Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 24. týden (14.6.2021 - 20.6.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, byste potřebovali dny, které mají dvakrát tolik hodin, než ty normální. Část z nich byste věnovali práci, ale velkou většinu byste si rezervovali pro miláčka a pro posílení vašeho vztahu. I když vaše dny budou mít stejný počet hodin jako by ostatní, na partnera zapomenout nesmíte. Musí vědět, že je pro vás tím nejdůležitějším, co v životě máte!

Býk

Představa, že se vrátíte do vztahu, který jste už jednou ukončili, a on bude stejný, se ukáže jako hodně, ale opravdu hodně naivní. Bylo by dobré, abyste svůj zdravý rozum, na který jste tak pyšní, použili při vyhodnocování svých dalších partnerských perspektiv. Když vám napoví, že byste se neměli pouštět do boje, který je předem prohraný, sami usoudíte, že bude lepší, když podobné sny raději vzdáte.

Blíženci

Zejména v pondělí si uvědomte, že ne všechno, co vám kdo s upřímným výrazem vypráví a vysvětluje, musí být pravda. To, co slyšíte, může znít sice velice přesvědčivě, ale s pravdou to moc společného mít nemusí. Kdybyste dokázali odlišit to, co se v lásce a ve vztazích uskutečnit může, od toho, co je jen vaše krásná, ale mylná představa, bude to rázem lepší.

Rak

Kvůli svému partnerovi jste ochotní udělat hodně, ale všechno přece jen ne. Když se zeptá, zda byste nedokázali tolerovat jeho další vztah s tím, že by se k vám vždycky vracel, budete si nejdříve myslet, že si dělá legraci. Když však nakonec pochopíte, že to myslel vážně, nevydržíte a nahlas mu řeknete všechno, co si o něm myslíte. Nic pěkného to samozřejmě nebude.

Lev

I když je vám jasné, že jste až po uši zabředli do vztahu, z kterého nic mít nebudete a který vám nic dobrého nepřinese, vzdát se ho přes veškerou snahu nedokážete. Když o tom budete mluvit s někým, komu věříte, nahlas mu řeknete, že budete raději žít v neopětované lásce než vůbec bez lásky. Když cítíte, že vás bolí srdce, je to nemilé, ale vy alespoň víte, že žijete.

Panna

Vzpomínky na bývalé lásky patří k těm opravdu náročným. Velice dobře si uvědomujete, že jde o lidi, které byste měli ze života energicky vyhnat a vůbec na ně nemyslet, ale zároveň je vám jasné, že je to přesně to, co nedokážete. Naštěstí si dokážete poručit alespoň do té míry, že mu nevoláte třikrát denně, ale hovory omezíte jen na jeden nebo dva týdně.

Váhy

Potíže nemáte s partnerem, ale s jeho příbuznými. Neustále mu dávají více či méně nenápadně najevo, že si měl najít někoho, kdo se k němu bude hodit podstatně víc, než vy. Když se však začnete zajímat, jaké podmínky byste měli splňovat, abyste se k němu podle nich hodili víc, rozumné slovo z nich nedostanete. Teprve pak vám dojde, že z nich kromě zlomyslnosti nic jiného nemluví.

Štír

Zatímco týdne probíhá vyloženě v klidu a bez zbytečných překvapení, neděle vám všechno vynahradí. Ve vašem sektoru lásky a romantiky se zastaví Jupiter, který vás donutí, abyste se na svého partnera a jeho roli ve vašem životě podívali jinak, než dosud. Dosud jste o něm přemýšleli jako o krátkodobé zábavě, ale teď pochopíte, že z toho je a bude něco víc.

Střelec

Nápady, s nimiž přijde váš miláček, nedokážete kladně hodnotit, ani kdybyste opravdu chtěli. Kdybyste mu to však chtěli říct, budete muset pečlivě vybírat slova a hlídat si tón, kterým mu to budete sdělovat. Je to jediný způsob, jak ho zabránit hádce a donutit ho, aby nad tím, co mu říkáte, taky přemýšlel. Kdybyste ho vyvedli na procházku, kde mu to v klidu sdělíte, bude to ještě lepší.

Kozoroh

To, že jste v lásce upřímní a říkáte vždycky všechno na rovinu, ještě neznamená, že je to ta nejlepší životní taktika. Momentálně by bylo lepší, kdybyste všechno nechali tak, jak to je. V lásce nic neměňte, o svých citech se s nikým nebavte. Většinou by to stejně k ničemu nebylo. Vaše slova by sice poslouchali, ale jejich obsahu by buď nerozuměli, nebo rozumět nechtěli.

Vodnář

Je potřeba, abyste pro sebe i pro miláčka našli hobby, které bude zajímat vás oba a které můžete provozovat spolu. Něco takového už opravdu nutně potřebujete. Uvědomte si, že pomalu přechází čas, kdy jste měli samé povinnosti, a začíná doba, kdy se můžete konečně trochu těšit ze života. To, co vymyslíte, byste taky měli hned v sobotu vyzkoušet. Bude to zajímavé a zároveň i zábavné!

Ryby

V pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Neptunem, si dávejte pozor na lidi, kteří vám budou vnucovat svou lásku a vysvětlovat vám, že si bez vás nedokážou svůj další život vůbec představit. V takovém případě je potřeba, abyste se dokázali patřičně zatvářit. To, že jim vůbec nevěříte, jim říkat nemusíte. Stejně tak nemusí vědět, že jim nevěříte ani co by se za nehet vešlo!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA