Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (21.2.2022 - 27.2.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V lásce toho nejvíce stihnete v pondělí ráno, kdy jste pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru. Než se ale rozhodnete, že si s miláčkem uděláte ve všem jasno, dobře si to rozmyslete. Zejména u partnera z Berana, Raka a Kozoroha hrozí v takovém případě střet, který smírem rozhodně neskončí. Místo lásky byste se pak celý zbytek týdne jen hádali, což by byla škoda.

Býk

Od pondělí do středečního odpoledne, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, si dávejte pozor na žárlivost. Hrozí, že vám zatemní mozek, ale do vašeho vztahu nic dobrého nepřinese. Když svůj tlak přeženete, miláčka spolehlivě naštvete. Dokonce usoudí, že když ho už podezíráte, měli byste mít proč. Žádné dobrodružství sice původně shánět nehodlal, ale není vyloučeno, že teď začne.

Blíženci

Při Slunci v Rybách občas nebudete tak úplně přesně vědět, zda máte dávat přednost lásce nebo práci. Zatímco v pracovní části týdne byste se měli zaměřit zejména na kariéru a na to, abyste se v zaměstnání představovali v co nejlepším světle, víkend byste měli naplno věnovat partnerovi. Snažte se mu plnit každé přání, s nímž přijde. Když bude spokojený partner, budete v pohodě i vy!

Rak

Je potřeba, abyste do svého vztahu vnesli kromě jiného i optimistickou náladu a smysl pro humor. Miláčkovy reakce se v žádném případě obávat nemusíte. Od pondělí do středy, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, dokážete navíc mluvit tak, aby mu bylo jasné, že to, co mu říkáte, sice vyvolává úsměv, ale vy to myslíte opravdu hodně vážně.

Lev

Na člověka, který vás v jednu chvíli zapřísahá svou nehynoucí láskou a vzápětí o vás začne nahlas pochybovat, se nezlobte. Není naštvaný na vás, ale nedokáže si své dosud nasbírané životní zkušenosti srovnat s tím, co mu nabízíte vy. Než mu vysvětlíte, že s vámi to bude fungovat jinak a že se vás může na rozdíl od vašich předchůdců spolehnout, bude to chvíli trvat.

Panna

Pracovní část týdne proběhne v pohodě a v klidu. Sami budete v pohodě a navíc se o své dobré rozpoložení dokážete podělit i se všemi ostatními. Díky této vyrovnané náladě se můžete těšit na víkend, který bude stát opravdu za to. Už v sobotu čekejte zásadní překvapení. Miláček začne mluvit sám o tom, že by moc chtěl, abyste spolu byli napořád. Na závěr dokonce zmíní i svatbu!

Váhy

Především si uvědomte, že váš miláček není ani omylem nechápavý. Jeho jednání pramení výlučně z jeho potměšilosti. Moc rád vidí, jak se bezmocně vztekáte a chce si tohoto požitku v co největší míře dopřát. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete rozčilovat, nebo zda ho z míry vyvedete tím, že se k němu budete chovat tak, jako by jednal naprosto normálně...

Štír

I když umíte pozornost zaměřit na sebe a dokážete se postarat, aby kolem vás a s vámi bylo všechno v pořádku, tentokrát by byla lepší jiná taktika. Zkuste se zaměřit na svého miláčka a na to, co potřebuje. Jeho požadavky se mu snažte co nejrychleji splnit. Potřebuje vědět, že s ním počítáte a že se opravdu snažíte, aby mu s vámi bylo dobře. Vy od něj takové důkazy nevyžadujete, ale on to má viditelně nastavené jinak...

Střelec

V sobě, kdy Slunce prochází Rybami, si hlídejte reakce. I u lidí, kteří jsou jindy vyvážení a jednají promyšleně, vás čekají výkyvy nálad. Pokud s partnerem dostanete do společnosti, jednejte tak, aby vám nikdo nemohl nic vytknout. Všichni se budou divit vašemu chování a budou se ptát, co se s vámi děje, že nemluvíte ani se neusmíváte. Nic jim nevysvětlujte. To, že se tak chováte kvůli svému miláčkovi a proto, že nechcete, aby žárlil, by stejně nepochopili.

Kozoroh

V pracovní části týdne se spokojte s tím, že budete s partnerem rozumně vycházet a nebudete na sebe zbytečně útočit. Další nároky si odpusťte. Práce máte tolik, že byste je stejně nedokázali splnit. Změna přijde o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení. Tam se pak můžete plně soustředit na miláčka a na to, aby mu s vámi bylo co nejlépe. Když se vám to podaří, můžete to brát jako svou životní výhru!

Vodnář

Občas máte pocit, že je váš život vyloženě na houpačce. Kolem vás se děje spousta zajímavých věcí a zároveň k vám dostává spousta zajímavých lidí. Vy se s nimi sice chcete seznámit, ale zároveň se trochu bojíte reakce svého partnera. Na jedné straně sice říká, že ví, že potřebujete svobodu, ale na druhé dělá všechno pro to, aby vám jí zase tak moc nedopřál.

Ryby

Je potřeba, abyste se ke svému miláčkovi chovali stejně velkoryse jako by se podle vašeho přání měl on chovat k vám. Když přijdete na to, že má nějaké zásadní přání, dělejte všechno pro to, abyste mu ho pomohli splnit. Vám to nic neudělá, ale váš miláček bude nadšený. Konečně potkal někoho, kdo ho miluje nejen slovy, ale kdo pro něj dokáže i něco udělat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA