Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 24. týden (14.6.2021 - 20.6.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Jsou věci, ve kterých přes veškerou snahu jasno nemáte-opravdu nevíte, zda máte i dále projevovat erotický zájem o člověka, který sám neví, co k vám cítí a jaké místo vám ve svém životě hodlá dát. Když se rozhodnete, že nechcete další týdny a měsíce čekat a doufat, že si v tom konečně udělá jasno, je to rozumné. Stanovte si časovou hranici, po kterou mu šanci poskytnete-a když ji nevyužije, jděte v klidu hledat něco lepšího a zajímavějšího.

Býk

Miláček, který vám vysvětluje, že jste s ním sáhli vedle a že byste si zasloužili někoho lepšího, vás svými výroky vyvádí z míry. Intuice vám říká, že za jeho slovy nestojí ani tak starost o vaše blaho, jako touha po osvobození. V takovém případě zatněte zuby a přímo se ho zeptejte, co svými slovy sleduje-odpověď se vám sice nelíbí, ale alespoň budete mít jasno.

Blíženci

Pokud chcete zjistit něco víc o erotické minulosti svého partnera, klidně se ho zeptejte,Vaší přímou otázkou bude tak překvapený, že vám řekne všechno, co potřebujete vědět. Když otázku položíte v pondělí nebo v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, sdělí vám toho o sobě tolik, že vám půjde hlava kolem. Jeho řeč vám nakonec udělá radost, protože z ní vyjdete jako sexuální jednička!

Rak

Když se už rozhodnete, že si chcete užít opravdu špičkové erotické chvíle, musíte si pro to také vytvořit náležité podmínky. Ve vašem případě to sice znamená, že musíte čekat až do víkendu, ale to vám vůbec nevadí. Krásný bude zejména nedělní večer, kdy se harmonicky spojí energie Luny ve vašem sektoru lásky a romantiky, a silný Jupiter v Rybách-můžete si být jistí, že na to, co prožijete, hodně dlouho nezapomenete.

Lev

To, že se chystáte posunout svůj dosud nový vztah na vyšší úroveň, je velice rozumné rozhodnutí-zároveň si uvědomujete, že jde o akci, na kterou se musíte pořádně připravit. Začít můžete hned v pondělí nebo v úterý, Lunu, která se nachází ve vašem znamení, pak můžete využít pro výběr a nákup opravdu sexy prádla. Jde o to, aby tomu, kdo vás v něm uvidí, spadla čelist a on pochopil, že si vybral nejlépe, jak se dalo.

Panna

To, že vás někdo odmítne, je sice hodně nepříjemné, ale přežít se to dá. Zároveň musíte dotyčnému dát najevo, že možnost, že byste ho přemlouvali a přesvědčovali, aby svůj názor ještě změnil, ve vašem případě naprosto nulová. Naštěstí máte při ruce ochotného převozníka, který se rozhodne, že vám tyto nepříjemné zážitky pomůže vymazat z paměti-a vy zjistíte, že to vůbec není špatné.

Váhy

Připravte se na to, že v tom, co se týká erotiky a sexu, fungujete zcela jinak, než byste podle všech pravidel měli. Člověk, který je známý tím, že bez problémů zlomí srdce každému, koho pozná, se ve vašem případě naprosto nechytá. Vy mu pak dáváte najevo, že se kvůli němu stresovat nehodláte a nebudete-snad právě proto za vámi chodí jako pejsek a o trochu vaší erotické přízně doslova žebroní.

Štír

Jde o týden, kdy si erotiku sice budete užívat, ale žádné velké zázraky čekat přesto nemůžete,zásadní změna přijde až v neděli večer. Luna se dostane do vašeho znamení a ve vašem sektoru lásky a romantiky se zastaví Jupiter. Na to, že jste si dosud stěžovali na miláčkovu erotickou zdrženlivost, můžete zapomenout,teď se předvádí tak vášnivě, že vás tím vyvádí z míry!

Střelec

To, že si myslíte, že se chováte opatrně a tak, že na vaše mimopartnerské spády nikdo přijít nemůže, se ukáže jako zásadní omyl. Už v pondělí se setkáte s dotazem, který je tak přímý, až je neomalený-Vy si pak můžete vybrat, zda se urazíte, nebo zda ho odehrajete hodně ostrým vtipem. Druhá možnost je vám daleko bližší, a proto by byla podstatně lepší,přemýšlejte o ní!

Kozoroh

Váš nový miláček se sice chová trochu jinak, než jste očekávali a předpokládali, ale to vám vůbec nevadí. Když přijde k něčemu víc, než je jen držení za ruce, budete moc rádi, že ho máte-konečně máte vedle sebe člověka, který vás v erotice dokáže účinně zbavit veškerých zábran a zbytečného ostychu. Vy si pak sblížení užíváte tak, jak se vám to ještě nepodařilo.

Vodnář

Především si uvědomte, že jde o poslední týden, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Pokud to mezi vámi a partnerem po citové a zejména po erotické stránce dosud nevypadá tak, jako jste si představovali, je nejvyšší čas přistoupit ke změně. Využít můžete hned pondělí a úterý,Luna prochází vaším partnerským sektorem a miláček vám plní i ta nejodvážnější erotická přání...

Ryby

Čím více se týden blíží k víkendu, tím vyšší je pravděpodobnost, že konečně zažijete to, čemu se říká štěstí v lásce. V neděli, kdy se ve vašem znamení zastaví Jupiter, je to skoro až jisté. Když něco takového pocítíte, je především potřeba, abyste se svým citům nebránili-možná na ně není ten nejlepší čas, ale to ještě neznamená, že je můžete beztrestně odmítnout.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA