Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 16. týden (13.4.2020 - 19.4.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o týden, kdy si musíte především dávat pozor na pusu. Platí to zejména pro víkend. To, že miláček přijde s tím, že byste si měli upřímně promluvit a třeba i zahrát na pravdu, musíte tvrdě odmítnout. Klidně mu řekněte, že na svěřování nemáte tu pravou náladu. Naštěstí máte rozumného partnera. Pochopí, že nejste pro podobné hrátky disponovaní a už je vyžadovat nebude.

Býk

Ve čtvrtek, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní, uvažujte o své nové životní cestě. O závěry, k nimž dospějete, byste se však měli bez váhání podělit se svým partnerem. Jeho námitky se vám sice nemusí líbit, ale přesto byste je měli vzít v úvahu. Když se nad nimi zamyslíte, pochopíte, že vás partner varuje před něčím, co by vám mohlo dělat velké a hlavně zbytečné problémy.

Blíženci

Možná by bylo dobré, abyste si uvědomili, že váš miláček není jediný na světě. Kdyby na to přišlo, nebudete sice rádi, ale dokážete se bez něj obejít. Jde o myšlenkový proces, který sice není ani trochu příjemný, ale jehož výsledek je pro vás naprosto zásadní. Když sami sobě vysvětlíte, že jde o vztah, v němž musíte být opatrní, získáte tím nejen sebevědomí, ale navíc i pocit svobody.

Rak

S tím, že byste rozhodnutím svého partnera na první dobrou rozuměli, nepočítejte. Zásadní potíž je však v tom, že jim nerozumí ani on sám. Právě proto musíte trvat na tom, abyste se o všem, co je pro vás a vaši společnou existenci opravdu důležité, dohodli nejdříve spolu. Když necháte partnera rozhodovat samostatně, riskujete podstatně víc, než si dokážete představit.

Lev

Pocit, že jste spolu v poslední době daleko víc, než obvykle, vám ani trochu nevadí. Naopak! Chvíle, kdy se můžete dělit nejenom o zážitky, ale i o myšlenky, patří k těm nejpříjemnějším, které spolu v poslední době zažíváte. O víkendu, kdy je Luna v komunikativních Blížencích, byste si měli promluvit o tom, co je pro vás oba důležité a co má zásadní vliv na vaši budoucnost.

Panna

Zásadním dnem bude čtvrtek. V Býku probíhá novoluní, které vám dává odvahu k zásadnímu řešení vašich dosavadních problémů. Uvědomujete si, že většinu toho, co vás čeká, musíte zvládnout sami. Partner vám sice aktivně nepomáhá, ale zase vám vytváří domov, kam se budete moc rádi vracet. A takový domov, který slouží jako přístav, je přesně to, co teď opravdu potřebujete...

Váhy

Úvahy o tom, že byste dosavadnímu partnerovi dali ještě jednu šanci, si raději odpusťte. Nevedlo by to k ničemu. V takovém případě naopak hrozí, že by se váš vztah stal bludným kruhem, ve kterém by se neustále střídaly jeho úlety a vaše odpuštění. A ve chvíli, kdy byste přišli na to, že ho chcete přerušit, byste na to už neměli ani energii, ani potřebnou rozhodnost.

Štír

Představa života bez lásky vám dělá problémy. Když si ale představíte život, který vám nabízí váš aktuální nápadník, zjišťujete, že by to možná bylo ještě horší. Velice rychle vám dojde, že jde o člověka, který musí mít za všech okolností pravdu. Vy jste sice intenzitu svého projevu v poslední době zásadně zmírnili, ale k tomu, abyste pořád jen ustupovali, jste se ještě nerozhodli.

Střelec

Zatímco ostatní touží ve vztahu především po změně, vás nic takového ani nenapadne. Vy naopak toužíte po tom, aby mezi vámi a partnerem zůstalo všechno při starém. Dobře víte, že veškeré změny by s sebou přinesly kromě jiného i spoustu zbytečných hádek, v nichž byste si vyjasňovali přístup a stanovovali priority. Když však necháte všechno tak, jak to je, nebude nic takového potřeba a vy budete mít klid.

Kozoroh

Pro váš vztah je důležitý především čtvrtek, kdy jste pod vlivem novoluní ve svém sektoru lásky a romantiky. Vůbec se nepoznáváte! Najednou dokážete s partnerem bez problémů mluvit o tom, co k němu cítíte, a přímo se ho zeptat, zda se jeho city a emoce těm vašim alespoň trochu podobají. Pokud řekne, že ano, budete si alespoň chvíli vychutnávat pocit ničím nezkaleného štěstí...

Vodnář

Aktuální průchod Slunce tvrdohlavým Býkem snášíte letos podstatně lépe, než v jiných letech. Pozor si musíte dávat jen v úterý. Pak hrozí, že si budete navzájem velice energicky a přitom bezohledně vnucovat svou vůli. Když zvládnete úterý, budete mít po zbytek týdne klid. S miláčkem si budete povídat o tom, co od života čekáte, a co vám přináší radost. S údivem zjistíte, že je toho daleko víc, než byste čekali.

Ryby

Poprvé pochopíte, že do lásky se dá spadnout stejně jako do potoka. To, že jste ještě nedávno měli pocit, že máte své city pod kontrolou, aktuálně nehraje roli. Pro svého nového partnera jste ochotní dělat naprosto všechno včetně toho, co by vám jindy připadalo jako důkaz totálního nerozumu. Teď se poprvé po dlouhé době cítíte opravdu bláznivě zamilovaní a vyloženě si to užíváte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA