Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 13. týden (23.3.2020 - 29.3.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O tom, že byste kvůli svému partnerovi nechali práce a toho, čeho jste v ní dosáhli, nechcete ani slyšet. Když si vzpomenete na námahu, kterou jste práci museli věnovat, nedovedete si představit, že byste se jí dobrovolně vzdali. A když budete hodně upřímní, usoudíte, že láska může skončit, zatímco práce a postavení, které jste získali, vám zůstane podstatně déle.

Býk

Ve vašem vztahu nastávají překvapivé a pozitivní zvraty. Zejména ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší ve svém znamení a Lunou v sektoru komunikace, si uvědomujete, že je potřeba, abyste svůj vztah stabilizovali. Možná by bylo dobré, kdybyste miláčka ani nemotivovali k práci, ani ho nekárali za to, co podle vás udělal špatně. Dejte mu najevo, že ho milujete a nic neřešte!

Blíženci

V pondělí, kdy se Mars dostává do Vodnáře, pochopíte, kde jste ve vztahu dosud dělali chybu. Partner musí vědět, že ho milujete. Vy mu to pak musíte dát najevo způsobem, který bude vypadat dostatečně věrohodně. Když se bude tvářit, jako by vám nevěřil, nic se neděje. Když počkáte do pátečního večera a využijete Venuši, která se dostává do vašeho znamení, stane se něco, co ho přinutí, aby vám věřit začal!

Rak

Trigon mezi Venuší a Saturnem, který se uzavře v sobotu, se vám postará o krásný a všestranně pozitivní víkend. Vztahy, které teprve začínají, se pod jeho vlivem posunou kupředu. Ty, které jsou dlouhodobé, se stabilizují tak, aby bylo jasné, že budou pozitivně ovlivňovat další kus vašeho života. A pokud jste uvažovali o svatbě, teď o ní začnete mluvit nahlas!

Lev

Když se v pondělí večer dostane Mars do vašeho partnerského sektoru, čekejte překvapení. Váš partner, který byl dosud ve velice smířlivé náladě a v každé chvíli připravený k zábavě, se najednou začne chovat jinak. Usoudí, že vám dá najevo, že i on má nárok na svůj názor a svůj životní prostor. Pro vás to bude dost šok. Navíc sami nevíte, zda se vám jeho nová podoba líbí nebo nelíbí.

Panna

Když miláček přijde s tím, že by si chtěl sám vyrazit na dovolenou, vůbec netušíte, co se děje. Až po chvíli vám dojde, že to nedělá proto, aby se od vás odpoutal a aby si někde o samotě užíval. Když říká, že jsou věci, které si potřebuje promyslet o samotě, měli byste mu věřit. Možná by pomohlo, kdybyste se rozhodli, že si nějaký program podle svého vkusu uděláte i vy.

Váhy

Čeká vás zajímavý týden, v němž se nudit rozhodně nebudete! Krásné bude už pondělí, kdy se do vašeho sektoru romantiky a lásky dostává Mars. Najednou změníte taktiku, kterou jste v lásce vždycky zastávali. Přestanete se chovat tak, aby se vám za společenského hlediska nedalo nic vytknout, ale začnete jednat tak, aby váš miláček věděl, že ho milujete a že o vaší lásce nemá proč pochybovat.

Štír

Pokud si chcete v lásce udělat pořádek a v citech jasno, máte před sebou posledních pár dní, kdy se vám to bez problémů podaří. Když se v pátek večer Venuše z vašeho partnerského sektoru přesune do Blíženců, bude na všechno pozdě. Pak nastane situace, kdy budete s miláčkem sice mluvit jeden přes druhého, ale na ničem důležitém se neshodnete.

Střelec

Zatímco týden proběhne v rámci možností normálně a bez nějakých zásadních překvapení, víkend vám všechno vynahradí. Miláček přijde s tím, že v lásce děláte všechno špatně a usoudí, že byste se měli chovat jinak. Naštěstí máte Venuši ve svém partnerském sektoru, takže mu dokážete vysvětlit, že to, co by se mu líbilo a co po vás chce, nebudete dělat ani kvůli němu...

Kozoroh

Konečně pochopíte, co od vás miláček chce. Zároveň vám dojde, že je jen na vás, jak bude vztah mezi vámi vypadat. V neděli, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Jupiterem a Plutem, můžete přemýšlet nad dárkem, kterým chcete svého miláčka potěšit. Pořiďte mu něco, co se mu bude líbit, ale co by nemělo být zbytečně drahé. Miláček si nesmí ani na vteřinu myslet, že si ho chcete koupit.

Vodnář

V pondělí, kdy do vašeho znamení vstupuje Mars, změní váš přístup ke světu i k partnerství. Předně si vezmete na paškál člověka, který se do vašeho vztahu neustále montuje a který se vás s miláčkem snaží rozhádat nebo vyloženě rozeštvat. Miláček bude zprvu naštvaný, ale situace se záhy změní. Když se v pátek dostane Venuše do vašeho sektoru romantiky, sám uzná, že jste udělali to nejlepší, co se dalo.

Ryby

Šance na to, abyste konečně stabilizovali svůj partnerský vztah, je značná. Musíte to však stihnout do pátečního poledne. Ve chvíli, kdy se v pátek večer dostane Venuše do Blíženců, se atmosféra zásadně změní. Miláček i vy usoudíte, že jste si v životě vlastně nic moc neužili, a rozhodnete se, že to začnete intenzivně dohánět. O tom, že to váš vztah spíše ohrozí, než posílí, nepochybujte...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA