Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 29. týden (19.7.2021 - 25.7.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V pondělí si dejte od erotiky pauzu-ať byste v tomto směru udělali cokoli, vzbudilo by to partnerovo podezření, a eventuelně i žárlivost. V úterý a ve středu, kdy bude Luna v ohnivém Střelci, to bude jiná, miláček každý nápad, který v tomto směru pronesete, vezme jako ten nejlepší. A ve čtvrtek, kdy se Slunce dostává do Lva a tím i do vašeho sektoru lásky a romantiky, budou vaše erotické chvíle už naprosto dokonalé.

Býk

Zatímco pracovní část týdne proběhne v klidu a v pohodě, víkend bude vzrušující a taky trochu napjatý,postará se o to zejména úplněk, který se v sobotu časně ráno odehrává ve Vodnáři. Najednou začnete přemýšlet, zda svého partnera příliš nesvazujete vy, nebo zda on nemá tendenci spoutávat vás. Pokud usoudíte, že byste potřebovali váš vztah poněkud odlehčit, měli byste na tom hned začít pracovat.

Blíženci

Člověk, kterého všichni ostatní vnímají jako idol, po kterém mohou sice toužit, ale na něhož nemají, se chová naprosto paradoxně. Čím méně o něj stojíte, tím větší zájem o vás jeví on sám. V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, ve svých útocích na vás vyloženě přitvrdí, dokonce tak, že začnete přemýšlet, zda to, co dělá, nespadá už pod stalking.

Rak

Důvody svého jednání nikomu nevysvětlujte, ať byste řekli cokoli, stejně by to na úrodnou půdu nepadlo. Zejména to, co se týká partnerských vztahů, by si druhá strana vyložila naprosto jinak, než jste to vy mysleli. Momentálně bude lepší, když budete pracovat na vylepšení všech podob vašeho vztahu včetně té erotické-na jejím vylepšení byste měli pracovat zvlášť usilovně!

Lev

Pokud chcete v lásce, ve vztahu a tím i v sexu získat intenzivnější pocit spokojenosti, než jste měli dosud, musíte si všechny zamýšlené akce pořádně načasovat. Je potřeba, abyste všechno stihli od pondělí do středy,Vaším znamením ještě prochází Venuše, která se postará, aby partner bral to, co mu řeknete, velice vážně. Konečně můžete do toho, co mezi vámi je, vnést konečně jasno-jde o šanci, kterou nesmíte promarnit!

Panna

To, že se Venuše ve čtvrtek odpoledne dostává do vašeho znamení, sice zásadně zpříjemní atmosféru, ale jistotu, že získáte nejdříve pozornost a potom srdce svého miláčka, vám to nedá. Zejména hned po poledni, kdy se Venuše dostává do opozice s Jupiterem ve vašem partnerském sektoru, byste se měli v projevech citů a erotického zájmu spíše mírnit. Čím zdrženlivější budete, tím intenzivnější bude zájem, který o vás váš partner projeví.

Váhy

Týden zvládnete, to, že by vás v něm něco zásadního překvapilo - ať už pozitivně nebo negativně - se předpokládat nedá. Změna přijde až v sobotu, kdy se o ni postará úplněk ve vašem sektoru lásky a romantiky. Usoudíte, že je zbytečné, abyste se pořád jen věnovali práci a úkolům, s o to větší intenzitou se vrhnete na vylepšování svého vztahu-dařit se vám bude zejména v jeho erotické složce.

Štír

To, že chcete lidem ze svého okolí pomáhat, je vám už dávno jasné,pomoc jim sice občas přinášíte trochu drsnějším způsobem, ale na to si už stačili zvyknout. Potíž přijde v případě, kdy někdo, kdo vás příliš nezná, usoudí, že mu pomoc nabízíte jen proto, abyste jím mohli snáze manipulovat. Tomu, že vás něco takového nenapadlo, věřit nebude, a tomu, že to neděláte proto, abyste ho dostali do postele, už vůbec ne.

Střelec

Od pondělí do čtvrtečního hodně časného rána se věnujte partnerovi, lásce a sexu,kdybyste si na tyto tři dny mohli vzít dovolenou, bude to velice rozumný nápad. Když budete pracovat, moc velký užitek se od toho očekávat nedá,v práci sice můžete být tělem, ale soustředit se na ni nedokážete. Ve čtvrtek, kdy se Slunce přesouvá do Lva, se vaše erotické zaujetí trochu zmírní a smysl pro realitu naopak posílí-pak se můžete pustit do práce!

Kozoroh

V lásce se vám o největší potíže postará vaše tvrdohlavost, máte jasnou představu, jak by to mezi vámi mělo vypadat a tu pak prosazujete bez ohledu na cokoli. Zatímco v tom, co se týká života, se s partnerem ještě dohodnete, v tom, co se týká sexu, na sebe můžete narazit. Miláček v tomto ohledu prosazuje volnost a fantazii, zatímco vy byste dali přednost jasně stanoveným pravidlům, která budete oba dodržovat.

Vodnář

I když je vám jasné, že to mezi vámi a partnerem tak úplně dokonalé není, nechce se vám do vzniklé situace nijak zasahovat. Nechcete riskovat partnerovu nelibost a tedy stav, kdy by s vámi přerušil veškerou komunikaci včetně té erotické. Kdybyste vydrželi do víkendu, kdy Luna prochází vaším znamením, mohli byste miláčkovi navrhnout sex v podobě, s nímž by on souhlasil, a který byste si oba užili.

Ryby

Velice příjemné bude rovnou pondělí, při Luně ve Štíru vám miláček bude projevovat vášeň způsobem, který se vám bude velice zamlouvat. Navíc se můžete těšit na jeho vynalézavost, kterou se bude snažit vaše společné chvíle zpestřit. Když přijde s tím, že byste mohli použít i erotické hračky, které máte ve skříni a které v poslední době zbytečně zahálely, měli byste s tím souhlasit, bude to krásný letní večer!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA