Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 34. týden (19.8.2019 - 25.8.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na miláčka si udělejte čas i v případě, kdy byste ho na nic jiného neměli. I když o tom nahlas nepromluví, opravdu vás potřebuje. Vyznání lásky z vás tahat nebude. Dokonce s vámi vůbec nemusí mluvit. Váš miláček vás potřebuje mít vedle sebe a dýchat s vámi stejný vzduch. Když ho občas vezmete za ruku, nebo ho pohladíte, bude mu to stačit k naprosté spokojenosti.

Býk

Jde o týden, kdy budete úspěšní ve všem, do čeho se pustíte. Láska ale stejně bude ze všeho nejdůležitější! Začít můžete hned v pondělí, kdy se Venuše dostává do trigonu s Uranem ve vašem znamení. Najednou zjistíte, že láska na první pohled není jen výmysl romantické literatury, ale krásná skutečnost, kterou je radost prožívat a spolu s miláčkem vychutnávat.

Blíženci

Jsou otázky, na které se vám sice nemusí chtít odpovídat, ale přesto před nimi neutečete. V takovém případě je potřeba, abyste se podívali pravdě do očí a nebáli se nazvat věci pravými jmény. Když si uvědomíte, že to s láskou není tak snadné, jak jste si dosud mysleli, je to první krok. Minulost jím sice nenapravíte, ale pro budoucnost se alespoň dalším chybám vyhnete.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se chováte značně netypicky. Máte tendenci myslet podstatně víc na partnera, než na sebe. Samo o sobě by to nebylo nic zlého, ale vy to máte sklon přehánět. Mohlo by to mít značně negativní dopady. Miláček by usoudil, že má na vaši všestrannou péči nárok a začal by ji vyžadovat i v dalších dnech a týdnech.

Lev

Pokud si potřebujete ve vztahu prosadit něco, na čem vám opravdu záleží, musíte to zvládnout do čtvrtečního rána. Pak se Merkur přesune do Panny a vy přijdete jak o kouzlo osobnosti, tak o přesvědčovací talent. Navíc hrozí, že se vzchopí partner a rozhodne se, že vás přesvědčí o své pravdě. Byly by z toho zbytečné hádky, které by se táhly déle, než by vám oběma bylo milé.

Panna

Novoluní, které se v pátek odehraje ve vašem znamení, se vám postará o značnou dávku energie. Navíc usoudíte, že je čas, abyste si řekli o štěstí tam, kde vám dosud chybělo. Jediný, komu se to nebude líbit, bude váš partner. Má pocit, že mu utíkáte z dosahu, a neví, jak tomu zabránit. Možná by stačilo, kdybyste ho ujistili, že chcete sice svůj život změnit, ale jeho si tam hodláte ponechat.

Váhy

Svého miláčka nezískáte mazlením, ale právě tím, že svou něhu trochu omezíte. Potřebuje vědět, že ho sice milujete, ale že se mu za žádných okolností nehodláte podbízet. Bude tím velice překvapený. Když navíc dokážete nezájem předstírat věrohodně, udělá všechno pro to, aby vás přiměl k aktivitě. A když se mu to nakonec podaří, bude mít zasloužený pocit vítěze.

Štír

Střety s partnerovou rodinou přijdou doslova jako blesk z čistého nebe. Navíc překvapí nejen vás, ale i jeho. Toho dokonce tak, že nedokáže včas a rychle reagovat. Pak tedy nezbude, než abyste se ozvali vy. Naštěstí dokážete jeho rodinné větvi jemně, nicméně důrazně vysvětlit, že je sice můžete mít rádi, ale jsou věci, které ani jemu tolerovat nechcete a nebudete.

Střelec

Váš miláček by si měl uvědomit, že před svou minulostí neuteče. Trvejte na tom, že by vám měl nalít čistého vína a promluvit si s vámi na rovinu. Pokud nebudete jasně vidět, jaké jsou jeho aktuální závazky, nemůže po vás chtít, abyste si s ním začali trvalejší vztah. Může vám sice tvrdit, že jde o něco, co do vašich vazeb nemůže zasáhnout, ale vy byste mu neměli věřit.

Kozoroh

Pocit, že vás láska na první pohled nemůže potkat, je ve vašem případě jen omylem. To, že je to jinak, zjistíte hned v pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Uranem. Pak stačí, když se na někoho jen podíváte a on vám bude za chvíli doslova ležet u nohou. Dejte si však pozor na kamarády. Jejich partneři jsou vámi nadšení a oni na vás velice intenzivně žárlí.

Vodnář

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si naplánujte veškeré partnerské debaty. Jen tak máte záruku, že se nebudete vzájemně překřikovat a utloukat argumenty, ale že budete jeden druhého poslouchat. Když nakonec usoudíte, že veškeré neshody mezi vámi jsou jen důsledkem nedostatku času, který si můžete věnovat, je to první krok k účinné nápravě.

Ryby

Novoluní, které se v pátek odehrává ve vašem partnerském sektoru, aktivuje vašeho miláčka způsobem, o němž jste dosud jen snili. Sám začne mluvit o tom, že byste měli svůj vztah posunout o kousek dál. Navíc bude mluvit o rodině, což je něco, co dosud velice energicky odmítal. Neptejte se, co ho k tak zásadní změně vedlo, ale buďte rádi, že konečně přišla.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA