Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 36. týden (2.9.2019 - 8.9.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Než se s miláčkem domluvíte na svých dalších společných plánech, bude to chvíli trvat. Zejména v pondělí si však dejte pozor na zbytečné konflikty, které mohou nastat. Váš miláček vám podle vašeho názoru vnucuje něco, o co vůbec nestojíte. Kdybyste ho však poslechli a o jeho slovech alespoň trochu přemýšleli, museli byste připustit, že má alespoň v něčem pravdu.

Býk

Po dlouhém přemýšlení se rozhodnete, že byste měli změnit vztah, který máte k partnerově koníčku. Pochopíte, že váš vztah neohrožuje, ale naopak stmeluje. Když se váš miláček věnuje svému hobby, ani ho nenapadne, že by se mohl dívat po někom jiném. Svému koníčku navíc věnuje tolik peněz, že na nějaký důstojný úlet se zajímavým člověkem nebude mít dostatek prostředků.

Blíženci

Když se už chcete s miláčkem kvůli něčemu hádat, měli byste se snažit, aby šlo o téma, které je dostatečně důstojné. Kvůli tomu, zda je nebo není nakoupeno a uklizeno, případně kdo může za to, že není, se přece hádají jenom vztahoví amatéři. Vy si k hádce vyberete zajímavější téma! Pohádáte se kvůli rozdílnému výkladu dějin nebo něčemu podobně zajímavému.

Rak

Hovor s partnerem byste neměli odkládat. Pokud navíc chcete, abyste se nepohádali, ale domluvili, iniciujte ho hned v pondělí. Jde o den, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem a kdy se dokážete bez problémů naladit na jeho požadavky. Není tím sice řečeno, že je splníte, ale je jisté, že o tom, co po vás chce, budete velice důkladně přemýšlet.

Lev

Jde o týden, v němž toho v lásce ani v jiných oblastech vašeho života mnoho neděje. Jiným lidem by to možná vadilo, ale vy jste naprosto spokojení. Konečně jste vyřešili letní citové propletence a teď máte klid. Místo několika partnerů, z nichž jste si nedokázali toho pravého vybrat, teď zkoumáte jen jednoho. Trávíte spolu každou volnou chvíli a jste oba velice spokojení.

Panna

Nezdá se vám, že jste na svého miláčka přísnější, než je zdrávo? Možná by bylo dobré, kdybyste ho přestali posuzovat tak tvrdě, jak ho posuzujete. To, že občas přijde na rande trochu později, je sice nemilé, ale o intenzitě jeho lásky to nic nevypovídá. Než se na něj vrhnete a začnete mu to vyčítat, vyslechněte si, co vám říká. Opravdu si nevymýšlí.

Váhy

V týdnu se můžete bez výčitek svědomí věnovat práci, rodině, domácnosti a třeba i koníčkům. Toho, co na to řekne partner, se bát nemusíte. V podstatě by se dalo říct, že si toho ani nevšimne. Změna přijde v sobotu, kdy se do vašeho znamení dostane nejdříve Merkur a hned po něm Venuše. Pak budete muset přepnout a veškerou pozornost a lásku věnovat jen jemu.

Štír

I když je pátek třináctého, máte se na co těšit! Jste pod pozitivním vlivem konjunkce mezi Merkurem a Venuší, což znamená, že budete mít v citech zase jednou naprosto jasno. Nedokážete sice definovat, zda prožíváte lásku, nebo zda to je jen hodně něžné přátelství, ale to vám ani trochu nevadí. Stačí vám jistota, že jste jak vy, tak váš miláček spokojení a v pohodě.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází znamením Panny, raději nic neřešte. Se svým miláčkem se nedohadujte, ale poskytněte jak otevřenou náruč, tak všestrannou podporu. Když na něm necháte veškeré denní starosti, bude to mít vícestranný pozitivní efekt. Vy budete mít klid a miláček nebude zbytečně naštvaný. Na rozdíl od vás zvládne všechno beze stresů a v pohodě.

Kozoroh

Veškeré vzpomínky na bývalé lásky mohou být sice přitažlivé, ale taky nebezpečné. V takovém případě hrozí, že se na to, co bylo, zaměříte víc a s vyšší intenzitou, než je rozumné. Když si pak začnete budoucnost, kterou byste spolu mohli prožít, malovat v daleko zářivějších barvách, než je vaše současnost, koledujete si o zbytečné problémy. Neriskujte!

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, byste si měli nalít čistého vína. Dojde vám, že je zbytečné, abyste se za každou cenu snažili získat pozornost člověka, který má oči pro někoho jiného, zatímco vás vnímá v nejlepším případě jako dobrého kamaráda. Kdybyste ale svou pozornost zaměřili na někoho, kdo zase zatím připadá jen jako dobrý kamarád vám, bylo by to rázem lepší!

Ryby

V pátek a v sobotu se musíte city zabývat, i kdybyste nechtěli. Miláček má pocit, že je mezi vámi někdo třetí. Vy mu neustále vysvětlujete, že nikdo takový není a ani nebyl. O víkendu však bude vaše trpělivost u konce. Pak se rozhodnete, že si s miláčkem otevřeně promluvíte. Přímo se ho zeptáte, zda má opravdu důvod, aby vás podezíral, nebo zda vás jen provokuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA