Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 13. týden (28.3.2022 - 3.4.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, co mezi vámi a partnerem v erotice probíhá, se nedá označit jinak než jako souboj dvou vůlí. Zatímco vy máte pocit, že by se čas na milování měl najít kdykoli a že je to jen otázka vnitřního rozpoložení a síly vůle, má partner dojem, že tímto svým postojem jen maskujete lenost a nechuť k práci na všem, od vás vyžaduje nějakou námahu. Nehádáte se, protože víte, že je to v podstatě pravda.

Býk

Všechno, co mezi vámi probíhá, je dobré a ještě lepší, miláček vám dává šance na zásadní životní změny a vy je přijímáte. Když se přímo zeptá, zda vám to nevadí, dočká se překvapivé odpovědi: dozví se, že vám je to jedno. Pokud mezi vámi sex funguje a bude fungovat tak, jako dosud, půjdete s ním na každé místo na světě-důležité bude jen to, že jste spolu a máte se rádi.

Blíženci

O partnery svých přátel nestojíte a právě proto by bylo dobré, abyste jim to vysvětlili dopředu a jasně. Bude to z vaší strany gesto sice nezvyklé, ale všichni ho přijmou s velkou úlevou. Záhy se dozvíte, že se toho, že začnete vstupovat do jiných vztahů, všichni upřímně báli-velice rychle totiž vědí, že se vám ve chvíli, kdy zapnete své erotické kouzlo, odolat v podstatě nedá.

Rak

V době, kdy Slunce prochází Beranem, je máte práce až nad hlavu a témat k přemýšlení ještě daleko víc. Právě proto byste měli vědomě trvat na tom, že tím váš erotický život nesmí utrpět,milování je pro vás skvělým způsobem, kterým zaženete stresy a postaráte se o svou i miláčkovu pohodu. Jde o týden, kdy se dokážete obejít bez jídla, ale bez sexu to opravdu nejde a nepůjde...

Lev

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, v němž se zároveň setkává Venuše se Saturnem, přistupujete k lásce a tím i k sexu neobyčejně zodpovědně. I když v tomto směru dostanete (a na to, že přijdou, můžete vzít jed) velice přitažlivé nabídky, dokážete jim odolat. Představa, že byste rozjížděli něco, co by vašemu partnerovi ublížilo, se vám ani trochu nelíbí.

Panna

Slunce vás partnerský sektor sice opustilo, ale to neznamená, že se můžete na partnera vykašlat a nechat ho svému osudu. Právě proto, že vás Slunce v této oblasti přímo neovlivňuje, musíte partnerovi věnovat daleko větší pozornost. Nejde o to, abyste ho hlídali, ale o to, aby sám pochopil, že se mu nějaký úlet nevyplatí a že o něj vlastně ani nestojí.

Váhy

Všechno, co se ve vašem citovém životě děje, směřuje k jeho stabilizaci, platí to zejména pro pondělí. Tam si však musíte dávat pozor doslova na každé slovo,při konjunkci Venuše se Saturnem můžete začít mluvit tak, že překvapíte sami sebe. Když si nedáte pozor, můžete se najednou přichytit ve chvíli, kdy nebudete se svým miláčkem mluvit o sexu, ale o svatbě, rodině a dětech...

Štír

V době, kdy Slunce prochází Beranem, máte pocit, že váš erotický život prochází těžce útlumovým stadiem. Pokud máte vyrovnaný vztah, po ničem novém netoužíte a veškeré nabídky, které v tomto směru padnou, odmítáte s tím, že si nebudete komplikovat život. Pokud vztah nemáte, bude to ještě horší, nabízí se sice leccos, ale do postele si nechcete vzít ani jednoho...

Střelec

Období, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, kde v pátek navíc nastává i novoluní, je ve vašem případě velice inspirativní. Najednou si uvědomujete, že láska není jen sex a že se o lásku, která má vypadat tak, jak si představujete, musíte daleko víc starat. Naštěstí hned dokážete vymyslet způsob, kterým svůj vztah obohatíte a dodáte mu náležité grády.

Kozoroh

Je potřeba, abyste stejný prostor, který vyžadujete pro sebe, dokázali poskytnout i miláčkovi-i on má nárok na soukromí, klid, ticho a v neposlední řadě i na respekt. Když mu dáte najevo, že ho berete vážně a váš vztah vnímáte jako základ, na kterém stavíte svůj život, bude to vynikající. Sex vám podle těchto novým pravidel bude fungovat daleko lépe, než dosud...

Vodnář

Nic z toho, co se ve vašem vztahu děje a co miláčka vyvádí z míry, vás nepřekvapí. Uklidňujete ho tím, že jste spolu ve zdraví přežili daleko horší věci a že se tedy není čeho bát. Když i po takovémto vysvětlování zjistíte, že jste ho nepřesvědčili a že má pořád strach, nasaďte jako nejlepší přesvědčovací prostředek sex, tím podobné myšlenky zaženete spolehlivě a stoprocentně!

Ryby

V pondělí ve vztahu nic neřešte, všechno vás k tomu sice nutí, ale jde o činnost značně riskantní. Hrozí, že při výměně názorů vytáhnete na světlo něco, o čem jste neměli ani mluvit ani uvažovat. Když všechno odložíte na úterý a středu, kdy je Luna ve vašem znamení, bude to daleko lepší, pak se dá čekat, že erotické zaujetí převládne a vy se hádat nebudete-veškerou energii dáte do sexu!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA