Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 26. týden (28.6.2021 - 4.7.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Především je potřeba, abyste si uvědomili, že vás v erotice nikdo nikam nežene a do ničeho vás necpe,pocity, kdy nevíte, zda si vybrat práci nebo sex, v tomto týdnu odpadají. Do čtvrtka, kdy končí pololetí, máte povinností tolik, že na sex ani nevzdechnete, následně se ale situace dramaticky změní a vy si začnete užívat života plnými doušky. Zajímavý bude víkend, který se tentokrát protáhne na celé čtyři dny a kdy si budete s miláčkem s chutí vychutnávat vše, co život nabízí.

Býk

Potíž je v tom, že se to nejkrásnější z vašeho erotického života odehrává většinou v noci a ve snu-to, co se vám zdá, je daleko barvitější, než obvyklá až trochu nudná skutečnost. Kdybyste se však snažili, podaří se vám situaci hned na začátku týdne obrátit k lepšímu. V pondělí, v úterý a ve středu večer, kdy je Luna v Rybách, dokážete své erotické sny bez problémů převést do skutečnosti.

Blíženci

Hlavně to s projevy starosti o svého miláčka nepřehánějte, nejenže by to neocenil, ale mohl by reagovat vyloženě nevlídně. Čím dříve si uvědomíte, že nepotřebuje, abyste mu zajistili životní pohodlí, ale o to víc potřebuje, abyste se mu věnovali po erotické stránce, tím to bude lepší. Nakonec vám dojde, že večeři vařit nemusíte, po zdařilém sexu se i váš mlsný miláček s radostí spokojí se suchým chlebem.

Rak

Opět se přesvědčíte, jak je v sexu důležitá role chvály a kladných podnětů vůbec. Když miláčka za jeho erotické výkony pochválíte, dozvíte se, že pro vás dělá to nejlepší, co umí a vzápětí vám začne dokazovat, že je ještě lepší, než jste si mysleli. Budete nadšení, protože se poprvé po dlouhé době budete milovat za jeden večer ne jednou, ale minimálně dvakrát!

Lev

Nejlepší čas na sex, který tento týden nabízí, je hned pondělí ráno, probíhá pod vlivem Luny ve vašem partnerském sektoru a stojí opravdu za to. Obvykle sice nejste rádi, když vás partner kvůli sexu budí, ale tentokrát uděláte moc rádi výjimku. Vaše erotické potřeby mohou být tak vysoké, že probudíte vy jeho! Miláček bude sice velice překvapený, ale na námitky se nezmůže.

Panna

Nezdá se vám, že zbytečně přemýšlíte nad věcmi, které nejsou podstatné? Navíc si tím jen komplikujete život. Když dumáte, zda není váš partner eroticky až příliš náročný, a přemýšlíte, jak mu později budete stačit, je to typická přehlídka ztraceného času. Kdybyste si místo toho vychutnávali aktuální stav, kdy vám společný život po všech stránkách funguje, bude to lepší.

Váhy

V prvních třech dne týdne nemá cenu o sexu mluvit, není na pořadu dne, práce máte tolik, že se nezastavíte a do postele se chodíte opravdu jen vyspat. Situace se zásadně změní ve čtvrtek, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Luna. Únava po namáhavých pracovních výkonech sice zůstává, ale vy sex vnímáte jako ten nejlepší prostředek, který vede k uvolnění a k všestrannému vylepšení nálady.

Štír

Když se už rozhodnete, že se s partnerem kvůli něčemu pohádáte, měli byste si to nejdříve správně načasovat. Je sice pravda, že k hádce cítíte zejména ve čtvrtek odpoledne neskutečně intenzivní puzení, ale podléhat byste mu neměli. Když takto vzniklou energii využijete k ohnivému milování, bude to lepší-a když pak bude po všem, zjistíte, že vás hádka vlastně neláká...

Střelec

To, že Slunce prochází Rakem, ještě neznamená, že musí být v posteli klid a v ložnici nuda. Naopak! Ke zpestření vašeho erotického života je však potřeba, abyste si s miláčkem prohodili role. Zatímco vy odstoupíte ze své obvyklé aktivity a dovolíte mu, aby vás vedl, on v sobě probudí dominantní sklony, které se u něj dosud neprojevovaly-výsledkem bude sex nejen barvitý, ale i zajímavý.

Kozoroh

I když si říkáte, že žárlit nebudete, protože to stejně nemá cenu, s kontrolou svého miláčka nepřestáváte,potíž je v tom, že se sice můžete snažit, ale přesto neobjevíte nic, co by vaše dosud nepodložená podezření zdůvodňovalo. Výsledkem budou neobyčejně vášnivé noci. To, že svým jednáním partnera odprošujete za svá podezření, ho ani nenapadne,Vy máte naštěstí rozum a říkat mu to nebudete.

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším znamením, se máte opravdu na co těšit. Stačí jen trocha snahy, abyste se na svého miláčka dokázali napojit tak, že se vám podaří skoro až číst jeho myšlenky. Když z nich pochopíte, co po vás v erotice vlastně chce, budete překvapení-je to přesně to, co jste mu už několikrát nabízeli, a co on odmítal s tím, že na to není ta nejvhodnější doba.

Ryby

Na sex máte hvězdami vyčleněné večery od pondělí až do středy, díky Luně ve svém znamení se dokážete na partnera a jeho potřeby bezproblémově naladit. Když pochopíte, že z vaší strany potřebuje víc něžné pozornosti, bez problémů mu ji poskytnete. Začít můžete třeba tím, že ho nejdříve namasírujete a pořádně ho uvolníte, následně si můžete role prohodit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA