Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (12.8.2019 - 18.8.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O tu pravou lásku, které se hodláte věnovat naplno a na nic jiného při tom nemyslet, musíte usilovat v pondělí a v úterý. Mars vás sice nabádá k opatrnosti, ale Venuše se pořád ještě nachází ve vašem sektoru lásky a pomáhá vám, aby se vám dařilo. Později to už tak pěkné nebude. Venuše se dostane do Panny a vy začnete o lásce přemýšlet víc, než je zdrávo.

Býk

Starosti, které jste měli s partnerem, pomalu vyprchávají. Usoudily jste, že je zbytečné, abyste ho na každém kroku hlídali, a rozhodli jste se, že mu dopřejete svobodu v jednání i rozhodování. O tom, že by vám miláček mohl být nevěrný, ani neuvažujte. Velice dobře ví, co ve vás má. To, že by riskoval, že o vás přijde, ho teď ani nikdy jindy nenapadne.

Blíženci

Když vám miláček řekne, že na něco nemáte, berte to jako fakt, o kterém se nediskutuje. Kdybyste byli rozumní, sami přiznáte, že má naprostou pravdu. A v hloubi duše můžete přiznat, že partner, který vás takto drží na uzdě, je vlastně vaše štěstí. Konečně jste v něm narazili na člověka, který vás učí, že je potřeba, abyste uvažovali nejen o životních radostech, ale i o budoucnosti.

Rak

Úvahy o tom, že byste na svého miláčka šli podle hesla o lásce, která prochází žaludkem, si raději odpusťte. Zejména ve středu a ve čtvrtek byste si tím koledovali o problém. Miláček by sice s chutí zdlábl všechno, co mu naservírujete, ale o tom, že by se vám za vaši starost nějak odměnil, by nechtěl ani slyšet. Patrně by vám poděkoval za jídlo a dál si jel po své linii.

Lev

Když se vám v práci zalíbí kolega, dostanete se do velice náročné situace. Na jedné straně byste mu moc rádi naznačili, co pro vás znamená, ale na druhé je vám jasné, že si tím koledujete o pracovní problém. Možná by bylo lepší, kdybyste ho vytáhli někam mimo pracoviště a tam si s ním promluvili. Mluvte však tak, abyste vás nikdo nemohl ovlivnit z nedodržování firemního kodexu!

Panna

Když mu miláček pocit, že něco neumíte a on vás to má a musí naučit, nevíte, co dělat. Jde o činnost, v níž se sice cítí jako mistr, ale kterou vy sami zvládáte daleko lépe. O jeho talentech sice pochybovat nechcete, ale taky mu nehodláte ustupovat. Možná by bylo lepší, kdybyste mu nenápadně naznačili, že v této oblasti nejste zdaleka tak nezkušení, jak si dosud myslel.

Váhy

Ještě v pondělí a v úterý máte šanci poznat to, čemu se říká láska na celý život. Bude to pro vás dost překvapení, protože jste snahu o to, že někoho takového najdete, už dávno vzdali. Ve středu, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Jupiterem, se dozvíte, že jste nevymazatelný dojem na svého vyvoleného učinili i vy. Vašemu štěstí tedy nic nestojí v cestě.

Štír

Akce, které začnou jako příjemné a milé setkání s kamarády, dopadnou nakonec naprosto jinak. Velice rychle zjistíte, že vás na ni kamarádi pozvali hlavně proto, aby vás seznámili s někým, s kým se vy seznámit vůbec nechcete. Na vás si však nepřijdou! Když usoudíte, že se vám to přestává líbit, vymyslíte si vhodnou výmluvu, a co nejrychleji vyrazíte k domovu.

Střelec

Pokud si myslíte, že ve vašem vztahu nastane nějaký posun (nebo se toho ve skrytu duše obáváte), je to zbytečná starost. Nic takového se nechystá a ani miláček nic takového v úmyslu nemá. Když přiznáte, že ani vám na nějaké další změně podoby vašeho soužití nezáleží, bude to pro něj velice příjemná informace. Ze všeho nejvíce se bojí stavu, kdy ho začnete nutit ke svatbě nebo alespoň ke společnému bydlení...

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy se Luna dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky, a tedy do znamení Býka, byste se nad sebou měli zamyslet. Bude dobře, když pochopíte, že je potřeba, abyste svou lásku dávali najevo adekvátním a druhé straně pochopitelným způsobem. Když začnete tím, že ho pokáráte nebo mu něco vytknete, mohou být vaši city sice upřímné, ale stejně vám to k ničemu nebude.

Vodnář

Pocit, že vy sice můžete mluvit, ale je to na houby, protože vás miláček stejně neposlouchá, je stále intenzivnější. Vy pak můžete přemýšlet, zda si najdete jiného partnera, který umí poslouchat lépe, nebo zda se pokusíte změnit postoj, který k vám má ten nynější. Druhá možnost je v každém případě lepší. Když k sobě budete upřímní, sami přiznáte, že se vám to žádného nového seznamování vlastně ani nechce.

Ryby

Středeční vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru vám přinese milá překvapení. Partnerovi konečně dojde, že by si vás měl více všímat a taky na tom hned začne pracovat. Vy sice můžete mít pocit, že to až příliš láme přes koleno, ale nakonec se s tím vyrovnáte. Pochopíte, že má strach, abyste mu neutekli, a proto, aby si vás udržel, dělá všechno, co umí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA