Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 25. týden (21.6.2021 - 27.6.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Neustále máte pocit, že v lásce a v sexu na to pravé teprve čekáte-naštěstí jste se už dostali do stadia, kdy nic nelámete přes koleno a kdy se nesnažíte o změnu za každou cenu. Kdybyste nakonec pochopili, že je jen na vás, zda ohodnotíte váš erotický život jako nudu, nebo zda začnete pracovat na tom, aby byl krásný a vzrušující, bude to vynikající. Navíc se v neděli dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky Venuše, která se o pozitivní změny postará.

Býk

Slunce, které se v pondělí časně ráno dostává do vašeho sektoru komunikace, vám ve všem, co se týká lásky a romantiky, dává nové šance. Když jen trochu využijete jeho energii, zjistíte, že se miláčkem o sexu a o tom, o čem v této oblasti sníte, dokážete bavit naprosto normálně. Svou otevřenost navíc předáte i partnerovi, který se vám konečně se svými přáními svěří rovněž.

Blíženci

Zásadní vliv na vás má váš vládce Merkur, který se ve středu obrací do přímého chodu-pod jeho vlivem se konečně naučíte všechno, co se ve vašem životě děje, nazývat pravým jménem. Navíc se přestanete přesvědčovat o něčem, co v žádném případě není pravda. Když vám to s partnerem v erotice přes veškerou snahu neladí, přestanete si namlouvat, že se to časem poddá, ale začnete přemýšlet, jak situaci řešit.

Rak

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem, a kdy na vás navíc pozitivně působí Luna ze Štíra, si budete veškerou erotiku skvěle užívat. Když navíc miláčkovi zavoláte a popíšete mu program, jaký jste pro vás dva na večer vymysleli, čekejte, že se domů vrátí daleko dřív, než obvykle. Je vidět, že ho vaše erotické nápady opravdu a po všech stránkách zaujaly!

Lev

To, že se rozhodnete, že chcete plný a hodně barvitý vztah bez závazků, je vzhledem k vaší povaze celkem pochopitelné. Pokud však čekáte, že rychle najdete někoho, kdo bude vaše představy sdílet a kdo se rozhodne, že vám v nich bude zdatně sekundovat, budete velice zklamaní. Počítejte s tím, že narazíte na lidi, kteří budou chtít vztah, který je sice založený na sexu, ale v němž má místo jak láska, tak věrnost.

Panna

Především si uvědomte, že nejste automat, který poskytuje partnerovi erotické služby pokaždé, kdy vás o ně požádá. Když se stane a vy se nebudete na podobné aktivity cítit, klidně mu to řekněte. Pokud je rozumný, vezme to na vědomí a poznámek se vystříhá a pokud rozumný není a bude mít zbytečné řeči, přemýšlejte, zda je to ten pravý člověk, kterého chcete ve svém životě mít.

Váhy

Zatímco na začátku týdne jde všechno podle plánu, ve čtvrtek může dojít k zásadní změně,může za ni jak opozice mezi Venuší a Plutem, tak úplněk, který se večer uskuteční v Kozorohu. Především je potřeba, abyste pochopili, že není na světě nikdo, kdo vám má právo vnucovat své názory. A to, že se před tím s vámi pomiluje, protože si myslí, že vás tím obměkčí, berte jako přitěžující okolnost!

Štír

Zásadní pozitivní vliv, který může váš erotický život kladně ovlivnit, je trigon mezi Sluncem a Jupiterem ve vašem sektoru lásky a romantiky. Jeho vliv zaprvé aktivuje vaši fantazii a zadruhé vás spolehlivě zbaví veškeré nasbírané únavy. Konečně pochopíte, že ve vašem případě funguje sex jako živá voda, která vám poskytne právě tu energii, co vám chybí.

Střelec

Období, kdy se blíží konec pololetí na straně jedné a vysvědčení vašich dětí na straně druhé, je plné nejrůznějších starostí. Když se k nim navíc ještě přidá i pár problémů v životě citovém a erotickém, budete mít pocit, že se to zvládnout nedá. Je to však omyl,když nad erotickými problémy mávnete rukou a nebudete jim věnovat pozornost, už o víkendu zjistíte, že se vyřešily samy od sebe...

Kozoroh

Jde o týden, v němž se bude ve vašem vztahu hrát mimo jiné i o dominanci-pokud si nechcete svou vůdčí roli nechat vzít, musíte se chovat rozumně a prozíravě. Partnerovi dejte najevo, že ho máte opravdu rádi a že mu věříte,zároveň ho však ujistěte, že nikomu nedovolíte, aby do vašeho vztahu vstupoval a to krásné, co mezi vámi je, narušoval. Miláček to sice moc dobře ví, ale připomenutí mu neuškodí.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Štíru, musíte správně rozklíčovat důvody, které vašeho miláčka k jeho chování vedou. Pokud po vás vyžaduje sex za každou cenu, opravdu to nemusí dělat proto, aby vás znechutil nebo poštval proti sobě. Kdyby vám došlo, že vaše objetí potřebuje jen proto, aby neztratil radost ze života a důvěru ve váš vztah, pochopíte, že je potřeba, abyste mu jeho něžnosti opětovali co nejvášnivěji.

Ryby

Počítejte s nejednou chvílí, v níž se vaše sny střetnou s realitou.Hrozí, že si jako objekt svých erotických snů vyberete někoho, kdo je s vámi realizovat buď z nejrůznějších důvodů nemůže nebo prostě nechce. Vy si pak můžete vybrat, zda budete o jeho přízeň bojovat, nebo zda si uvědomíte, že vám není přáno a najdete někoho, kdo je po erotické i životní stránce perspektivnější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA