Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 27. týden (5.7.2021 - 11.7.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

S miláčkem a erotikou to není vůbec snadné, neustále má pocit, že si spolu o sexu a o tom jak byste ho měli učinit atraktivnější, moc málo povídáte. Nechápe, že při vaší povaze po vás chce něco, co vám není vůbec vlastní. Žijete spolu už dost dlouho, a přesto mu ještě nedošlo, že vy sex daleko radši provozujete prakticky, než abyste ho rozebírali po teoretické stránce.

Býk

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete mít zásadní problémy se žárlivostí-stačí, aby se partner usmál na někoho z vašich četných hostů a vy uvidíte rudě. To, že nevyvoláte okamžitý skandál, berte jako důkaz svého dobrého vychování. Když pak miláčkovi začnete jeho jednání vyčítat, bude z toho další trapas-Vy mu podrobně popisujete, co dělal špatně, ale on vůbec nechápe, o čem to vlastně mluvíte.

Blíženci

Když se někdo diví, co se s vámi děje, a pátrá po důvodech vaší proměny, nic mu nevysvětlujte. Řeči o tom, že za vaším nezvyklým růstem vitality je nový životní partner, nepotvrzujte ani nevyvracejte. Ať řeknete cokoli, stejně vám nikdo věřit nebude,kdybyste potlačili chuť mluvit a spokojili se s mnohovýznamným úsměvem, bylo by to nejlepší.

Rak

Člověk, který má pocit, že vás získá tím, že vám podrobně popíše finanční a materiální zajištění, které si po jeho boku budete užívat, vůbec nechápe, že právě udělal to nejhorší, co udělat mohl. Nedošlo mu, že vy slyšíte na romantiku, lásku a možná i na sex, ale na peníze vás nikdo neutáhne. Na to, co potřebujete, si vyděláte sami a žádné milodary nepotřebujete.

Lev

Čas na sex si zejména v neděli najdete v každé denní či noční době,při Luně ve vašem znamení jste velice vnímaví ke všem signálům, které partner v tomto směru vysílá. Na to, abyste se pomilovali, dokážete využít i sebemenší časovou skulinku,a když miláček bude opravdu moc chtít, rozhodnete se, že mu poskytnete i sex v přírodě. Dosud jste o něm sice nechtěli ani slyšet, ale teď si říkáte, že to vlastně vůbec není špatný nápad.

Panna

Neustále přemýšlíte, zda byste byli schopni zvládnout lásku bez sexu nebo sex bez lásky. Nakonec usoudíte, že sex bez lásky se zvládnout dá, ale lásku bez sexu si představit nedokážete,-naštěstí máte miláčka, s nímž podobná dilemata řešit nemusíte. Zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Uranem, vám v každé vhodné chvíli dokazuje, že láska je v kombinaci se sexem to nejlepší, co vás dva potkalo...

Váhy

Když se vám někdo opravdu líbí, proběhne všechno s opravdu velkou rychlostí,po vaší obvyklé váhavosti a dlouhém rozmýšlení není ani stopa. Dobře víte, že jste konečně narazili na člověka, který se vám líbí, s nímž je vám dobře, a který vám navíc i velice pěkně voní. To, že ho nejpozději ve středu ráno zatáhnete do postele, je pak už jen logickým vyústěním celé situace.

Štír

To, že vám miláček dělá naschvály, je možná i tím, že má pocit, že vám to spolu po erotické stránce neladí zdaleka tak, jak vám to ještě nedávno harmonovalo. Když si však uvědomíte, kolik práce jste v poslední době měli, dojde vám, že není divu, že vám na veškeré radovánky chybí energie. Když se však rozhodnete, že hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, situaci napravíte, můžete si být jisté, že se vám to podaří.

Střelec

O tom, že byste miláčkovi odpustili nějaký jeho úlet, jste ještě nedávno nechtěli ani slyšet. Teď si však říkáte, že by byla škoda, kdybyste kvůli jedné nepodstatné chybě zničili všechno to krásné, co mezi vámi dosud bylo. Kdybyste k sobě byli objektivní, museli byste přiznat, že mu odpouštíte i to, co by nikomu jinému neprošlo-naštěstí se do tak hlubokých úvah nepouštíte.

Kozoroh

Zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si dávejte pozor na mejdany,ve vašem případě stačí pro hodně odvázané chování opravdu jen sklenička. Druhý den ráno by vás zbytečně hryzalo svědomí a navíc byste si většinu z toho, co se s vámi dělo, nepamatovali. Partnera byste se na to, co se během večera vlastně dělo, z pochopitelných důvodů zeptat nemohli...

Vodnář

Zásadní planetární vliv, který vás a vaše erotické vztahy ovlivňuje, je opozice mezi Venuší a Saturnem, která se odehrává ve středu. Pod jejím vlivem o vztazích spíše přemýšlíte a důkladně je rozebíráte. O tom, že byste se vrhli do nějakého nepromyšleného dobrodružství, vůbec neuvažujete,kamarádi vás sice přesvědčují, že to k létu patří, ale vy zarputile odmítáte.

Ryby

Především si uvědomte, že úterní kvadratura mezi Merkurem a Neptunem aktivuje především lidí, kteří umí o lásce sice krásně mluvit, ale na jejichž slova se nedá spolehnout. Smiřte se s tím, že to, co vám říkají, se dobře poslouchá, ale to je asi tak všechno. Lichotivá slova vyslechněte, po všech stránkách si je vychutnejte, ale tím by to taky mělo alespoň prozatím skončit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA