Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 08. týden (21.2.2022 - 27.2.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na zásadní erotický problém se těšte hned v pondělí ráno,zatímco vy máte náladu na sex, miláček operuje nedostatkem času. Když mu vysvětlíte, že klidně zvládnete sex rychlý a možná i trochu brutální, dozvíte se, že něco takového nepřipadá v úvahu. Nezbude, než abyste se smířili s tím, že vaše nápady na inovaci erotického života nezaberou, miláček (alespoň zatím) vyžaduje klasiku!

Býk

Jde o týden, kdy zvládnete naprosto všechno, pro co se rozhodnete. Když budete soustředěně pracovat, podaří se vám povinnosti stihnout tak, abyste ve čtvrtek mohli naplno využít energii sextilu mezi Venuší a Neptunem-s jeho pomocí se vám podaří uskutečnit i ty nejodvážnější erotické sny. Nejvíce překvapený však bude váš miláček, s něčím takovým z vaší strany opravdu nepočítal.

Blíženci

I to, že se ve vašem vztahu aktuálně nic neděje a tedy ani nic nemění, můžete brát jako plus, právě proto si můžete vychutnávat každou chvíli, kdy jste s partnerem spolu. Od středy do pátečního odpoledne byste si pak měli najít pár chvil na společnou koupel. Pokud by vám to k dostatečnému vzrušení nestačilo, dopřejte miláčkovi erotickou masáž, ta zabere na sto procent!

Rak

Od pondělního dopoledne do středečního časného odpoledne, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si ve vztazích opravdu nemáte na co stěžovat. V erotice máte spoustu nevšedních nápadů, miláčkovi je navíc dokážete podat tak, že sám usoudí, že se něčeho takového dobrovolně vzdát nedokáže. Příznivá a eroticky inspirativní nálada se pak protáhne až do neděle!

Lev

Od středy do pátku můžete naplno využívat jak Lunu ve Střelci, tak Merkura ve svém partnerském sektoru. Musíte však pečlivě hlídat způsob, kterým se svým miláčkem komunikujete-jakmile usoudí, že svými poznámkami zpochybňujete jeho milostné umění, spolehlivě se naštve. Navíc se nedá uchlácholit tak rychle, jak jste zvyklí a jak se vám to i líbí.

Panna

Období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je pro vás a pro vaše vztahy vždycky náročné. Občas máte pocit, že se chováte jinak, než byste chtěli a než by bylo rozumné, stejně tak nezvykle reaguje na všechno váš miláček a oba se tak pohybujete po hodně tenkém ledě. Opatrně byste pak měli jednat zejména při milování-když nebudete dávat pozor, můžete na sebe prozradit daleko víc, než je rozumné.

Váhy

To, že usoudíte, že byste nutně potřebovali lázně, je velice rozumné, když s tím však přijdete domů, velkého nadšení se nedočkáte. Miláček vám sdělí, že stejně ví, že se tam jedete seznamovat a prožívat nové lákavé románky. Čím víc mu budete vysvětlovat, že je všechno jinak, tím víc bude mít pocit, že vás právě přichytil v momentě, když jste se chystali svou erotickou nezdrženlivostí váš vztah ohrozit.

Štír

Jde o týden, kdy se vám v erotice budou plnit všechna přání včetně těch nejodvážnějších. Od pondělí do středy, kdy je Luna ve vašem znamení, máte navíc pocit, že vás sex nabíjí energií tak, že vlastně nepotřebujete ani spát. Ve středu a ve čtvrtek, kdy Venuši a Marsem ovlivňuje Neptun, vás potěší vynalézavost vašeho partnera, je vidět, že o sexu přemýšlí a chce, aby bylo co nejpestřejší.

Střelec

Zatímco dosud jste vždycky miláčka svými nápady na zpestření erotického života překvapovali vy, tentokrát se vyrazí dech on vám. Když přijde s tím, že byste se mohli třeba pomazlit v kabince v obchodě s oděvy, budete velice překvapení. Nakonec však usoudíte, že to vlastně vůbec není špatný nápad, výběr vhodného obchodu pak bude už jen otázka času.

Kozoroh

Utrácení za erotické hračky je ve vašem případě totožné se zbytečným utrácením peněz, když je vyzkoušíte, vy i partner usoudíte, že jsou vám totálně k ničemu. Místo očekávaného vzrušení a vylepšení vašeho erotického života vám přinesou v lepším případě záchvaty nekontrolovaného smíchu a v horším zbytečný stres. V každém případě bude lepší, když techniku pominete a spokojíte se s vlastními těly.

Vodnář

I když jste si mysleli, že máte v erotice spoustu zajímavých zkušeností, není to zdaleka všechno. V tomto týdnu můžete své zkušenosti doplnit a obohatit s někým, o kom jste jako o erotickém partnerovi nikdy neuvažovali. Zejména v neděli večer, kdy bude Luna ve vašem znamení, to bude zážitek naprosto výjimečný-oba však víte, že to bylo poprvé a naposled - a oba si to právě proto plně užijete.

Ryby

Zejména od pondělí do středy se sex ve vašem podání stává výjimečnou a neobyčejně vynalézavou záležitostí. Oba si s miláčkem chcete dokázat, že v posteli nemusí být ani po delší době nuda a oběma se vám to daří. Ve středu a ve čtvrtek pak díky dobře aspektovanému Neptunu můžete a dokážete bez problémů uskutečnit většinu svých erotických snů-dá se vám opravdu jen závidět...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA