Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 26. týden (28.6.2021 - 4.7.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Na některé věci nedokážete zapomenout, ani kdybyste opravdu chtěli. I když jste partnerovi slíbili odpuštění a mysleli to opravdu vážně, myšlenky na to, co se stalo a co jste tak úplně nezvládli, pořád zůstávají. Jde o věc, nad kterou byste se měli zamyslet a o níž byste měli přemýšlet. Pokud se od toho, co bylo, nedokážete oprostit, je jakékoli pokračování ve vztahu jen zbytečnou ztrátou času.

Býk

Neustálé návraty k tomu, co bylo a co by být mohlo, kdybyste se v kritické chvíli zachovali jinak, nejsou k ničemu dobré. Jde o jednání, které vám kromě zbytečných stresů nic dobrého nepřinese. Kdybyste se v úterý nebo ve středu dokázali povznést a člověku, který vám kdysi ublížil, velkoryse odpustili, situaci by to sice nezměnilo, ale vám by to pomohlo získat nadhled.

Blíženci

Především se nenechejte nikým a ničím strhnout do úvah, kdy byste přemýšleli, zda jste víc dali a poskytli vy partnerovi, nebo partner vám. Zejména v první polovině týdne se dají podobné úvahy hodnotit jako přehlídka ztraceného času. Když pochopíte, že je váš vztah vyvážený a že si v něm oba dáváte i berete to, co pro svůj aktuální rozvoj právě potřebujete, bude to stačit.

Rak

Smiřte se s tím, že máte partnera, který vás sice opravdu vroucně miluje, ale který vaši touhu po rodině přesto nesdílí. Pak si můžete vybrat, zda zůstanete s tím a budete ho o nutnosti založení rodiny přesvědčovat, nebo zda si najdete někoho jiného, kdo v tomto ohledu vaše priority sdílí. Kdybyste však chvíli počkali, mohla by se situace srovnat sama od sebe tak, že byste nic řešit nemuseli.

Lev

S investicemi, které chcete do svého partnera učinit, to nepřehánějte. Vy mu je sice nabízíte z dobré vůle, ale jeho může napadnout, že si ho tím, co mu dáváte, vlastně kupujete. Tomu, že jste tak velkorysí od přírody a že vás něco podobného ani nenapadlo, věřit nebude. Kdybyste své pozornosti omezili na čokoládku nebo něco podobně malého a milého, bude to lepší.

Panna

Když se vám partner začne omlouvat za něco, co se nepovedlo, a co nebylo tak úplně jeho vinou, chovejte se velkoryse. Mávněte rukou a klidně řekněte, že to pro vás není podstatné a že to zbytečně rozebírat nebudete. Partnera dojmete tímto jednáním skoro až k slzám. Zná vás a ví, že jste se tak zachovali jen kvůli němu. Pro nikoho jiného byste takové pochopení neměli.

Váhy

Konečně vás čekají dny, kdy budete mít čas nejen na práci, ale kdy se můžete naplno věnovat i svému soukromí. Kdybyste se rozhodli, že první dny prodlouženého víkendu využijete právě pro vylepšení svých partnerských vztahů, bude to super. Miláček si sice velice dobře uvědomuje, že máte práce až nad hlavu, ale přesto bude rád, když mu dáte najevo, že vám na něm záleží víc, než na čemkoli jiném.

Štír

To, že jste se s někým nerozešli v dobrém, ještě nic neznamená. Když se zamyslíte nad signály, které k vám váš bývalý partner vysílá, rychle pochopíte, že jste pořád ještě ve hře. Pokud chcete s úspěchy na milostném poli pokračovat, překonejte se a dotyčného oslovte přímo. Když si k tomu vyberete úterý nebo středu, můžete si být svým úspěchem naprosto jistí.

Střelec

Když se vám rýsuje nová láska, je potřeba, abyste se k ní především správně postavili. Nevymýšlejte si problémy, které mezi vámi nejsou. Nepřemýšlejte, co vyvolený svými slovy myslí, ale bedlivě naslouchejte tomu, co říká. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, se překonejte a své city mu vyznejte přímo. Opravdu to ocení.

Kozoroh

Neustále si vysvětlujete, že byste měli být ve vztahu s partnerem trpělivější - a neustále se přesvědčujete, že to nejde. Ve čtvrtek a v pátek začnete přemýšlet, zda jste vy tak netrpěliví, nebo zda partner napíná vaší trpělivost schválně. Naštěstí se situaci o víkendu zklidní a srovná. Miláček ukáže dobrou vůli a vy si řeknete, že to s ním vlastně není vůbec zlé.

Vodnář

Jsou věci, kterými vás sice partner může překvapit, ale které byste ve vlastním zájmu komentovat neměli. Když zjistíte, že si koupil novou a opravdu sexy kolínskou (partner), nebo se namaloval způsobem, který se nedá hodnotit jinak než jako vyloženě vzrušující (partnerka), veškeré jedovaté poznámky si odpusťte. On se tak opravdu vylepšil jen proto, aby se co nejvíce líbil vám.

Ryby

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, si v partnerském vztahu můžete dovolit opravdu hodně. Když vás partner něčím rozčilí nebo se vás dotkne, nenechejte ho na pochybách o tom, jak na vás jeho slova dopadla. Pár upřímných slov mu udělá opravdu dobře. Když vám pak slíbí, že se to už nikdy opakovat nebude, můžete si být jistí, že se to myslí opravdu vážně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA