Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (13.3.2023 - 19.3.2023)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O tom, že je váš miláček osobnost, víte už dávno své. V tomto týdnu se však opět přesvědčíte, že jde o člověka, který kvůli vám dokáže udělat i to, co by nikdo jiný nedokázal. Když si navíc uvědomí, že se dosavadními erotickými zážitky nejste moc spokojení,udělá všechno pro to, aby vás přesvědčil, že to nebyla chyba vaše, ale vašich předešlých erotických partnerů.

Býk

Když vám miláček začne vysvětlovat, jak se těší na jaro a na sex v přírodě, neposílejte ho do háje. Můžete mu ale začít vyprávět, jak byste vy zase užili sex na pláži u teplého moře nebo vášnivé noci v přepychovém hotelu. Když vám miláček začne vysvětlovat, že na takové extravagance nemáte, navrhněte kompromis: vy pak ustoupíte od svých snů o hodně, ale opravdu hodně teplém moři - a on na oplátku zapomene na milování v přírodě.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se o svém miláčkovi dozvíte spoustu zajímavých věcí. Budou to zejména barvité historie, které se týkají jeho erotického života v době, kdy vás ještě neznal. Pravá bomba však vybuchne až nakonec,Váš informátor vám sdělí, že od doby, kdy vás zná a spojil s vámi svůj život, se chová tak mravně, až je to nuda.

Rak

Zásadní vliv na rozvoj vašeho erotického života má Venuše, která se ve čtvrtek těsně před půlnocí dostává do vašeho sektoru přátel. Pokud pod jejím vlivem dostanete nabídku na nezávazný sex, kterým si s kamarádem srovnáte vzbouřené hormonální hladiny, dobře si rozmyslete, zda ji přijmete. Ten druhý by takové extempore možná zvládl bez lásky, ale vy to nedokážete.

Lev

Zásadní pozitivní vliv, kterým planety působí na váš milostný a erotický život, přijde hned v pondělí a v úterý. Do vašeho sektoru lásky a romantiky se dostává Luna, která vás přesvědčuje, že nic důležitějšího, než harmonicky prožitá milostná noc, prostě není. Vy to pak dokážete svému miláčkovi vysvětlit tak, aby vám nakonec řekl, že se mu z postele, od vás a do práce vlastně vůbec nechce.

Panna

To, že vás někdo balí, je velice příjemné, když navíc nešetří erotickými narážkami, a ujišťuje vás, že v jeho náručí zažijete rozkoše naprosto nečekané, bude to ještě lepší. Přesto byste si měli zachovat alespoň trochu chladnou hlavu a zbytky zdravého rozumu. Zejména to, co do vás hustí ve středu a ve čtvrtek, kdy k tomu používá energii Neptuna ve vašem partnerském sektoru, pravda být sice může, ale taky nemusí.

Váhy

Do čtvrteční půlnoci, kdy Venuše prochází vaším partnerským sektorem, si budete ve vztahu užívat pohodu, klid, ale navíc i ničím a nikým nerušenou erotickou harmonii. Miláček dělá všechno pro to, abyste byli v této oblasti opravdu spokojení, Vy pak musíte zkonstatovat, že se mu to opravdu daří. Jde o dny, kdy toho sice moc nenaspíte, ale to bude to poslední, co vám bude vadit.

Štír

Začátek týdne proběhne v klidu a v pohodě, ke změně dojde až ve čtvrtek. Když miláček přijde s tím, že přišel na to, že jste se mu někde v nestřeženém okamžiku zpronevěřili, nerozčilujte se, jen se ho zeptejte, jak na něco takového přišel. Když vám to začne vysvětlovat, nesmíte se začít smát, musíte zachovat vážnou tvář a zeptat se ho, jak proboha mohl něčemu takovému uvěřit...

Střelec

I když vám role člověka, který ostatní zachraňuje před depresemi a před stresem, a navíc jim ještě vrací radost ze života, nijak nevadí, tentokrát přemýšlíte, zda o něco takového opravdu stojíte. Pokud jste si navíc trochu naivně mysleli, že se vaše mise obejde jen nějakou společnou procházkou nebo návštěvou kultury, zjistíte, že to je omyl. Dotyčný sice tvrdí, že je v depresi, ale tak moc, aby ho zbavila chuti k sexu, ho zase neovlivňuje.

Kozoroh

To, že chcete mít všechno naprosto dokonalé, je vám vlastní,každý to o vás ví a nikdo se už nad tím nepozastavuje. Ve středu a ve čtvrtek však v tomto ohledu narazíte na svého miláčka. Když vám řekne, že se máte vykašlat na všechny povinnosti a místo toho zalézt k němu do postele, budete mít v první chvíli pocit, že jste se přeslechli-kdybyste to však vyzkoušeli, hned byste přišli na to, že to je vlastně docela dobrý nápad.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru přátel, budete se vším spokojení. Pokud se doma s partnerem neshodnete a se svými potížemi se svěříte kamarádům, zjistíte, že to není nic zajímavého a že to všude vypadá buď hodně podobně nebo úplně stejně. Když se pak od pátečního do nedělního odpoledne Luna dostane do vašeho znamení, všechno se srovná tak, abyste byli spokojení u stolu i v posteli.

Ryby

V první polovině týdne budete mít pocit, že je vztah mezi vámi a partnerem pořád stejný a hlavně naprosto nezajímavý. Úderem čtvrteční půlnoci, kdy se Venuše dostane do svého domovského znamení Býka, se však situace zásadně změní. Miláček učiní jednoznačné erotické gesto, které vám svou rozhodností vyrazí dech-Vy pak situace bleskově zanalyzujete a zjistíte, že vám nezbude, než zareagovat stejně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA