Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 25. týden (21.6.2021 - 27.6.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S novou láskou musíte jednat opatrně. Je potřeba, aby si na vás nejdříve zvykla a ve svém životě vám vyčlenila nějaké rozumné místo. Kdybyste jí moc rychle ukázali, co od ní chcete, mohli byste ji zbytečně vyděsit. Vaše vášnivost je sice hezká, ale přesto byste ji člověku, kterého nově poznáte, měli dávkovat opatrně. Navíc musí mít pocit, že on rozhoduje, co bude, a vy se jeho rozhodnutí bez boje podřizujete.

Býk

I když máte pocit, že nemáte v lásce zdaleka tak jasno, jak byste si zasloužili, bude lepší, když zatím nic řešit nebudete. Svému partnerovi nechejte prostor, aby se jasně projevil a do ničeho ho netlačte. Bude to podstatně lepší, než kdybyste mu vnucovali nějaké svýma rukama připravené řešení. Pak by mohl utéct jen proto, že sice vyjadřovalo to, co by chtěl, ale on s tím nemohl přijít sám.

Blíženci

Bylo by dobře, abyste víkendovou Lunu ve Vodnáři využili k tomu, co vás i partnera baví. Dosud se vám sice zdálo, že žádné společné koníčky nemáte, ale teď zjišťujete, že se nějaké přece jen najdou. Zkuste se jim věnovat tak, abyste byli oba spokojení a aby přitom ani jeden neměl pocit, že ho ten druhý tlačí někam, kam se mu nechce. Dá to sice trochu práce, ale efekt, který tím získáte, bude dokonalý.

Rak

Bylo by dobré, abyste si svůj nový objekt nejdříve pořádně proklepli a teprve potom se k němu začali chovat jako ke svému skutečnému partnerovi. Je potřeba, abyste zjistili, zda nový člověk ve vašem životě alespoň v minimální míře sdílí jak váš žebříček hodnot, tak váš smysl pro humor. Když zjistíte, že tyto požadavky nesplňuje, bude lepší, když proces vašeho sbližování poněkud zpomalíte nebo vzdáte úplně.

Lev

Ve vašem případě se vyplatí, když si na lásku počkáte. Celý týden se nebude dít nic zásadního, ale neděle vám všechno vynahradí! Když se ráno probudíte, bude už Venuše ve vašem znamení a postará se, abyste najednou dostali všechno, co jste si dosud museli odpírat. Konečně zjistíte, jaké to je, když vás partner miluje naplno a bez jakékoli podmínky.

Panna

Zásadní vliv na vás vyvíjí váš vládce Merkur, který se ve středu otáčí do přímého chodu. Vzhledem k okolnostem pak bude lepší, když se vědomě rozhodnete, že budete po celý zbytek pracovní části týdne vytvářet kariéru a snažit se o její upevnění. Reakce partnera se bát nemusíte. Ten dokonce budí dojem, že je spokojený a že ho vaše profesní nasazení vyloženě těší.

Váhy

To, že chcete někoho provokovat a tak trochu s ním flirtovat, je celkem pochopitelné. Vzhledem ke Slunci v Raku byste si však měli dát pozor, abyste situaci stále dokázali držet pod kontrolou. Nebezpečí, že vás druhá strana špatně pochopí, je bohužel značné. Pak by následoval stav, kdy byste vy flirtovali s někým, kdo by vás hluboce miloval a jemuž byste svým jednáním jen ubližovali.

Štír

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem, budete ohledně citů velice spokojení. Konečně budete mít jistotu, že se vám splní sny, které jste dosud považovali za něco, co se vám uskutečnit nikdy nepodaří. Než však začnete jásat, ještě chvíli počkejte. Už ve středu můžete zjistit, že i vaše splněná přání mají své stinné stránky.

Střelec

Jde o týden, kdy nemáte jasno vůbec v ničem. Vaše bývalá láska vám připadá jako ztělesněný ideál, zatímco člověk, který by vám měl být nejbližší, vám slouží jen jako zdroj hádek a všech možných sporů. Ve středu a ve čtvrtek si navíc máte sklon brát to, co vám partner říká, zbytečně osobně. On vám pak bude vysvětlovat, že to tak nemyslel, ale vy mu věřit stejně nebudete.

Kozoroh

Především si dejte pozor, abyste svůj nový objev předčasně nevyděsili. Nebezpečí hrozí zejména ve čtvrtek a v pátek. Když mu dáte hned najevo, že nároky, které máte na svého budoucího partnera, jsou tak vysoké, že je hned tak někdo nesplní, nemůžete nějak zásadně kladnou reakci čekat. Pak hrozí, že vás váš vyvolený změří ostrým pohledem, a navrhne, že každý půjdete svou cestou.

Vodnář

Když si chcete pořádně užít energii Venuše, která se v neděli ráno dostává do vašeho partnerského sektoru, musíte si předtím pořádně vyčistit stůl a udělat si v životě pořádek. V první řadě vysvětlete své bývalé lásce, že jakékoli pokračování vašeho vztahu v úvahu nepřipadá. Bude to pro ni sice trochu šok, ale to se dá zvládnout. Kdybyste ji dál zbytečně udržovali v naději, kterou nedokážete splnit, bude to horší.

Ryby

To, že na vás celý týden působí velmi pomalý a tedy velmi silný Neptun, není tak úplně příjemné. Zejména v lásce vám to může nadělat zbytečné starosti. Pod jeho vlivem máte sklon vydávat za realitu něco, co skutečné opravdu není. Než se rozhodnete, že o někom začnete mluvit jako o svém partnerovi a o lásce největší, bude dobře, abyste se ho přímo zeptali, co na to říká.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA