Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (6.4.2020 - 12.4.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Poslední týden, kdy je Slunce ve vašem znamení, vám do života přinese napětí a do lásky nečekané problémy. Pokud ho chcete zvládnout na úrovni a bez ztráty kytičky, musíte se k sobě s partnerem chovat ohleduplně. Když ho začnete k něčemu nutit, nedopadne to dobře. V takovém případě hrozí, že se proti vám postaví a bude se s vámi hádat i kvůli tomu, kvůli čemu se původně hádat nechtěl.

Býk

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem Luny z Kozoroha, se vám podaří váš vztah konečně stabilizovat. S partnerem si promluvíte o svých dalších životních plánech. Musíte je sice trochu přizpůsobit aktuální situaci, ale to vám ani trochu nevadí. Nakonec se shodnete, že opravdu nemusíte mít všechno hned. Jsou prostě věci, na které se vyplatí počkat. Pak z nich budete mít větší radost.

Blíženci

Ze společenských akcí, na které jste spolu měli vyrazit, sice musíte rezignovat, ale to vám vůbec nevadí. Oba s údivem zjistíte, že vám spolu doma není zdaleka tak špatně, jak jste se obávali. Vracíte se ke koníčkům, kterým jste se spolu na začátku vztahu věnovali, a zjišťujete, že vás pořád ještě baví. Navíc zkonstatujete, že je vám spolu tak dobře, že nikoho dalšího ani nepotřebujete.

Rak

Na pocit, že se o lidi ze svého okolí máte a musíte starat, jste zvyklí. Teď je vám však jasné, že k lidem, o něž jste pečovali dosud, musíte přibrat ještě i pár dalších. Naštěstí máte partnera, který vaše pohnutky chápe a který vás v nich navíc podporuje. Dokonce nahlas řekne, že kdybyste se o jeho blízké nestarali vy, on by to tak nikdy nedokázal a hlavně ani nezvládl.

Lev

Všechno probíhá daleko rychleji, než jste zvyklí a než jste plánovali. O největší překvapení se v tomto směru postarají vaše děti. Seznamují vás se svými partnery a netají se s tím, že s nimi chtějí začít nový a samostatný život. Na jedné straně jste překvapení. Na druhé si ale uvědomujete, že budete konečně mít více času pro svého partnera, což vůbec není špatné...

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, zapomeňte na všechno, co jste měli v plánu a věnujte se především svému partnerovi. Bude sice chvíli trvat, než ho rozpovídáte a přimějete, aby vám důvěřoval, ale pak to bude stát za to. Konečně máte šanci zjistit, co si váš miláček opravdu myslí, a rozhodnout se, jak se k tomu postavíte vy sami.

Váhy

Zatímco pracovní část týdne byste měli věnovat řešení praktických problémů a nejrůznějších životních rébusů, v sobotu a v neděli byste měli pracovat na vylepšení svého partnerského vztahu. Na vaší straně je velice příznivý Merkur, který vám umožní promluvit o všem, co je ve vztahu důležité. Konečně máte šanci probrat všechno, co si to zaslouží, a dospět k závěrům, které se budou zamlouvat vám oběma.

Štír

Jakmile zjistíte, že se hovor mezi vámi a partnerem stáčí k bývalým láskám, udělejte všechno pro to, aby se dostal na jinou kolej. Snadné to však nebude. Velice rychle pochopíte, že váš partner se vám se svou minulostí svěřuje jen proto, že doufá, že se mu i vy svěříte s tím, co jste prožili vy. Než pochopí, že vy se s ním o své vzpomínky dělit nehodláte, bude to chvíli trvat. Nakonec to ale pochopí.

Střelec

Je důležité, abyste hned na začátku týdne pochopili, že jsou věci, o kterých byste s partnerem neměli raději mluvit. V pondělí a v úterý jsou to peníze. To, že je vaše finanční situace napjatější, než jste předpokládali, mu říkat nemusíte. Ví to i bez vás. Ve středu a ve čtvrtek si hlídejte všechno, co prohodíte o jeho příbuzných a známých. Všechno, co řeknete, si bude brát zbytečně osobně. Kdybyste se rozhodli, že budete mlčet, bude to lepší.

Kozoroh

I když jste si naprosto jistí, že miláček může za všechny vaše aktuální trable, nahlas mu to neříkejte. Týká se to zejména úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Plutem. Jde o den, kdy vy máte tendenci používat argumentů, které byste jindy sami označili jako podpásové. Opravdu se chcete hádat kvůli něčemu, co není zdaleka tak podstatné, jak si myslíte?

Vodnář

Jde o týden, který je skvělý pro ukončení románků, které vám už lezou na nervy a které do vašeho života už nic pozitivního ani zábavného nepřinášejí. Nemůžete však počítat s tím, že to půjde lehce. Až teď pochopíte, že druhá strana čekala, že mezi vámi bude něco víc. Pokud jste pevně rozhodnutí, trvejte na svém. Kdybyste však cítili, že všechno zdaleka neskončilo, raději ještě nic neříkejte.

Ryby

Pocit, že jste ve vztazích povrchní a nevěnujete jim náležitou péči, mít sice můžete, ale to je asi tak všechno. Uvědomte si, že se síla lásky nepočítá podle toho, zda se jí trápíte víc nebo méně. Pokud konečně prožíváte vztah, ve kterém je pohoda a ve kterém si užíváte každou chvíli, kdy jste spolu, buďte rádi. Trápení s láskou jste si užili už dost a další dávku nepotřebujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA