sextilu mezi Venuší a Uranem, který vám v tomto směru zajistí nejedno překvapení. Kolem krku se vám pod jeho vlivem vrhne někdo, o kom jste jako o erotickém partnerovi vůbec neuvažovali,teď ho však v této roli poznáváte a říkáte si, že to vůbec není špatné...

Váhy

To, že se snažíte o zvýšení své erotické přitažlivosti, se může zejména ve středu a ve čtvrtek obrátit proti vám. Miláček usoudí, že to děláte kvůli někomu jinému, než je on, a bude mít tisíce hodně nepříjemných poznámek,Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že se mýlí. Nakonec se naštvete tak, že začnete uvažovat, zda si někoho nenajít jen proto, aby se měl proč rozčilovat.

Štír

S pochopením svého partnera to nepřehánějte a když vás něčím naštve, klidně mu to řekněte. Bude překvapený, protože se s takovou upřímností ještě nesetkal,následně si vás ale začne usmiřovat, což bude velice příjemné. Jde o aktivitu, které se bude věnovat celý víkend a během níž se z postele skoro nedostanete-jindy byste hudrovali, ale tentokrát vás to ani nenapadne.

Střelec

Zatmění, které se ve čtvrtek odehrává ve vašem partnerském sektoru, je na zvládnutí dost náročné. Na jedné straně je vám jasné, že se k sobě se svým aktuálním partnerem moc nehodíte, na straně druhé si uvědomujete, že člověka, s kterým vám to v erotice ladí, už asi nepotkáte. Co kdybyste se smířili s tím, že nemusí být všechno dokonalé, a spokojili se s tím, že právě erotika s ním dokonalá je?

Kozoroh

Od pátečního dopoledne do nedělního večera, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si nemáte na co stěžovat. Miláček se stará, aby vám bylo na světě po všech stránkách dobře, a vy musíte zkonstatovat, že se mu to opravdu daří. Kdybyste mu ještě večer navrhli, že ho namasírujete a uvolníte tak jeho napjaté svaly, bylo by to dokonalé už úplně!

Vodnář

S partnerem se dokážete domluvit na všem, co se týká praktického života, peněz a třeba i plánů do budoucna,v tom, co se týká citů a další podoby vašich vztahů však komunikace trochu pokulhává. Zatímco vy si říkáte, že je to mezi vámi dobré a po ničem lepším netoužíte, partner má pocit, že byste měli váš vztah ještě vylepšovat. Když se ho však přímo zeptáte, jak by si to představoval, zjistíte, že sám neví.

Ryby

V lásce a ve všem, co k ní patří, využijte především energii Marse, který až do pátečního odpoledne prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Pod jeho vlivem a s jeho pomocí dokážete o svých citech a erotických potřebách mluvit tak, že by se nad vámi ustrnul i kámen. Váš miláček bude sice chvíli odolávat, ale nakonec stejně skončí ve vaší náruči.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA