Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (26.8.2019 - 1.9.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno, do čeho se se svým miláčkem pustíte, bude naprosto báječné. Navíc se můžete těšit na velice zajímavý pátek. Luna bude ve Střelci a vy se rozhodnete, že do svého vztahu vpustíte nejen čerstvý vzduch, ale navíc i různé společné aktivity, na které jste dosud neměli čas. Pokud však máte miláčka konzervativnějšího charakteru, dejte si pozor, abyste ho svými návrhy zbytečně nevyděsili.

Býk

Zatímco pracovní část týdne probíhá v pohodě a vy se snažíte, abyste v zaměstnání vynikli, víkend bude naprosto jiný. Venuše je pod pozitivním vlivem Pluta, což vás nutí, abyste ve svém citovém životě aktivizovali změny, z nichž jste zatím měli strach. Teď je vám však jasné, že je potřeba, abyste ke svému životu i ke své lásce přistoupili daleko ohnivěji, než dosud.

Blíženci

Pozor si dejte na lidi, kteří vám vnucují svou pozornost. V každé jen trochu vhodné chvíli vám naznačují, že by vám s nimi bylo podstatně lépe, než je vám s vaším nynějším partnerem. Vy jim pak marně vysvětlujete, že něco takového v úvahu nepřipadá. Možná bude lepší, když jim rázně doporučíte, aby z vašeho života co nejrychleji vypadli a už se nikdy nevraceli.

Rak

Když ztratíte lásku, není to problém. Jakmile byste prohlásili, že vás samota tíží, okamžitě se najde někdo, kdo vám dá najevo, že by vám v tomto směru rád pomohl. Problém je však ve vás. Vám se single život, kdy vám nikdo neříká, co máte dělat, a neradí, co si máte myslet, vyloženě zamlouvá. Do kina nebo na kávu si sice s někým vyrazit můžete, ale tím to začíná i končí.

Lev

Objektivně se toho sice děje dost, ale nic z toho se vás osobně netýká. Dává vám to však spoustu témat k přemýšlení. Vyzpovídejte partnera a zeptejte se ho na jeho názor. Od problémů jiných lidí pak můžete plynule přejít k tomu, co musíte řešit vy dva. Definitivní scénář sice nevymyslíte, ale alespoň se dohodnete na tom, že musíte táhnout za jeden provaz a vůči vnějšímu světu vystupovat jednotně.

Panna

Na to, abyste si konečně udělali pořádek v citech a v mezilidských vztazích vůbec, je ideální sobota. Venuše ve vašem znamení ladí s Plutem, což vás vede do stavu, kdy se ničeho a nikoho nebojíte. Na změny, které vás v lásce čekají, se dokonce těšíte. Nahlas byste to sice nikdy neřekli, ale velmi dobře si uvědomujete, že to, v čem jste v poslední době žili, byla jen jedna velká nuda.

Váhy

Po vztazích vašeho bývalého miláčka nepátrejte. Kdybyste se dozvěděli, co se děje, bylo by to pro vás hodně nepříjemné. Museli byste přiznat, že druhý paralelní vztah rozjížděl už v době, kdy jste ještě byli spolu a uvažovali o krásné společné budoucnosti. Když místo toho dokážete mávnout rukou a alespoň v duchu mu popřát štěstí, bude to velkorysé i rozumné zároveň.

Štír

Předem byste si měli uvědomit, že váš miláček je hotový člověk, kterého nepředěláte. Můžete se o to sice snažit, ale bude to přehlídka ztraceného času. Bylo by daleko lepší, kdybyste v tomto směru sami sobě nalili čistého vína. Přemýšlejte, zda jste se schopní s partnerovými negativními vlastnostmi smířit, nebo zda ho raději vyměníte za méně problematický model.

Střelec

V pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem, přemýšlejte nad povahou vztahu, který s partnerem máte. Když vás to s ním nebaví, měli byste si to přiznat. Bude to podstatně lepší, než když v něm budete dál živit naděje, které splnit stejně nedokážete. S definitivním rozhodnutím můžete sice ještě pár dní počkat, ale váš postoj se patrně nezmění.

Kozoroh

Tomu, co v lásce vlastně chcete, byste měli věnovat neděli. Využijte Lunu ve svém znamení a zamyslete se nad tím opravdu upřímně. Konečně máte šanci pochopit, že život není jen o práci, povinnostech a odpovědnosti, ale že si v něm máte právo dopřát i některé radosti. Co kdybyste sebrali miláčka a vyrazili s ním na místo, kde vaše láska kdysi začínala?

Vodnář

To, že je září, ještě neznamená, že se máte vzdát všech životních radostí. Pokud máte šanci na ještě pár dní u moře, nebo na jiném klidném místě, měli byste je využít. Prodloužené léto vám udělá moc dobře na těle i na duchu. Navíc se můžete těšit na miláčka, který se k vám bude chovat naprosto jinak, než obvykle. Pokud jste o síle jeho lásky dosud pochybovali, teď k tomu už nebudete mít důvod.

Ryby

Hrozí nebezpečí z prodlení! Než se s miláčkem domluvíte, zda dalšího potomka mít nebo nemít, může být pozdě. Pak promluví příroda a všechny podobné možnosti vám zavře. Možná by bylo lepší, kdybyste si o svých dalších plánech promluvili v pátek. Jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Sluncem a Saturnem, což zaručuje, že se rozhodnete opravdu dobře

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA