Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 28. týden (12.7.2021 - 18.7.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na lásku a erotiku byste se měli soustředit hned v pondělí. Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky a postará se, abyste na nic jiného, než na sex a na to, jako si ho zpříjemnit a užít, nemysleli. Dalším skvělým dnem bude úterý, kdy se ve Lvu sejde Venuše s Marsem. Kdybyste se rozhodli, že si na pondělí a úterý vezmete dovolenou, během níž si budete užívat sex, je to velice dobrý nápad.

Býk

O tom, že byste si dopřáli nějaké žhavé letní dobrodružství, jste dosud neuvažovali,to však neznamená, že se něco takového nemůže stát. Na zvlášť intenzivní pokušení se připravte v neděli. Budete pod vlivem opozice mezi Sluncem a Plutem a usoudíte, že jste si vlastně v životě moc neužili. V takovém případě je však potřeba, abyste si toho druhého pro svůj úlet vybrali moudře, jinak to bude krok z bláta do louže.

Blíženci

V době, kdy Slunce prochází Rakem, máte s láskou problémy, s nimiž jste se dosud nesetkali. Pokud narazíte na nového ctitele, zjistíte, že ho nabídky erotických rozkoší, které mu slibujete, nic neříkají, o to intenzivněji však přemýšlí o rodině, kterou by s vámi moc rád vytvořil. Vám se to sice nelíbí, protože máte strach, že vás chce zbavit svobody, ale on o ničem jiném slyšet nechce.

Rak

Pocit, že chcete vyhovět každému, kdo vás o něco požádá, jen proto, že to jinak neumíte, narazí na hodně náročnou realitu-pochopíte, že jsou lidé, kterým vyhovět nemůžete, i kdybyste opravdu chtěli. Když zjistíte, že se o vás zajímá a o vaší erotickou společnost stojí víc lidí, než váš partner, všechny vyslyšet nemůžete. Pak bude dobré, když odmítnete všechny,vyvarujete se zbytečných problémů.

Lev

Zásadním dnem, kdy byste měli zapomenout na všechno kromě lásky, je úterý,ve vašem znamení se setkává Venuše s Marsem a dostávají vás do situace, která vyžaduje vaši plnou pozornost. Počítejte s tím, že vás miláček bude kontrolovat a velice pečlivě sledovat, právě proto se s ním pro jistotu nebavte o nikom jiném. Žárlit sice nemá proč, ale přesto by se neovládnul.

Panna

Především si přiznejte, že jsou věci, které vás ani trochu nebaví, patří k nim zejména přesvědčování partnera. Na to, že ho musíte přemlouvat k práci, jste si už zvykli, a berete to jako něco, co se vám sice nelíbí, ale s čím se musíte smířit, když však v úterý nebo ve středu zjistíte, že by byl rád, abyste ho přemlouvali i k sexu, docela se naštvete. Říkáte si, že to je oblast, ve které by alespoň trochu aktivity mohl projevit sám!

Váhy

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, si můžete vybrat, zda a jak si erotiku užijete. Optimální by bylo stav, kdy byste veškeré tyto aktivity odložili na páteční večer, druhý den nemusíte vstávat, což znamená, se v pátek nemusíte pospíchat. Navíc můžete s úspěchem využít Lunu ve svém znamení a veškerou erotickou fantazii, kterou ve vás aktivuje.

Štír

Na to, že máte potíže se žárlivostí, jste si zvykli a dokonce jste se s tím naučili žít,momentálně však máte potíž s partnerem, ukáže se, že je ještě žárlivější, než vy. Dokud se vás jenom vyptával, možná vám to i docela lichotilo, teď vás však kontroluje způsobem, který se vám ani trochu nelíbí. A když zjistíte, že se vám hrabal v telefonu, pochopíte, že něco takového nedokážete tolerovat ani kvůli sebelepšímu sexu.

Střelec

O tom, že disponujete značnými erotickými talenty, nepochybujte. V úterý, kdy se ve Lvu setkává Venuše s Marsem, je navíc svému miláčkovi předvedete způsobem, který ho v kladném slova smyslu vyvede z míry. Ukážete mu, že vás během vašeho dlouhodobého vztahu erotická fantazie nejenže neopustila, ale naopak ještě posílila a po všech stránkách rozkvetla.

Kozoroh

Zásadní astrologický podnět, který váš erotický život ovlivní a nasměruje, je opozice mezi Sluncem a Plutem-probíhá sice v neděli časně ráno, ale ve vašem případě ovlivňuje celý víkend. Pod jejím vlivem se dočkáte stavu, kdy se do erotiky budete vrhat s nadšením a kdy vás nic jiného nebaví. Vám je to jasné a partnerovi už vysvětlíte, že je to to nejlepší, čemu se spolu můžete věnovat.

Vodnář

Jako zajímavý den můžete hodnotit především úterý, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Venuše s Marsem. Klidnou a přátelskou náladu doma patrně neudržíte, ani kdybyste opravdu moc chtěli. O to lépe se vám bude dařit při vytváření toho, čemu se říká erotické dusno-na svého partnera se dokážete podívat tak, že blesky, které mezi vámi lítají, budou skoro viditelné...

Ryby

To, zda je to, co aktuálně prožíváte, skutečná láska nebo jenom akutní stadium erotického šílenství, raději neřešte. Zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Jupiterem ve svém znamení, se spokojte s tím, že jde o stav, ve kterém je vám dobře. V úterý a ve středu si pak můžete užívat všeho, co jste si s tím druhým schopni nabídnout-a je dokonce i jistá naděje, že pak pochopíte i povahu vztahu, který jste navázali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA