Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (28.2.2022 - 6.3.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O tom, že byste do svého erotického života zaváděli pravidla, ani neuvažujte, všechno, co vás připraví o spontánní jednání, vás po této stránce spolehlivě rozhodí. Když ale dokážete využít Lunu, která je v pátek a v sobotu ve vašem znamení, bude partnerský sex naprosto dokonalý. A kdybyste se rozhodli, že si na celý víkend zajedete někam, kde se o vás budou starat, bude to ještě krásnější!

Býk

Když vám partner řekne, že si nedovede vůbec představit, jak do vašeho setkání dokázal eroticky žít, opravdu si nevymýšlí. Díky vaší empatii se na něj dokážete naladit tak, abyste mu to, co v sexu chce a potřebuje, dokázali nabídnout způsobem, který ho nenaštve, ale který ho naopak bude inspirovat. Pak je značná šance, že se k vám bude chovat stejně a že si to užijete i vy.

Blíženci

Je potřeba, abyste si v erotice vycházeli vstříc daleko víc, než jste si vycházeli dosud-naštěstí to nebude obtížné, zejména v pondělí a v úterý můžete využít energii Luny, která prochází Vodnářem. Díky jejímu vlivu zapomenete na to, že je něco, co jste v lásce a v erotice dosud považovali za nevhodné. Místo toho si začnete vychutnávat všechno, co si navzájem dokážete dát a co vám dělá dobře.

Rak

Zásadní a z valné části pozitivní vliv na váš erotický život vyvíjí ve čtvrtek trojkonjunkce, kterou ve vašem partnerském sektoru tvoří Venuše, Mars a Pluto. Pod jejich vlivem pochopíte, že je potřeba, abyste překonali svou zdrženlivost a dali svému protějšku najevo lásku, kterou chce a potřebuje. A o tom, že k lásce patří sex, nebudete ani chvíli pochybovat.

Lev

Ve středu, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Merkur se Saturnem, máte sklon sami sebe zbytečně omezovat. S partnerem byste měli mluvit o sexu jako o něčem, co patří do vašeho života a co vás spojuje. Nemusíte sice mluvit moc, ale je potřeba, abyste do každého slova dovedli vložit něhu i vášeň, naštěstí do bez problémů dokážete.

Panna

Novoluní, které se ve středu odehrává ve vašem partnerském sektoru, má na váš erotický život vysoce pozitivní vliv. Pod jeho vlivem se rozhodnete, že do svého vztahu konečně vnesete odvázanost a trochu více volnosti, než obvykle. Kdyby miláčka napadlo, že byste se měli milovat na půdě nebo ve sklepě, berte to jako skvělý nápad pro vylepšení vašeho života a posílení vašich vášní.

Váhy

Jde o týden, kdy je sice Slunce v Rybách, ale kdy je váš sektor lásky a romantiky pod krásnými planetárními vlivy. Díky tomu dokážete lásku harmonicky spojit s erotikou a to všechno s pocitem partnerské odpovědnosti. Kdybyste chtěli nynější atmosféru využít pro to, abyste svého miláčka požádali o ruku a přesvědčili ho, že s ním chcete být už napořád, bude to skvělé.

Štír

Sex ve vašem případě funguje jako ten nejlepší lék na veškeré potíže, s nimiž se v současné době potýkáte. Platí to zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Rybách a kdy vám v tomto ohledu dává zajímavé šance. Když pro miláčky vymyslíte zajímavý večerní erotický program - nejlépe založený na promyšlené senzuální masáži - bude to krásný a pro oba hodně hluboký zážitek.

Střelec

Všechno má svůj čas,ten váš, který můžete věnovat sexu a erotice přijde v pátek a v sobotu, kdy jste pod pozitivním vlivem Luny ve svém sektoru lásky a romantiky. Díky její energii a své výmluvnosti dokážete miláčka přesvědčit, že čas, který věnujete sexu, není v žádném případě časem ztraceným. Pro posílení a vylepšení vašeho vztahu se nic lepšího udělat nedá.

Kozoroh

Novoluní, které se ve středu odehrává ve vašem komunikačním sektoru, má na vás nezvykle pozitivní vliv. Díky jeho energii dokážete bez problémů vyjadřovat nejen své city, ale jasně definovat i veškeré své erotické potřeby. Váš miláček vás nejenže pochopí, ale navíc vám hned začne vaše přání plnit, Vy pak budete mít pocit, že jste se konečně ocitli na samém prahu ráje.

Vodnář

Během týdne si budete lásku vychutnávat, ale nic zásadního to nebude. Na pozitivní posun se můžete těšit v neděli, do vašeho znamení se dostává Venuše spolu s Marsem, což zásadně změní vztah, který k lásce a k erotice máte. Najednou pochopíte, že pro vás opravdu není nic důležitějšího, než spokojenost vašeho partnera-Vy jste ale v náladě, kdy pro to, aby spokojený byl, udělá naprosto všechno.

Ryby

Sextil mezi Sluncem a Uranem, který na vás ve středu působí, vám dá v lásce šance a možnosti, o kterých byste jindy ani neuvažovali. Najednou usoudíte, že jste byli zdrženliví a chovali se rozumně už dost dlouho. Teď se rozhodnete, že v lásce zariskujete tak, jak jste vždycky chtěli a jak jste na to dosud neměli odvahu-bude z toho krásný večer a ještě krásnější noc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA